Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Suvremeni muškarci' ne znaju ni žarulju promijeniti!  (Pročitano 14706 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG Frizider
Јбг то је мушка манипулација, много је лакше гледати тв него штемовати зид  Smile

Тај фазон, као што ви не знате да кувате Smile
« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 00:34:11 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Wildfire S
Off obrisan.

@all
Aj budite ljubazni i zajebite priču o Mii.

@Achelles183
Imaš na forumu muzika, podforum "Biografije izvodjaca i bendova", pa tamo prijatelju otvori temu i do jutra ti i slični tebi pišite o Mii, kao što ti je i sugerisano par puta na njenoj temi na Burek Sexu, jer ni tamo nije predviđeno mesto za raspravu i palamuđenje već za guljenje gliste.

Hvala.

'Suvremeni muškarci' ne znaju ni žarulju promijeniti!

Moderni muškarac većinu kućanskih poslova koji ulaze u opis klasičnih muških zadataka u domaćinstvu nije u stanju izvesti, pa čak ni one najjednostavnije...

Ja ne bih baš rekao da je takva situacija i u Srbiji, jer se ovde sa svakim majstorisanjem popije bar flaša rakije.   Smile
Da se majstori malo osveže i motivišu.   Smile
I najobičnije menjanje štekera je idealna prilika da se muškarac i par njegovih prijatelja (jedan drži šteker, drugi odvrće, treći nišani sa ispitivačem ukoliko se pojavi struja slučajno, četvrti zavrće...) urnišu. A takve prilike se ne propuštaju.  Smile
Tako da se menjanje štekera razduži na jedno 2-3 dana, al' zato je jebeno dobar osećaj kad se osetiš korisnim i vrednim i obaviš sve u roku (pa je i Mrkonjić ponosan na tebe)... i tako nešto treba nazdraviti.  Smile

A sad ozbiljno.
Jel' neko provalio čime se bavi pokretač ankete - Screwfix?  Smile
http://www.google.com/webhp?hl=en#hl=en&source=hp&q=Screwfix&btnG=Google+Search&aq=f&aqi=n1g10&oq=Screwfix&fp=b36c7832dbb01be6
Dakle nekome ide u korist da plasira ovu vrstu informacija.  Smile
Pritom, treba uzeti u obzir da je ovako nešto zaista razumljivo i očekivano s obzirom da su u zemljama na Zapadu i dalje prisutne osobe koje su dužne da izvrše dosta većih kao i sitnih popravki u okviru jedne zgrade. Takozvani Hauzmajstori.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 04:54:40 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
 Stavio link da vidimo na vikipediji za haus majstora  Smile Smile

Јбг то је мушка манипулација, много је лакше гледати тв него штемовати зид  Smile

Тај фазон, као што ви не знате да кувате Smile
Ček bre,ti si žensko?
« Poslednja izmena: 31. Dec 2009, 01:07:28 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Wildfire S
Ja verujem da ti znaš, ali ubeđen sam da postoji mladež koja ne zna za tu profesiju. Smiley
Barem je nekim mojim ortacima bilo čudno, kad sam im pričao, da imaju tipa koji živi u prizemlju i kada njima nešto rikne u stanu on dođe i popravlja... kao što je slučaj kod moje babe u Nemačkoj.
Tip joj je popravljao jedne od onih stepenica što se izvlače iz plafona i vode na krov. Svaka mu čast... ono niko nije koristio još od Hitlera, a on ga popravi za čuku vremena.  Smile
« Poslednja izmena: 31. Dec 2009, 01:10:56 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG Frizider
Да да, и мени су причали људи из Немачке за тај фазон, комплетмултипрактик мајстор од водовода преко инсталација до завртања жаруље Smile Све што се сјебе по кући а није претерано крупно поправља, нешто као онај Миин фан ако сте ухватили гига оглас на претходним страницама Smile

Citat
Ček bre,ti si žensko?

Чек бре, ти си ванземаљац? Smile
Шта ти није јасно таксе да ти појасним, има чика ванјо стрпљења Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Или је женско или је геј, нема треће...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG Frizider
STFU i back on topic да не кренем ја мало да вам жаруљам епитете уздиж и попреко Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Wildfire S
Да да, и мени су причали људи из Немачке за тај фазон, комплетмултипрактик мајстор од водовода преко инсталација до завртања жаруље Smile

Pa ti reci kasnije da se ne bi ulenjio.  Smile
Kad bih imao takvog lika u dnu zgrade... počeo bih da ga cimam da mi otvori i pivo...  Smile a kamoli žarulju da mi menja.  Smile

нешто као онај Миин фан ако сте ухватили гига оглас на претходним страницама Smile

Ne počinji.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 31. Dec 2009, 01:30:20 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
E aj nek mi neko kaze sta je to zarulja?  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Wildfire S
E aj nek mi neko kaze sta je to zarulja?  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.