Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o LG U8330 (3G), Software, Tips & Tricks, Secret Codes...  (Pročitano 27212 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
LG U8330
Slusalice ne vadim iz usiju kada sam van kuce. Uvek imam 12 mp3 pesama u phonu pa uzivam. Inace, ne samo zvuk vec pre svega ekran... 2,2 incha sa 262 hiljade boja!! Mnoooogo je bolji od daleko skupljih. Da ne zaboravim, nadam se da su svi provalili kako reprodukuje muziku zaklopljen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
LG U8330
Ajmo malo i mi LG fanovi o programima koje redovno koristimo. Da razmenimo iskustva, moze samo da koristi. Ja ne provedem dan bez Mini Opere 2 (koja se ovde prepoznaje kao Opera 8.01. Inace i na PC-ju koristim Operu 9), JBenchmarka2 (vizuelno je bez konkurencije), InfoTimeAlarmClock-a, i java saha koji tako fenomenalno izgleda na ovom ekranu da ga igram iako nisam ljubitelj. Toliko za ovaj put...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ljudi molim vas mi pomozite!!!
Nema sile da namestim MMS da radi (imam 065 karticu), prijavio sam da mi aktiviraju MMS uslugu podesio sve moguce parametre i... nista...tropa...ako neko zna, neka mi posalje podesavanja. Hvala
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG u8290
Ima li neko podesavanja za GRPS i MMS za Telekom? Izgiboh da se zakacim ali nema pojma...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
@bambyle:

LG U8330
Podešavanje parametara za MMS (064 i 065 mreža)

Prvo je potrebno namestiti parametre za GPRS koji se mogu pronaći na sajtu   MTS 064. Zatim je potrebno namestiti parametre po sledećem redosledu.

U glavnom meniju idite na opciju „Settings“, zatim idite na opciju „Acess points“ ;
zatim selektujte opciju pod rednim brojem „3“  i kliknite na dugme „Edit“ ;

U ovom prozoru
                      za  „Connection title“ ostaje broj 3, (fabrički zaključan-ne može se promeniti)
                      za  „Bearer“  namestite da piše - GPRS
                      za  „Username“ ukucajte - mts
                      za  „Password“ ukucajte - 064
                      za  „APN“ ukucajte - mms

Kliknite na dugme „Save“ da biste sačuvali ova podešavanja, zatim pritiskom na taster „Back“ vratite se u glavni Meni.

U glavnom meniju idite do prozora „Messages“, pa u njemu nadjite opciju pod rednim brojem 8 „Settings“, udjite u „Settings“ pa u njemu idite na opciju „Multimedia messages“,

za „Validaty period“ postavite Maximum

zatim idite na opciju broj 6 „Multi. msg centre i udjite u nju na taser OK
Kliknite na opciju „Options“ a u njoj selektujte opciju „Add new“

za „Title“ ukucajte - Mts mms
                     za „MMSC URL“ ukucajte- http://mms.mts064.telekom.yu/mms/wapenc
                     za “MMS Proxy” ukucajte - 172.017.085.131:8080
                     za “Connection mode” postavite da piše – TCP
                     za “Acces point” postavite “3”

Kliknite na taster “Save” da biste sačuvali podešavanja.
Za proveru je najbolje poslati MMS samom sebi tj. na sopstveni broj
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Cigla, jedno verovatno glupo pitanje, ali unapred se izvinjavam, stvarno sam laik sto se svega ovoga tice, @drugarica@ me zamolila da pokusam... Da li sve ovo sto si napisao za setovanje mmsa i gprsa vazi i za 8360? Ako vazi, mnogo si mi pomogao. Hvala unapred, pozdrav Milos
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG u8290
Da li je podesavanje GPRS-a i MMS-a ya U8290 isto kao i kod U8330? RAdi mi GPRS ali ne i MMS?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ova MMS podesavanja za telefon lg 8330, vaze za telefone koji su "Skinuti" sa italijanske mreze "Mobile Tre" tj. oni telefoni na kojima na prednjoj masci broj stilizovani broj tri.Ova podesavanja koja sam napisao za LG8330 (koje je cigla zalepio) sam probao i proverio i na 8310 i rade. Najbolje bi bilo da proverite da li je softver (operativni sistem) na vasim telefonima (8290,8360) isti kao na 8330, onda bi trebalo i da su ista podesavanja za MMS.Takodje sam "provalio" i kako se ubacuju igrice na telefon i kako se menjaju fabricke melodije...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Koliko sam uspeo da vidim, operativni sistemi za LG8290 i LG8360 su skoro isti kao i za LG8330 ,tako da bi trebalo da rade MMS podesavanja koja su gore postavljena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
na mom fonu sam uspeo da podesim parametre za gprs i mms bez ikakvih problema, medjutim uznem fon od drugara i na njemu podesim sve isto kao i kod mene ali radi samo gprs a mms nece nikako. Takodje sam probao i na jednom 8360 da podesim kao i meni ali nije hteo da radi.

svetipetar koju verziju opere koristis posto sam ja skinuo sa njihovog sajta i nece da radi na mom fonu iako tamo pise da sigurno radi.

Da li neko zna da ako resetujem na fabricko podesavanje dal se menjaju  odnosno gube one precice koje su bile pre i kao da ih ukinem kao sto je tv ili precice na onoj kvik listi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.