Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Svaki deseti muškarac bi ostavio ženu koja ne kuva  (Pročitano 14627 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Ne jedem krompir i meso u istom obroku. Nije zdravo, a ni iskoristljivo do kraja.
Eh, jos mi fali da pazim na iskoristivost obroka Smile

Hrani se umereno, izbegavaj odredjene vrste hrane i radi vezbe i to bi otprilike bilo to za zdrav i lep izgled. Ostalo mi je cisto preterivanje. Bez uvrede  Smile

Nego, da ne bude preveliki off: Hipoteticki govoreci, zena bi trebala da ima poveliki razlog zasto ne bi kuvala(zauzetost poslom npr) da je ne bih ostavio a cak i tada bi morala da skuva nesto. Ako sam ja mogao da naucim i ako ja mogu onda moze i ona Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
izmedju ostalog mirisi su mi asocijacija na djetinjstvo...

priganice,kiflice...onaj osjecaj sigurnosti koji vam pruza majka koja izmedju ostalog zna da vas voli i na taj nacin sto ce da vam spremi omiljeno jelo i uziva dok punih ustiju hvalite njeno umjece.

inace,misljenja sam da je kuhinja centralno mjesto jednog doma i sinonim za porodicu...

jebes porodicu koji nema neku mamu,baku ili tetku koja je mag nad magovima i koja vas okuplja za stolom...

osim toga,spremanje hrane- a pri tom i uzivanje u tome stvarno je hedonizam sam po sebi...

i stvarno mi je stalo da jednog dana kada otegnem papke moji potomci izmedju ostalih stvari (kako je bila dobra riba kada je bila mladjana Smile) kazu: "joj, sto je znala da spremi pogacu....i sad mi se topi u ustima..."  Smile

stvarno volim da kuvam.
a i jaca polovina je profesionalni kuvar.

tako da se kod nas stalno krcka...bez obzira sto smo oboje zauzeti poslovima...i volimo da se kod nas jede.

kod nas je nista neobicno da nam u gluvo doba banu prijatelji iz provoda i pitaju sta je bilo za rucak toga dana Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija

A pasulj isto pravim fenomenalan i to bez zaprske. Smile

to nije pasulj, to je sviranje kurcu da prostiš  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja tikvicu abuse-ujem na sve moguce nacine ... punim je, rendam, meljem, stavljam u corbu, u pilav, na grill ...

vrlo je upotrebljiva 

Da je ovo Sex forum svasta bih pomislio  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Citat
zena bi trebala da ima poveliki razlog zasto ne bi kuvala(zauzetost poslom npr) da je ne bih ostavio a cak i tada bi morala da skuva nesto.

Sta to znaci, recimo tvoja snajka zaradjuje duplo vise love od tebe i stavrno nemam vremena da kuva. Nije valjda da bi je ostavio?  Smile

Citat
Eh, jos mi fali da pazim na iskoristivost obroka Smile

Sad ti ne fali nista jer imas 20 i kusur ali falice posle...Probaj da pojedes meso sa dosta povrca i salate i osetis razliku, sigurna sam. Smile

Boka - ne palamudi kad nisi probao, majke mi stavrno je ukusan ,mmmmmmm Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Sta to znaci, recimo tvoja snajka zaradjuje duplo vise love od tebe i stavrno nemam vremena da kuva. Nije valjda da bi je ostavio?
Pa to ti ja upravo i kazem. Ne bih ako zaista nema vremena ali ako ga ima a nece da kuva to je neoprostivo  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Ama Buki jebo te patak  Smile

kada je u pitanju pasulj, nema koji nisam probao. sviranje kurcu, stojim iza tvrdnje. svi kenjaju kako je zaprška nezdrava kuracpalac... e pa, da vam kažem... mnogo što šta je nezdravo, ali ako se konzumira umereno, telo toleriše. dakle, nije bitno koliko nezdravu hranu jedeš, koliko alkohola piješ, cigara pušiš, ako to radiš umereno.

ako pasulj jedeš jednom u 2-3 nedelje, neće malo brašna i aleve paprike na ulju ništa da ti škodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 

A da otvorim temu koliko puta nedeljno bi vi nas izveli na veceru i vino?  Smile

Baki - hoce da mi skodi, zasto da zaprzavam kad mi je lepse bez zaprske, mislim necu sebe da kaznjavam gorim ukusom. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
predajem se

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
zena bi trebala da ima poveliki razlog zasto ne bi kuvala(zauzetost poslom npr) da je ne bih ostavio a cak i tada bi morala da skuva nesto.

Sta to znaci, recimo tvoja snajka zaradjuje duplo vise love od tebe i stavrno nemam vremena da kuva. Nije valjda da bi je ostavio?  Smile

Ko to nema vremena da kuva? Ajde boga ti ...  Smile

Svako ima vremena da kuva. Osim ako nije na poslu 12 sati dnevno .. a takvih osoba je malo ... zenskih ... i one nemaju potrebu da kuvaju, uglavnom zaradjuju dovoljno da imaju kuvaricu, a ostatak vremena se hrane po restoranima.

Ponavljam, takve zene su retke. Svako ima vremena da kuva. Nase mame su radile 9 sati dnevno plus dva prevoza u jednom smeru .. pa su nam kuvale  Smile Sve se moze kad se hoce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.