Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svaki drugi muškarac bi ostavio debelu ženu  (Pročitano 23030 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
As I said, debljinu sam razmatrala u kontekstu zapuštenosti i nebrige o izgledu, kao samo jedan od faktora koji tome doprinose; nisam je linearno povezivala sa mentalnim problemima. Nisam toliko jednodimenzionalna; ja sam jebeni M.A. psihologije.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2011, 21:32:52 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 12.0.742.122
Neko od nas ne zeli mijenjati bilo sta...ako ima ljubavi zar je bitan izgled? O orgazmu i udu malo kasnije...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Strpljivo čekamo.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Citat
Ma ne to, samo mislim da u ovom slucaju ne cini preveliku vaznost ukoliko bas ne ode na "obese" pa se ugoji da kazemo "svinjski".  Smile Mislim na ono, u vezi si sa nekom/nekim i onda se ona/on ugoji 5-10 kila.

Mislio sam na nutricionistički aspekt viška kilograma. U raznim vezama i odnosima verovatno na kraju krajeva to ne igra neku presudnu ulogu, druge stvari odlučuju, ponekad vrlo trivijlane i slučajne.
Recimo, veličina grudnjaka.  Smile

Debljina nije izbor, retko se radi i o zapuštenosti i nemaru, čovek koji nije gladan neće jesti i neće se gojiti. Neko ko jede iz dosade nikako nije sit, taj čovek svakako oseća neku glad. Za kratkoročnu i dugoročnu kontrolu gladi i energetske ravnoteže u organizmu odgovorni su par hormona i par neurotransmitera koji se vezuju na iste receptrore u mozgu na koje se vezuju i aktivne supstance iz droga, zato nije čudno što bi neko provalio zaključana vrata da dođe do hrane, zavisnost je slična onoj koja postoji kod droga.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Cuj ostavio... ja je ne bi ni uz'o     Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 12.0.742.122
Anea Smile Svako od nas zeli imati nekoga pored sebe ko "dobro" izgleda,i koliko to traje...par godina...sta ostaje? Mozda vjecna ljepota,ali ne tijela...bi to nesto drugo. Zar postoji glumiti orgazam,ako muskarac ceka i zeli da zena bude prije zadovoljena od njega...nije sustina "gurati",meni dobro...a ti mala ko te ebe.Opet...nismo svi isti...draz bi bila podijeliti osjecaj i drhtaj.Razumljivo...zenama treba duze...nekada i ne,ali vrijedi cekati i osjetiti taj drhtaj,a zatim sva vrata su otvorena Smile Veliki ili mali...bolesni zele duzi...meni moj dovoljan...sluzi svrsi,niko se ne zali...zasto bi ja se zalio...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
danas odoh nešto do drugarice,bila je na poslu. sjedimo mi i dolazi gazdin sin. ćao-ćao. ja sam....-ja sam...
onda poče nešto da popravlja,telefonira..i mi ga pustimo,ok. ali oči mi bode njegov stomak koji se nazire ispod majice. ima nekih 18 godina,sav je bahat,umišljen..znam iz priče. moj drug/kolega sa faxa isto tako...vozi tatino auto koje košta kao trećinu mojih vitalnih organa,priča mu je prazna i ne propušta nijedan dogadjaj,pogotovo ako gostuje Akapulko/Amadeus/Breskvica/Smokvica/Tropiko bend...
to je ta gojaznost koja meni kod momaka smeta. kao i kod onih fino podgojenih direktora lopova. što ne znači da su svi isti. gadna mi je samo ona iza koje se krije nadmenost i otimanje od nekog(ne u smislu hrane,to je svakako otimačina Smile) . ali za njih se uvjek nadje neka koja ih' voli kakvi jesu' jer su joj ulaznica za milion stvari

Ja radim teško, ja pljujem krv
Ti mi jašeš na ledjima, gojiš se k'o crv
Smile

a sve ovo  ostalo,može da se sredi i ima pozadinu koja je više-manje regularna i neoprostivo je gledati nekog kroz to,pogotovo osobu koju voliš
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung 111111
Secam davno je bilo...Cale dosao kuci nakon smene od dve nedelje..i ja uvek znam..cale je nervozan prvi dan nakon smene ne pojavljuj mu se na oci  Smile Al' tad nesto kao za inat (mada sam naucio vaznu lekciju XD ) ja se razbolim..I keva me posalje sa njim da idem da primim injekciju..sta vec ne secam se.
I sad mi idemo tako i ja vidim jednu stvarno ali stvarno debelu zenu ... ogromna je bila..I ja onako pocnem da se smejem kao lud..ma kidam se ..A cale kad me udari rukom odleteh do parkinga  Smile ( dva puta me udario u zivotu , ovaj mu ne zaboravljam XD ) ... Pocne on da vice na mene.. nesto u fazonu "Sta je tu smesno,sta ako je bolesna ? 
I od tada ne sudim.I tada sam znao da je upravu,svi lako drugom nadju manu..
Ejjj najvise me nervira kad nekom olako nadju sta mu nevalja,a sebe gledaju u svetlu andjela.
I nervira me to realno kad idealni sude ne-idealnim.
Realno...ajde sto bi svaki drugi muskarac ostavio debelu zenu...svaki drugi muskarac nema mozga ima i ta matematika.
Ali ni svaka druga zena nije nista bolja.
Da se razumemo,ja licno shvatam one koji nesto rade a ne znaju da je to pogrestno.
Ali ako je neko stoka,a zna da cips ima nzm koliko vec kalorija i ipak ga jede.Ako nekog ne interesuje svoje telo sto bi mene interesovalo ?! Ne smejem se ali ne zalim.
Takodje je cinjenica..da niko ne zeli da bude sa nekim koga ne smatra sebi privlacnim.
Ali da budes sa nekim a da ga ostavis zato sto se ugojio..po meni je to debilizam.Bolje je da skrenes nekome paznju da vodi racuna o sebi..
Ali opet sve to zavisi od slucaja do slucaja..zene do zene..veze do veze..U to ne mogu da ulazim.
Ali jedno je sigurno za 3/4 meseca moze svako da se dovede makar malo u red.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Pa i ja bi debelog ostavila gade mi se!
Onako zapusti stomak ,a malje po telu fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Qtek 666
Momci, a koje su to debele zene? Mislim, imate li kriterijum, tipa 80 +, ili kako vec?
Ja sam svom muzu celog zivota debela, iako su mi skoro svi prilazili i pitali me jesam li nesto bolesna, posto delujem anoreksicno Smile
Meni su ok debeli muskarci, isto kao i oni mrsavi. Stvarno mi se nije desilo nikad da mi se neko ne dopadne zbog tezine. Drugi kriterijumi su mi, ipak, visoki i presudni.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2011, 12:51:55 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.