Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svakodnevni protesti protiv tiranije Borisa Tadica  (Pročitano 23510 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Za dva dana pocinje skola,a uskoro i ispitni rokovi i fakultet... tako da ce i ta avantura da se zavrsi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Za dva dana pocinje skola,a uskoro i ispitni rokovi i fakultet... tako da ce i ta avantura da se zavrsi...
samo se ti nadaj.Danas odlazimo do ministarastva obrazovanja da zatrazimo da i mi(srbi) imamo udjbenike na svom maternjem jeziku.Ako mogu madjari,siptrari da imaju udzbenike na svojim jezicima mozemo i mi Srbi to da imamo u Srbiji.
Tragedija je da svi u Srbiji imaju veca prava od Srba.Taj uvazeni presednik i ako nisam glaso za njega on je i moj presenik i treba da brine i o meni a ne samo o onima koji su glasali za njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 1100
Vec zadnje 3 nedelje devojka ima CET kurseve. Tako da sam tamo na trgu svaki dan oko 1700. Ako tamo na protestu neko ima bar dva grama mozga udarice me voz .

I da da pitam. Kako oni mogu da se parkiraju sa onim kolima na trg ako je to zona zabranjena za vozila. Isto i kad su palili pirotehniku. Ja mislim da je to dozvoljeno samo uz prisustvo vatrogasaca. josh jedan prekrshaj.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2008, 12:56:04 od shirkaster »
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Vec zadnje 3 nedelje devojka ima CET kurseve. Tako da sam tamo na trgu svaki dan oko 1700. Ako tamo na protestu neko ima bar dva grama mozga udarice me voz .
Bez vredjana molim  Smile

Citat
I da da pitam. Kako oni mogu da se parkiraju sa onim kolima na trg ako je to zona zabranjena za vozila. Isto i kad su palili pirotehniku. Ja mislim da je to dozvoljeno samo uz prisustvo vatrogasaca. josh jedan prekrshaj.
Podnesi prijivau kao sto mi radimo za ubistvi Panica.A mi imamo dozvolu mupa za tvoju informaciju
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
samo se ti nadaj.Danas odlazimo do ministarastva obrazovanja da zatrazimo da i mi(srbi) imamo udjbenike na svom maternjem jeziku.Ako mogu madjari,siptrari da imaju udzbenike na svojim jezicima mozemo i mi Srbi to da imamo u Srbiji.
Tragedija je da svi u Srbiji imaju veca prava od Srba.Taj uvazeni presednik i ako nisam glaso za njega on je i moj presenik i treba da brine i o meni a ne samo o onima koji su glasali za njega.

Tz...joco... ode ti u potpuno drugu krajnost.. Poceo si da brojis krvna zrnca (ja za sebe znam, za druge me briga  Smile )
Plus si los omladinac i drug... nisi dosao na okupljanje...  Smile
A, Duh je bas trazio neke devojke... i nije se zbog toga ni pozdravio sa svim ljudima...  Smile
Ali... kako se i pozdravljati sa duhovima... iz "Isterivaca duhova" smo saznali da ko dirne duha dobije punu saku ljigave ektoplazme... A ljigavstinu ne volem... u bilo kom obliku..  Smile

PS. Opusti se.. bre... sega, zajebancija, sala... Smiley
« Poslednja izmena: 01. Sep 2008, 13:21:35 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 1100

Citat
Podnesi prijivau kao sto mi radimo za ubistvi Panica.A mi imamo dozvolu mupa za tvoju informaciju
Citat
nisam video vatrogasce u blizini na 30 dan
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i

Citat
Citat
nisam video vatrogasce u blizini na 30 dan
Nisam ja video ni kola hitne pomoci ali to je problem policije a ne nas.Nase je da im se prijavimo o oni da obezbede ostalo.Ne mozemo mi zvati vatrogasce vec oni.Mi njima prijavimo skup a oni rade dalje....

Citat
Plus si los omladinac i drug... nisi dosao na okupljanje... A, Duh je bas trazio neke devojke... i nije se zbog toga ni pozdravio sa svim ljudima...
Izvinjavam se svima sto nisam dosao ali obaveze su obaveze... Smile
ali imamo mi okuplanje svaki dan u 17 na trgu pa mozete doci.Mozemo posle sesti i druziti se  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
E u kakvoj Srbiji zivimo.Igor Marinkovic je na protestu kovorio metaforicki kako ce da zabije klogov kolac i ostalo novoj vlasti a odma su neki jedva docekali da nas napadnu.Eto kakvi su mediji,nisu ni bili na protestu ali su odma poceli da napadaju.Prenosim tekst iz jednih novina i govor Igora sa drugog foruma
__________________________________________________________________________________________--
Skandal na mitingu za Karadžića
Novinar pretio sečom glava!
Ponedeljak - 01.09.2008
Beogradski novinar Igor Marinković pozvao je sa Trga Republike na odsecanje glava vodećih ljudi srpske vlasti!

Pred oko 300 ljudi na protestu „Stop tiraniji“ koji već 40 dana zaredom organizuju protivnici hapšenja Radovana Karadžića, Marinković je uporedio aktuelnu Vladu Srbije sa vampirom, koji „komada Srbiju i pije krv Srbima“.

- Zbog toga je nama pripala teška, prljava i verovatno krvava dužnost da im zabijemo glogov kolac u izdajničko srce, da im odsečemo lažljivu glavu i crvenim koncem svežemo lopovske ruke. Da Palme, Krkobabići, Tadići, Dačići i Draškovići više nikad ne vladaju Srbijom. Srbija nam je dala zadatak i mi ćemo ga sa zadovoljstvom obaviti - izjavio je Marinković, inače novinar jednih tiražnih dnevnih novina.
Dragan Marković Palma, jedan od prozvanih članova vladajuće garniture kome je zaprećeno odsecanjem glave, kaže za „Alo!“ da nije zabrinut zbog pretnji sa Trga.
- Čist sam kao izvorska voda, a bojim se samo Boga. Ovo je demokratska zemlja i svako ima pravo da izražava svoje mišljenje, ali mislim da pretnje nisu put koji nas vodi napred - kaže Palma i dodaje da neće tužiti Marinkovića i organizatore mitinga zbog pretnji na svoj račun. Ostale prozvane političare juče nismo uspeli da dobijemo.

E. A.
http://www.alo.co.yu/politika/6680/Novinar_pretio_secom_glava

Zbog bezobzirnosti kolega iz lista Alo koji su zlonamerno manipulisali mojim govorom od subote i umesto metaforicnog poziva na rusenje Vlade napravili od njega poziv na secu glava ministara bio sam prinudjen da danasdam otkaz u svojoj firmi. Posao mi je da svakodnevno komuniciram sa ljudima za koje Alo tvdi da ocu da im secem glave tako da vise ne mogu da ga obavljam bar dok se ova stvar sudiski ne resi.

Zamenik glavnog urednika Alo potvrdio mi je da njihov novinar nije bio na protestu vec da su mu organizatori poslali tekst. Kako sam ja jedan od organizatora koji je zaduzen za slanje saopstenja medijima jedino od nas sto dobijaju su najave dogadjaja a ne izvestaje. Onda je objasnio da je tekst skinuo sa nekog sajta ali nije znao da mi kaze kog. Taj lik mi se izvinuo i rekao da su napravili propust i sto me nisu pozvali iako je moja firma sprat iznad njihove.

Od njegovog izvini nemam nista. Tuzba se pise i platice mi debelo za ovo. Vidimo se na sudu stoko iz Blica i Aloa
_____________________________________________________________________________________

Sad mi samo recite da se ne drze medije i da su objektivni
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Sledeci put ce smisliti neku normalniju metaforu..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Sledeci put ce smisliti neku normalniju metaforu..
Шта ћеш кад људи не читају и не знају шта је метафора али није то проблем него како неко може да пише о нечему где није ни био?А тањуг као новинска ангенција извештава о протестима и могао је од њих да преузме а не да пише шта оно хоће да да и не зна.Е за ово иде тужба па ће видимо.Много се Тадић осилио и уплађио,само не знам од кога Smile и чега
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.