Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 20:14:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sve je nista  (Pročitano 2611 puta)
27. Jan 2014, 03:03:38
Zodijak
Pol
Poruke 1
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Ovako, ne hvalim se bilo cime sto cu reci, ovo je samo anonimni forum za diskusiju.  U stvarnom zivotu ovo ne volim da pominjem, ali mislim da ce vam svima biti zanimljiv fenomen, a vidim i da ima mnogo pametnih ljudi ovde pa da mi mozda neko pomogne, jer lomim glavu vec ko zna koliko bez resenja.

Imam dvadeset i pet godina.  Iza sebe dobar fakultet u inostranstvu, verujem da sam prilicno dobrog izgleda, zatim ugledne i prilicno bogate roditelje od kojih sam se odvojio i stvorio sve sto imam sam, a dosta dobro sam situiran.  Ni jedna devojka me ne zanima, a mislim da sa tom kombinacijom novca i mladosti mogu da imam skoro bilo koju, a kada je imam devojka prestaje biti zanimljiva, meni je tako na zalost  :ballbounce: Radio sam IQ testove rezultat je bio oko 150.  Imam u zivotu par ljudi koje smatram pravim prijateljima.

Reklo bi se da imam sve i da treba da uzivam, ali ja svako vece u krevet lezem uplakan ili pijan.  Ne volim stvarnost, nemam prave i dugotrajne uzitke u zivotu, progoni me prolaznost.  Bezciljnost i to izazvana imanjem svega.  Razmisljao sam i o samoubistvu, ali posto sam po prirodi borac i uporan odustao sam od toga.  Retki su trenutci srece i uglavnom mi se svode na seksualne uzitke, uzitke u hrani ili slicno.  O drogi sam takodje razmisljao ali mi je to takodje beg, sto kod mene ne dolazi u obzir.  Da li se neko nekada u zivotu slicno osecao i sta mislite generalno o ovome, da li je cilj jedini pokretac u zivotu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Citat
Iza sebe dobar fakultet u inostranstvu, verujem da sam prilicno dobrog izgleda, zatim ugledne i prilicno bogate roditelje od kojih sam se odvojio i stvorio sve sto imam sam
a sreću i ljubav nisi mogao da stekneš ili bar kupiš ?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
za jednog  tako obrazovanog i uspjesnog mladog poslovnog covjeka....
koji je stigao do 25 godine da zavrsi i fakultet..i to jos neki ugledni strani....i uspio da se  dobro situira ...
i pri tome je finog izgleda....Smile
ti  imas poprilicno malouman problem.... Smile

ako je tako kao sto kazes.... Smile ti nemas problem.... Smile

cudno bi bilo da pored odgovornog  posla i svih obaveza koje danas jedan mlad i uspjesan covjek od 25 godina ima...
i da pored izlazaka i uzivanja..u seksu i pijnacenju....u vecernjim satima....
da jos imas vremena i za neku ozbiljnu vezu.. Smile to bi bilo cak previse i za tebe.... Smile
.jbg tvoj dan bi onda trebao da traje najmanje 32  sata
da bi i to mogao sve da stignes...da i na tom polju budes uspjesan  Smile Smile

ne znam..probaj prvo sa drogom..ako ni to ne upali...ubij se....sta ces drugo..jbg.... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 
oh koliko si ti razmazen, nemam reci, a ni komentar  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Promeni zanimanje.

Dosao si do momenta kada si ukapirao da je sve sto su te roditelji, rodbina, ucitelji, okolina govorili poprilicno lazno.

Ako si zaista toliko uspesan, uspeces i u novom zivotu.
Ako ne uspes.. ni to nije tesko... uveko mozes da se vratis na staro.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
HTC One
Pomama ovih sto pomisljaju da se likvidiraju.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2014, 12:46:22 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
Promeni zanimanje.

то би исто био бег, за који би се надао да ће дати резултата, веровао да хоће док траје... а кад би стигао тамо, видео би да га тамо чека иста празнина од које је почео да бежи...  Smile

Занимање је... јбга... нешто што би требало бити успутно и средство за остваривање циља, а не нешто што нас испуњава и дефинише толико да одреди ил упропасти остатак живота. Најсрећнији су они који како затворе врата канцеларије не мисле о послу док их сутра не отворе...  Smile

Бате ... генерално људи који имају такав проблем дубоко су незадовољни неким сегментом живота који не могу или мисле да не могу да промене... и то незадовољство како расте почиње да утиче на остале сегменте живота... увек присутно незадовољство које је толико да те онемогућава да уживаш у остатку живота који нема везе са оним чиме се незадовољан... Даље... људи су обично свесни шта је то што их спутава и чиме су незадовољни а немају снаге да то промене... мислим, они свеснији себе знају чиме су то незадовољни... док они други ... знају да су незадовољни али не баш тачно чиме и зашто... Ти како причаш о себи, требало би да спадаш у ове прве...

Овде паметан савет који ће ти помоћи а да је у фазону ''уради то и то'' можеш добити само ако неко на слепо и случајно убоде шта је то што ти не да мира... Даклем није поента тражење праве девојке, ил правог посла, ил правог било чега... поента је да ти сам са собом скапираш шта је то што ти не да мира и недопушта да било која девојка ил посао ил било шта буде -право.

значи седи и причај сам са собом ... ако ћеш наглас то да радиш буди само свестан да ће комшије мислити да си коначно флипнуо.

И не буди размажено дериште бајдвеј...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 9537.53
mob
I-mate 30 Pro
Da je beg bio cicija ne bi bio beg....Smiley)) Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
то би исто био бег, за који би се надао да ће дати резултата, веровао да хоће док траје... а кад би стигао тамо, видео би да га тамо чека иста празнина од које је почео да бежи... 

Занимање је... јбга... нешто што би требало бити успутно и средство за остваривање циља, а не нешто што нас испуњава и дефинише толико да одреди ил упропасти остатак живота. Најсрећнији су они који како затворе врата канцеларије не мисле о послу док их сутра не отворе... 

Ne, za vecinu je zanimanje karakterna osobina. Smisao postojanja.
Ne, to nije nacin da zaradis pare, to je nacin da das smisao zivotu i steknes drustveni polozaj.

I onda pukne taj balon od sapunice.

I zato je najlakse poceti od zanimanja.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 9537.53
mob
I-mate 30 Pro
Najvaznije je poceti od detinjstva...tako da nam treba vise informacija... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 20:14:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nista

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.374 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.