Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 04:59:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve petooktobarske zablude  (Pročitano 2701 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia krntija

Mislili smoooooooooooooooooooo ooooo oooo ooooo da sa strane ima kvalitetnije ispaše!!!

Mislili smoooooooooooooooooooo ooooo oooo ooooo da najbolju travu čuvaš za sebe!!!

Smile

Svako ko misli da je uzrok svih njegovih problema bio Slobodan Milosevic i ne zasluzuje nista bolje nego da zivot provede u mucenju.

Ja ne mislim. Ja mislim da je to bio i Koštunica, a bogami i Amfilohije i SANU.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
..  ako nismo znali sta ce biti, sada znamo, bar kako nam je i to je nesto. naucili smo da sve ima svoj kraj , i ovima ce skoro kraj. nikome nije gorela do zore
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Od 96' do 5. oktobra,na gotovo svakom protestu,i na -10 i na 30 stepeni,ili pesaceci ili stojeci satima...

Svake godine otad pomislim kolko sam naivan bio... 

гледај то са ведрије стране,ниси назебо или недај боже закачио неки вирус  Smile

..  ako nismo znali sta ce biti, sada znamo, bar kako nam je i to je nesto. naucili smo da sve ima svoj kraj , i ovima ce skoro kraj. nikome nije gorela do zore

ови су га одсвирали и то онако демократски  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2011, 18:27:17 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2

ha ha "moraš ga pronaći među svojima, među govedima planine igman".   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Svako ko misli da je uzrok svih njegovih problema bio Slobodan Milosevic i ne zasluzuje nista bolje nego da zivot provede u mucenju.

Nemojmo se praviti blesavi,nije ni Sloba bio cvecka.Nista bolja od Tudjmana i kompanije.
Ali nek sam proklet ako sam ja dzonjao i protestovao da bih na kraju dobio jos gore od njega.

гледај то са ведрије стране,ниси назебо или недај боже закачио неки вирус  Smile
Jos gore.Nakacio sam krpelje.  Smile  Smile

Od 96' do 5. oktobra,na gotovo svakom protestu,i na -10 i na 30 stepeni,ili pesaceci ili stojeci satima...

Svake godine otad pomislim kolko sam naivan bio... 
Isti slučaj, ali ne mislim da smo bili naivni. Jedina nada u tadašnjem ludilu je bio taj pokret protiv Miloševića. Da smo onda znali  namere tih ljudi svakako da se ne bi uključili u proteste. Bruka je njihova, a ne naša.

To je nama naša borba dala.

Tja,ne znam ni sam vise... izgleda da je ova zemlja osudjena na to da je stalno neko kara.Ako nije neko spolja,onda neko iznutra,i obratno.
Elem,super ti je slika.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.187
mob
Nokia 2610

Nemojmo se praviti blesavi,nije ni Sloba bio cvecka.Nista bolja od Tudjmana i kompanije.
Ali nek sam proklet ako sam ja dzonjao i protestovao da bih na kraju dobio jos gore od njega.

SLoba je , isto kao i ovi bio američki pulen.
Medjutim imao je problem:porodica za izbegavanje - suprugu ludaju za medalju i sina od gajbica-pištolj džedaj a ćerka,.....koji su mnogo više  stvari uradili no što je on mogao da ih iskontroliše i sve njegove službe.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2011, 19:34:08 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.187
mob
Nokia 
Zanimljiva je ta osobina rulje da za sve svoje probleme okrivi jednog coveka i na taj nacin opere sebe od svake odgovornosti.

Hkj bez uvrede ali takvi ljudi kao tu su jedan od razloga zbog kojeg smatram da rulju nikad ni za sta ne treba pitati kad je u pitaju politika, a i bilo koja druga vazna stvar. Rulja zna sta hoce ali pojma nema na koji nacin do toga da dodje. I posto je rulja cesto ocajna i besna onda ju je vrlo lako kontrolisati i ubediti da je jedan covek kriv za sve njihove muke. I tako rulja postaje orudje u rukama pojedinaca. Nekad su ti pojedinci zaista sposobni (sto je prava retkost), a nekada su obicni hohstapleri kao u ovom nasem slucaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Zanimljiva je ta osobina rulje da za sve svoje probleme okrivi jednog coveka i na taj nacin opere sebe od svake odgovornosti.

Hkj bez uvrede ali takvi ljudi kao tu su jedan od razloga zbog kojeg smatram da rulju nikad ni za sta ne treba pitati kad je u pitaju politika, a i bilo koja druga vazna stvar. Rulja zna sta hoce ali pojma nema na koji nacin do toga da dodje. I posto je rulja cesto ocajna i besna onda ju je vrlo lako kontrolisati i ubediti da je jedan covek kriv za sve njihove muke. I tako rulja postaje orudje u rukama pojedinaca. Nekad su ti pojedinci zaista sposobni (sto je prava retkost), a nekada su obicni hohstapleri kao u ovom nasem slucaju.

To nije bila rulja,to je bio narod.Narod kome je dokurcilo sve.Samo sto nije sanjao da ce i pored svega sve ostati isto.Ili biti jos gore.
Narod ne treba da se plasi svoje vlasti.Vlast treba da se plasi svog naroda.Tako treba da bude.

Problem je u tome sto je rulja ovaj put dovela ista govna.E,tu smo pogresili.
SLoba je , isto kao i ovi bio američki pulen.
Medjutim imao je problem:porodica za izbegavanje - suprugu ludaju za medalju i sina od gajbica-pištolj džedaj a ćerka,.....koji su mnogo više  stvari uradili no što je on mogao da ih iskontroliše i sve njegove službe.

Ma,svo cetvoro su bili prsotine zesce.Nije se znalo ko je ludji.Mada,Mira jeste bila bez premca.Izgubljena u nekom svom proletersko-neo-komunisticko-kurci-palci svetu...
Gomila retarda.

p.s. - e,ovo sto danas imamo,to su rulje.GOmile mladih klosara koji samo cekaju neku priliku da se izive.Ne moze jedan docek vaterpolista(proslogodisnji) da prodje a da na izbije neko sranje.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2011, 20:20:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Citat
To nije bila rulja,to je bio narod

да се не лажемо...ипак је то била најобичнија руља
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
To nije bila rulja,to je bio narod

да се не лажемо...ипак је то била најобичнија руља

To je bio narod kome je bilo dosta svega.

Rulja je ono sto se danas moze videti cak i na najbanalnijim skupovima,kao sto je jedan docek vaterpolista,gde stoka ne moze da stoji mirno sat vremena,a da ne napravi neko sranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 04:59:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.