Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Suvremeni muškarci' ne znaju ni žarulju promijeniti!  (Pročitano 14825 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6630, valjda
Е то електрифицирање имам и ја у купатилу али ми ништа не отпада...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG 4X HD
Meni je bash zadovoljstvo kad napravim/popravim nešto konkretno,svojim rukama, jer na poslu iza mog rada ne ostaje ništa  materijalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Odosmo malo izvan teme, mada i dalje u nekom sirem okviru, ali ajde malo da se vrnemo, da nam ne osede modovi  Smile

Savremenih muskaraca dakle ima raznih, ali dosta njih nije preterano vicno kucnim poslovima i ostalim kucnim potrepstinama  Smile  mada, kao i kuvanje(ah to kuvanje, zvuk pucnja u pozadini  Smile ) sve se da nauciti. Muskarac sa glinericom - tako seksi prizor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
jel upires da objasnis da postoje zene koje ne znaju da kuvaju? Ako je to u pitanju, to prosto nije istina, pa mozemo da nastavljamo na 80 strana.
Ne upirem, konstatujem da postoje zene koje ne znaju da kuvaju... i koje zbog celog skupa okolnosti u kojima zive to tesko mogu nauciti... a, ja bar, u takvim slucajevima ne vidim interes da to bude tako kako je... ne vidim interes tih zena da to ne nauce... Nisu to hiljade zena, ali znam ih bar desetak... i dzaba sve... ni sendvic joj ne ispadne dva puta isto, a kamoli nesto drugo... Razumem to u situaciji kada ce neko drugi da preuzme posao zbog toga sto ova to ne zna, ali to su upravo situacije gde nikog drugog nema da preuzme posao...
No dobro.. mozda su ti slucajevi koje ja poznajem fenomeni... po mnogim drugim kriterijumima jesu, pa valjda i to ima neke veze... Ne znam kako je sa ovim modernim snajkama, nisam imao prilike da jedem njihovu klopu, da bih mogao da tvrdim...

Savremenih muskaraca dakle ima raznih, ali dosta njih nije preterano vicno kucnim poslovima i ostalim kucnim potrepstinama  Smile  mada, kao i kuvanje(ah to kuvanje, zvuk pucnja u pozadini  Smile ) sve se da nauciti. Muskarac sa glinericom - tako seksi prizor  Smile
I tu imas tih primera... voli a ne zna... i svet da se okrene, on ce i dalje da pokusava i i dalje nece da mu ide Smiley
Sto opet ne znaci da vecina muskaraca nece znati da proveri ima li struje negde, da zameni licnu u osiguracu, da zameni sijalicu, okaci sliku, policu... eventualno zameni luster, prekidac, gumicu na slavini, i sl... I to ima velike veze gde su odrasli... verujem da ovi sadasnji klinci nece znati nista od toga... niko nije majstorisao sa caletom...
Za mene su bar ti trenuci neprocenjivi... stemovanje zidova da se provuku kablovi, pravljenje plakara u nasem prvom stanu, cinjenica da su gotovo sve moje omiljene igracke bile napravljene od raznih dascica i letvica Smiley
Ko danas ima vremena i volje za to...
« Poslednja izmena: 27. Dec 2009, 14:10:42 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
nekako su mi zene pedantnije u svim tim kucnim poslovima, pa cak i ako pricamo o stemovanju i busenju zidova i kojecemu  Smile  mozda gresim, ali kapiram da bi zenama bilo potrebno vise vremena da nesto od toga obave, ali cini mi se da bi na kraju to bilo mnogo podrobnije i pedantnije uradjeno  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG 4X HD
Svakako da su žene uglavnom pedantnije u obavljanju raznih zadataka, ali su isto tako manje efikasne nego muškarci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
ali su isto tako manje efikasne nego muškarci.

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

Lepo je kad musakrac zna sve sam da opravi i popravi ali nemam nista protiv toga ni da se plati majstor ,ukoliko on nema vremena za popravljanje ili nije siguran da ce temeljno obaviti stvar.

Primetla sam da bogatiji muskarci ne znaju ni da drze alat u ruci ,a kamoli nesto da dovedu u red.

Bice da ja nisam savremen muskarac. Sta ja umem i sta sve sam radim ili sam radio u kuci?

Znam da farbam drvenariju, krecim plafone i lepim tapete.
Znam sve oko struje, kod drugara u vikendici sam za vikend odradio kompletan razvod instalacije, razvukao i povezao sve kablove, sa razvodnim kutijama, prekidacima i utikacima, sa sve tablom sa osiguracima.
Znam da menjam gumice i virble na klasicnim slavinama, kao i da im frezujem dosed (mozda se to ne kaze tako), a menjam i kompletne baterije, tj. slavine, lepa stvar sto sad kad svuda imam jednorucne slavine nema potrebe za menjanjem gumica.
Znam da promenim grejac na bojleru i ocistim bojler od kamenca.
Znam da popravljam masine za pranje vesa. Mada kad na novim, sa elektronskim programatorem isti crkne, mora da se manja, na staroj masini sam rasklapao programator i finom smirglom cistio kontakte na klackalicama, pa mi je masina radila vise od 15 godina.
Znam da popravljam sporet, menjam ringle, grejace i termostat za rernu.
Znam da popravim ili zamenim kablove, prekidace i cetkice na usisivacu, fenu i mikseru, kao i da promenim termostat ili grejac na pegli ili grilu.
Znam da radim drvenariju, pravim police, kuhinjske visece elemente i radni sto za racunar.
Znam da okacim garnisne za zavesu.
Znam da napravim melodiozno zvono za ulazna vrata, tako sto izvadim cip iz muzicke razglednice, napravim pojacalo i kolo za kontrolu duzine napajanja pri svakom pritisku tastera, pa tako odredim duzinu trajanja melodije bez obzira na duzinu pritiska tastera za zvono. Zatim napravim stabilizator za napajne celog sklopa i montiram ga u kutiju sa osiguracima i povezem sa zvucnikom iz pokvarenog kasetofona. Tako moje zvono na ulazinim vratima svira 7 pocetnih sekundi jedne poznate klasicne melodije. Najbolja fora je sto tu shemu nisam sam smislio, nasao sam je u casopisu i sve sam napravio kako treba, i onda se desavala zanimljiva stvar. Kada ukljucim sporet, zvono zazvoni, isto se desi kad palim svetlo, ukljucujem boljler ili usisivac. Ja otvorim vrata i nema nikoga. Nekoliko dana sam tripovao da me klinci iz komsiluka zezaju, zazvone i pobegnu, dok nisam ostavio otvorena vrata i video da kad palim svetlo u predsoblju, zvono zazvoni. Onda sam se udubio i shemu i ukapirao da u originalnoj nedostaje jedan kondenzator za blokadu elektromagnetnog suma koji se generise u mrezi prilikom ukljucenja raznih potrosaca i tako sam resio stvar.
Znam da pravim unikatne stone lampe sa elektronskom regulacijom intenziteta svetla, u raznim oblicima, mada ih najradije pravim od nekih lepih flasa od raznih pica.
Znam da kuvam, moji prijatelji koji jedu moja jela kazu - na nivou profesionalnih kuvara, ponekad me mole da odem do njih i skuvam im nesto kada im dolaze neki gosti koje zele da impresioniraju. Bas me je pre par dana prijatelj pitao da li mogu 5 januara da mu spremam neku ulovljenu divljac, ako ga kuvar koji mu to obicno radi ispali. Istina slabo stojim sa slatkisima, buduci da iste ne volim da jedem, volim samo slana jela pa to sto volim to i kuvam. Znam par pita, kolaca i torti da napravim, ali u poredjenju sa slanim jelima to je zanemarljivo.

Sve te poslove i volim da radim, ali mrzim da perem sudove, a osim kad sam sluzio vojsku nikad nisam peglao ves.

E sad najvaznije od svega, a ima veze sa Lolaninim komentarem koji sam citirao na pocetku. Iako stvarno sve nabrojano znam i radim, ne znam da napravim stvarno pristojnu kolicinu love, iako sam razne stvari u zivotu u tom smislu probao. Nekako mnogo bih vise voleo da znam da napravim pravu kintu, a da nista od ovog pobrojanog ne znam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6630, valjda
Свака част, и још се ниси оженио? Још увек те ниједна дама није очарала и присвојила као национално благо? 
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG Frizider
Чу, па дај тај километарски оглас у новинама и не само да ћеш да се навашаш пара већ ћеш и брачне понуде за иностранство да добијаш Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.