Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svasta za pitati  (Pročitano 3131 puta)
23. Mar 2005, 01:10:29
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
Veliki pozdrav svima!!
Imam na compu instaliran norton antivirus i cini mi se da to nije dovoljno.Sta da jos instaliram da bi bio sto bolje zasticen od virusa?Koji program?
Zatim, dok skidam sa jednog sajta pjesme, nikako da se skine cijela, vec samo jedan dio. Zasto to?
I imam neki bezveze film snimljen na comp, al nesto nije u redu sa slikom. Kada sam htio da ga izbrisem, stalno mi javlja da nemoze da izbrise. Ne znam zasto to?
Ako znate nesto od ovoga da mi pomognete odgovorite
VELIKO HVALA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
1. Naslove kad kucas, kucaj ih da imaju smisla i veze sa porukom i bez natpisa "molim vas pomozite", "vazno", "hitno" i sl. Takodje bez neartikulisane interpunckije i uzvicnika.
2. Kad postavljas pitanja daj malo vise informacija, te pitanja postavljaj konkretno. Kompjuteri su egzaktna stvar, nisu gledanje u kuglu.

Citat
Imam na compu instaliran norton antivirus i cini mi se da to nije dovoljno.Sta da jos instaliram da bi bio sto bolje zasticen od virusa?Koji program?

Za pocetak se resi Internet Explorera, Microsoft Outlook ili Outlook Express, Microsoft Messengera i slicnih sranja. Nauci da ne trebas svaki mail otvarati, kao ni svaki fajl koji ti neko posalje.
Nauci sta je virus, sta trojanac a sta maliciozni cookie ili spyware.
Kad to budes razlikovao shvatices da ti ne treba niste vise od kvalitetnog antivirusa i malo vodjenja racuna i da te ako ne vodis racuna ni sve zastite sveta ne mogu spasti.
Citat
Zatim, dok skidam sa jednog sajta pjesme, nikako da se skine cijela, vec samo jedan dio. Zasto to?

Cim otkrijem vidovnjacke sposobnosti u porodici ili medju prijateljima problem ce ti biti resen.
= vise informacija o samom problemu i mozda dobijes resenje.
Citat
I imam neki bezveze film snimljen na comp, al nesto nije u redu sa slikom. Kada sam htio da ga izbrisem, stalno mi javlja da nemoze da izbrise. Ne znam zasto to?

Ni ja dok ne objasnis koji sistem koristis, iz cega pokusavas obrisati, sta ti napise kad pokusas ... etc
= vise informacija o samom problemu i mozda dobijes resenje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
Uh, sto ste vi neki opasni, al u svakom slucaju hvala na informacijama!
A kada brisem film evo sta pise:Cannot delete:it is being used by another person or program.Close any programs that might be used the file and true again.
A reci mionda koje programe da koristim za internet i postu, ako netreba koristit Internet explorer,outlook i ostalo?
Moras malo mi pomoci, nisam bas strucan za racunare!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
Citat: ekonomista22
A kada brisem film evo sta pise:Cannot delete:it is being used by another person or program.Close any programs that might be used the file and true again.

i ja imam sa tim probleme...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To sto nisi strucan ne znaci da si nepismen, toliko je tema na kojima se o svemu tome prica ovde da je zaista smesno to dalje ponavljati.
Mail klijent: Mozilla Thunderbird - www.Mozilla.org
Web browser: Mozila Firwfox ili Opera, moj izbor Opera - www.Opera.com
Chat: Miranda - www.Miranda-Im.org
Pregled slika umesto AcdSee - Picassa - www.Picasa.com
Etc... imas po temama na forumu, citaj.

Sto se problema sa videom tice, nemoj koristiti Windows Explorer nego bilo koji drugi file manager, recimo Total Commander i neces imati briga. www.ghisler.com
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 247
Dali mozete da mi kazete dali mogu da pricam sa korisnicima msn messengera a da ja imam Mirandau
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
Pa sta sada da uradim da bi izbrisao film?Nije mi to jasno. Za ostalo hvala, moram promjeniti sve to.
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36
Taj film si sigurno skinuo sa nekim p2p programom.......
Dali ti uopste daje opciju;Delete....
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
@ekonomista22
Rekao sam ti sta treba da uradis.

@wanted052
Naravno da mozes.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Kad ja kazem koristite Commander, a vi necete... kao bljak komander, Exlorer Rul3Z ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: svasta

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.711 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.