Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svaki drugi muškarac bi ostavio debelu ženu  (Pročitano 22955 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia krntija
Citat
Ljudi se goje i od ljubavi prema hrani ... izmedju ostalog ... od prezderavanja  

I za to ne moraju da postoje uvek dublji psiholoski razlozi i nezadovoljstva ... prosto se opuste i postanu nemarni ...

plus infiniti

Što je najveća fora, uglavnom to bude zbog toga. Al eto, danas postalo očigledno moderno sve opravdavati psihičkim problemima. Čovek se ugoji - depresija. Čovek pije - depresija. Čovek se drogira - depresija.  Smile
Kakvo god sranje da napraviš, samo se pozoveš na depresiju i onda je sve kul, razumljivo.  Smile

Jedan moj drugar se bio usvinjio toliko da je na vrata morao da ulazi na kant. Prozvali smo ga "ljudina".  Smile A čovek vodi potpuno normalan život, bez nekih trzavica koje bi bile razlog za depresiju il šta god... radi, ima solidnu platu, ima devojku, tj. u tom trenutku je imao, ima normalnu porodicu, brata... Nego se čovek jednostavno ulenjio.  Smile

Zajebavali smo ga sa tim "ljudino" dosta, pa je rešio da skine malo kilograma i upisao kik boks. I dalje je krupniji, ali to je sasvim ok. Bitno je da nije više tako debeo.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Krupniji?

Hoces da kazes debeo kao prase... Smile

Cemu dupli standardi.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
све је добро док не почну да га зову Мрвица ... тад знаш колико је сати ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia krntija
Hoću da kažem ono što sam rekao. Krupniji je, al je to ok.  Smile Možda mu fali 3, 4 kg manje do idealne građe.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2011, 20:30:56 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.124
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Svaki drugi muškarac bi ostavio debelu ženu

Smile

Pa nek se malo potrude da zene smrsaju, jebeni retardi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
све је добро док не почну да га зову Мрвица ... тад знаш колико је сати ...  Smile
Znao sam jednog koga su tako zvali. On sam zauzme celu sirinu stepenica(a bila je jedno metar sigurno) kada sedne na iste.  Smile

Nego, mene interesuje gde nalazite tako obesno debele likove i likuse? Mislim, vecina koju sam ja upoznao a da su takvi nadoknadjuju svoje fizicke pa da kazemo "mane" necim drugim(moci ili novcem ili i jednim i drugim) pa im to sto su obesno debeli ne predstavlja preveliku prepreku kod suprotnog pola, a ta vecina je mala(recimo maximum 5 % ukupne populacije mladih ljudi).

Kazem obesno jer smatram da se u tekstu misli na to posto 5-10 kila od idealne tezine ne cini preveliku razliku kada bi se govorilo o nekoj debljini coveka zbog koje neko ne bi bio vise "privlacan" svom partneru.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ako je malo povećanje težine,tu do 5 kila,slabo se i primijeti,a i relativno lako skine. ako je veće,a nije trudnoća u pitanju...možda taj koji misli da ostavi ženu prvo može da razmisli šta se njoj dešava pa se tako predala
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Ako se zena goji u vezi.. znaci da je nesrecna... tj. da je onaj s kim je ne cini srecnom... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Ako se muškarac goji u vezi, to znači da je žena dobra kuvarica. Smile
Ne bih rekao da je 10 kg ništa, to znaju oni koji ih imaju i pokušavaju da ih skinu. U ne malom broju slučajeva, sve što se skine, vrati se, kasnije, ili pre. Sve je više istraživanja koja pokazuju da promenu telesne mase tokom života diktira genetika i da debeli moraju celog života da budu gladni kako bi smršali i ostali takvi.
Isti slučaj i sa mršavima, svako ko na silu pokušava da dobije par kilograma, nakon izvesnog perioda hranjenja do sitosti jednostavno ih izgubi.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
Ne bih rekao da je 10 kg ništa
Ma ne to, samo mislim da u ovom slucaju ne cini preveliku vaznost ukoliko bas ne ode na "obese" pa se ugoji da kazemo "svinjski".  Smile Mislim na ono, u vezi si sa nekom/nekim i onda se ona/on ugoji 5-10 kila. Nekako mi ne cini razliku zbog koje bi neko razmisljao da ostavi nekoga jer mu nije vise fizicki privlacan. Doduse, zavisi i od toga sta doda posto moze za tih 10 kg da nabaci misicnu masu.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.