Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:25:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve o Karicima  (Pročitano 93908 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
jakove i meni je pao na pamet taj ruski scenario. samo u rusiji koliko ja znam, drzava je krenula u obracun sa svakim ko i dalje pokusava da zaradi na brzinu (barem mi tako deluje zbog onih silnih ubistava kojim mafija pokusava da izbori opstanak). a ovde mafija i dalje funkcionise, i to pomocu politicara i institucija. seti se nekermana, a ko zna koliko je takvih slucajeva. zamisli u 21. veku, u srbiji neko moze da podmiti zakonodavca! i to nas udaraju tamo gde smo najtanji, u slabu privredu. 
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mihail

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Hodorkovsky.jpg
(17.23 KB, 400x266)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
u gornjoj fotografiji ima previse kobne slutnje, samo da se ne ostvari nasem Dr bogiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
ma to je vec sigurna stvar!!!!!!!!!
jedino sto moze da ga spasi jeste ono sudjenje na medjunarodnom sudu! a bez toga mozemo samo da licitiramo duzinu robije i da komentarisemo kako ce to dr bogi podneti psihicki (ovo zadnje je sala, zabole me kako ce podneti! sto mene nije zaposlio kao finan.savetnika sad bi on karao dinkica)
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kamaro, cudi me da je dr bogi napravio takav propust. a on je poznat kao nepropustljiv
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonP990i R100
mob
BlackBerry bold 9000
i najveći ponekad pogrese, i augentaler je pogresio... a sada vidimo da je i dr bogi pogresio....
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
jakove to mi je dosta ljudi reklo, pa cak ima misljenja da je sve ovo smisljeno sa njegove strane. ali ja sam drugacijeg misljenja. mislim da je on tu uleteo pun sebe i siguran da ce oboriti vladu. to je uradio na brzinu i nepromisljeno i sad je gotov. skoro sam upoznao lika koji ga licno poznaje i on mi je rekao da je njegov najveci problem sto veruje pogresnim ljudima a da je bio prinudjen da udje u politiku jer je imao sigurne informacije da se hajka na njega nece zavrsiti na astra banci, evropa osiguranju, aero indzinjeringu, vec da ce ici do kraja i da je on zapravo dinkicev projekat kojim bi on prikupio poene za sledece izbore. negde ima logike, vidis da g17 izlazi sam na izbore,jer veruju da imaju jaku podrsku. isto tako, pogledaj neke tekstove koji se lansiraju protiv njega. neki stvarno vredjaju inteligenciju. primer je i tekst u politici od prekjuce, kada su napisali da karic iznosi pare preko neke zene i da ona poseduje neku knjigu u kojoj su svi podaci o politicarima koje je karic korumpirao. u vezi sa tim procitao sam i jedan komentar na b92, lik je ironicno dodao da ce se kompjuteri izmisliti tek 2034 pa je karic prinudjen da te knjige svercuje magarcima preko sar planine> lepo sam se nasmejao!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bila je to kobna greska augentalera u 89 minuti...
dr bogi je ceo zivot veoma uspesno prenosio pare. zato je i izabran za najboljeg biznismena-nosaca balkana.
zato braco, ne verujmo stampi, jer dr. bogi sigurno dolazi.
znam kako je Mladjnom Dinkicu tesko, al staces tako ti je u zivotu, sada nastupa bogijevih 5 minuta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
ne znam na sta mislis kad kazes "njegovih 5. minuta". u njegovoj situaciji po mom misljenju najlepse sto moze da mu se desi jeste azil u Velikoj Britaniji. ostale varijante dr. bogija vode u zatvor!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sta fali Londonu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 20:25:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.