Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 13:45:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sutkaaaaaaaaaa...  (Pročitano 19900 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Ma faj tazon! Evribadi dens nau.... Smile
Inace. nisam deb'o! Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
koliko gluposti sam ja sad procitao,to nije normalno!ne proverim forum jedan jebeni dan i vidim toliko idiotizama da to nije normalno!
prva stvar:uz OI ne moze i NE SME da stoji punk,jer iako su muzicki slicni,ta dva pravca se maximalno razlikuju,sto po textovima,sto po scenskom nastupu a i po tome sto u OI-u ima mnogo vise hard core-a nego u punk-u,a i sutke na OI svirkama su 30 puta sirovije i zajebanije<no offense punk lovers>
druga stvar:kakve veze imaju jebeni hip hop yo yo nigaz in da haus geto blek likovi sa sutkama,kada je najagresivnija stvar u celom hip hopu cinjenica da njegovi fanovi bacaju rime kako ce da izutokare i izpistolje neke sabane i da jebu ovo i ono?!Smesno je da bi se bilo ko od ljubitelja hip hopa uopste zadesio na ovom forumu jer o sutki znaju samo da je agresivna.znaci smesni ste katastrofalno..bigija ubio tupak ovaj se digao iz mrtvih pa ubio ovoga nja nja rima ha ha.pljujete po nama koji volimo metal i rock,a nemate ni blagog pojma o cemu pricate.kada hip hop dobije bilo kakvu muziku i kada dileri dopa ne budu slavni zato sto klepaju rime,javite se.ili jos bolje dodjite u sutku,kad smatrate da ste tako opasni.skapirali bi da nije sve do krljanja...yo
treca stvar:ko kaze da metalci moraju da budu antihristi?ja sam krsten,teski sam vernik,redovno postim i idem u crkvu.sledece leto idem na hodocasce na Hilandar,i pored svega toga obozavam metal,hardcore i sve extremnije muzicke pravce vezane za gitarsku muziku.btw Soulfly koji sviraju neki tribe-thrash-core i koji su veoma popularni u celom svetu su teski vernici.na svakom albumu pise dedicated to God.u masu pesama opisuju biblijske bitke uz metal,i gomilu koncerata su odradili sa ikonama u pozadini.slicno je i sa metalcore bendom Hatebreed.puni ste predrasuda,bar pogledajte o cemu se radi,a onda sudite.
cetvrta stvar:ko je uopste izmislio pravila sutke?sutke su nastale sa punkom koji je predstavljao cistu anarhiju znaciNEMA PRAVILA!da ne biste jos i da se pred svaki koncert neke metal/punk/OI/Hardcore/hard rock svirke dele programi na ulazu da se zna ko sta sme i ne sme?nema cokula-pa hocemo li bosi?nema dizanja posrnulih-sta da svi skocimo i pobijem ih sto su pali?bez lupetanja,u pravoj sutki praznis adrenalin ali si i dalje covek.napadas,branis se,niko ti nije neprijatelj,a ako je neko dole,pomozi mu da ne nastrada!
vidim da je od svih ovde samo par ljudi ucestvovalo na PRAVIM sutkama,i respect za njih,a vi ostali,imate blablaonicu za vase off teme da li je bolji hip hop od svega ostalog,ili da li su svi koji vole extremnu muziku bezboznici koje treba spaliti.ponasate se kao deca koja hoce da budu u centru paznje,a nemaju pojma sta da kazu.Gondore jesi li ti ikad bio u sutki pa tako iskusno pricas o njima<posto nisam video da si bar jednom pomenuo sutku osim "sutajte se">?stvarno ste otisli u off i izvredjali toliko toga,a nemate ni najblazu predstavu o cemu pricate!
sutka je ventil za praznjenje koji postoji od nastanka extremne muzike.niko vas ne tera da ulazite,da je volite...pa cak ni da je gledate,ali ima nas koji i dalje volimo pravu sutku u kojoj se cak dogodi i da upoznas mnogo skroz dobrih i ludih likova.ne volis sutku?ne idi u nju,ne gledaj je,iskuliraj,popij pivo!volis sutku?uskaci!pazi se koliko mozes jer cak iako je ne znam koji bend u pitanju,i dalje si covek kao i svi oko tebe.to su jedina pravila sutke i to je ono sto sutka predstavlja!

bravo za rekst Smile Smile Smile Smile

samo se ne slazem oko upotrebe imena "Oi", on je nastao iz punk-a, ja mislim da su "oi" slogan smislili Cocney Rejects (ako se ne varam), (mislim da se pesma zove "Oi, Oi, Oi", ne drzi me za rec). Oni sami sebe Oi-punk (valjda).
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
True za Cocney, ali u mnogim slucajima Oi ne spada uz pank! Ma ko ih jeeeeee....voli... It's only rock'n'roll and I like it! Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
True za Cocney, ali u mnogim slucajima Oi ne spada uz pank! Ma ko ih jeeeeee....voli... It's only rock'n'roll and I like it! Smile

u pravu si nisu oni punk, oni su debili ko ih jeeeeeee.........
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
...kao da je neko razdvjao mrsave i kilave na jednu stranu, i razbacane i zayebane na drugu, pa rekao ve cete biti metalci, a vi reperi. Ali bukvalno tako...
Evo iako se "znamo", nemoj lupati! Mrsavi i kilavi VS razbacani i zajebani... Zajebani ste u PeNzIjU... Ja kazem da bi nas 2-3 normalna lika (koje vi smatrate za metalce) ocitalo bukvicu jedno 15orici "zajebanih" repera sa foruma... Ali to nije poenta... Ja nisam ovde da ugovaram pegle, jer da jesam... u k! Tako da  Smile

@2Faj
Slazem se u vecini stvari! Smile Smile

Jbg. kod nas je takva situacija, nije da lazem keve mi! A i reperi koji nisu razbacani, su vecinom ludaci koji bu se docepali bejzbolke ili tako nesto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
A sta kazete na to da se nadju rep i metal ekipa sa foruma i opice jednu sutku? Istovremeno pustiti 2paca - "Hit'em up" i recimo ovaj "Cannibal Corpse" ili nesto slicno,radi potpune motivacije oba tabora Smile Ovako samo lajete i jedni i drugi,nije fazon...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
moze al svako da povede svoju ekipu  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Naravno,ekipa,ludilo,ovo,ono... Samo,bilo bi fer da vi budete malobrojniji jer ste jaci od metalaca.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Pa uvek smo malobrojniji. Slabo ima pravih repera u Srbiji, a budala kolko hoces...I uvek oni popiju batine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta kazete na to da se nadju rep i metal ekipa sa foruma i opice jednu sutku? Istovremeno pustiti 2paca - "Hit'em up" i recimo ovaj "Cannibal Corpse" ili nesto slicno,radi potpune motivacije oba tabora Smile Ovako samo lajete i jedni i drugi,nije fazon...
Ma ok, moze danas kod Vuka u 19?  Smile

"Yo brate sha ima, utopio sam neko tozla brate, imam shtoljpi brate, kupijo sam nove lonepanta brate, vish sho sam stavijo felne na gaju brate" pozdrav dva rep brata  Smile ...i tako razgovor ide, dok ne dodje rap sestra hmm Smile

"Aaaaaaarrrrrrgggghhhh iscupacu ti dzigericu, skuvati i pojesti, sta ima kod tebe, nemoj da me nerviras, besan sam ko zmaj, ne seri" uobicajen pozdrav dva hard metal-black metal-speed metal-tribe-dens-psycho-delija zvezda-tehno-planet Holivud-rave-prodigy ortaka  Smile Smile

ljudi sta vam je? Shutke su sastavni deo extreme muzike, kakve sad rap muzika ima veze sa shutkama?
Metal je muzika koju slusaju ljudi sa velikom dozom besa, shutke su produkt muzike i atmosfere  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 13:45:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.