Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Suvremeni muškarci' ne znaju ni žarulju promijeniti!  (Pročitano 14689 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple 
A shto neko ne napravi studiju o mushkarcima na balkanu?? Tek bi to bilo zanimljivo za znati Smile

Mada mislim da ne bi proshli bolje od engleza Smile Slabo je nih koji su i uspeshnio u poslu i sposobni da u kuci zakace jednu sijalicu Smile

A ja sam na primer znala da zakacim jednu sijalicu bolje neg da skuvam rucak Smile Smile A sada znam oba tri Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson K610i
Znam dosta toga da radim po kući.  Smile (naročito uz uputstvo  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
nema potrebe nista da zna, ja znam sve  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
svaka ume  Smile  to nije nuklearna fizika  Smile  neke imaju vise neke manje talenta, ali svaka  moze  Smile
Isto kao sto svako moze da slika, svako moze da vozi, svako moze da pise...
E sad... to sa jelom... ja znam dosta primera i zena - majki, koje znaju da skuvaju tri jela... i bez obzira na trud, gotovo sve drugo sto naprave je nejestivo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
ne moze da se poredi slikanje, pisanje i voznja i kuvanje, to je prva stvar (da ne nabrajam sad zbog cega, vise je nego logicno), a te sto ih znas da ne umeju to je - foliranje. To je takodje i sramota, pogotovo za majke, bar sto se tice mog ugla posmatranja... te sto "ne umeju" uglavnom umeju jako dobro neke druge stvari, pogotovo sa muzevljevim keshom, pogotovo po restoranima, pa zasto bi ce, blago meni trudile. Nema zene koje ne moze da nauci da kuva, ali su pojedine magistrirale umece ubedjivanja svih ostalih kako tome nisu vicne.  Da vish kako kuvas sve u 16 kad te stisne muka ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Cak ne pricam ni o zenama koje zive u velikim gradovima... vecina ih je zapravo iz malih sredina... udale se mlade, izradjale decu... nisu mogle nista nauciti od svekrva, posto je i prosla generacija uradila isto... jednostavno ne zna da spremi nista iole kompleksno a da to ima pristojan ukus...

Sve navedene vestine su stvar talenta i umeca... i kako je umetnost napraviti lepu sliku, tako je umetnost spremati raznovrsnu, ukusnu hranu, sa ogranicenim budzetom, mogucnostima, vremenom... uklopiti tako da odgovara svima, uprkos raznoraznim prohtevima...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6630, valjda
Ја мислио да се говори о савременим мушкарцима  Smile

У принципу треба имати воље, информације су доступне на сваком кораку... Кувара колико хоћеш, и вежбом до савршенства...

Онтопик: Богами знам заменити сијалицу а и знам како ради диференцијал на аутомобилу...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Jbg, nisam savremen muskarac.

Promenilo se vreme jbg, umesto da od devojke ocekujem da kuva kao moja majka,  mogu samo da ocekujem da ce da pije kao moj otac  Smile Deca su previse razmazena. Citav zivot ne brinu ni o cemu, a posle se ocekuje da znaju nesto kad posle 20 godina krenu da zive sami... Do duse, zavijanje sijalice je nesto sto samo neko ko nema sposobne ruke ne moze da uradi. Decu treba uciti na vreme.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG Frizider
Е јебига сад, по тој некој логици мање од 5% жена стварно уме да кува. Стварно није квантна механика по рецепту спремити најобичнији пасуљ или сарме или тако неки стандард, не причамо овде о кулинарским бравурама, да може бре да се једе, сасвим стандардно нормално кување. Па и факинг шпагете и макароне пада под то кување, додаш сос и крај, ако то не уме заиста да спреми онда је дебил.

А и та која роди дете са 20 да видиш како ће да научи да кува кад јој деца мало порасту а муж крене да закурета "цео дан сам ринтао дај да једем"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6630, valjda
Морао бих да те исправим, како неке жене кувају то стварно јесте квантна механика  Smile Класични принцип неодређености...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.