Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 11:09:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sutkaaaaaaaaaa...  (Pročitano 19846 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
"If I have to choose between rock music and eternal suffering in hell, or heaven and New Kids on the fucking block... I'm gonna be surfing on the lake of fire high fiving satan on every turn" - Bill Hicks.

Satanizam kakvi ga zamilshljate ne postoji, nikad nije postojao. Satana je samo koncept koji smo odavno prevazishli. "Let say there is a God and we know it for 100% sure as a proven fact. Do you think anything could oppose his will? Nothing could oppose God's will! NOTHING!" - Opet Bill Hicks.

Ne znam zasto se i trudim da napravim ovaj post, ali metal je dosta neshvacen i previse mu se sudi po koricama. Dosto ga ljudi pojednostavljuju, a da ga ne istraze. On je nastao kao revolt prema setu moralnih vrednosti koje nemaju nikakvu svrhu a zasnovani su na nakoj cistoci i hriscanstvu koje je skrenulo sa puta i vise ne prati prava ucenja Hrista.
to sude oni koji nemaju veze o toj vrsti muzike,pa u sebi stvaraju predrasude zato sto su neinformisani..kao pojedini ovde..
Vi ostali pre neko sto krernete u kontru,odmah da vam kazem da sam ja metal prestao da slusam jos pre 15 godina...naravno i dan danas imam svojih favorita koje uvek volim da cujem...ali nemojte da sudite o necemu sto ne poznajete...
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
pa kad vidim da neko napise za sebe da je antihrist, ja treba da mislim da je to posten i pobozan covek?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Tema je "sutkeeee"
Briga me za vase stavove o muzici i religiji, nije tema.

I ko nije bio u sutkama, nezna kako je i neka cuti!
pa kad vidim da neko napise za sebe da je antihrist, ja treba da mislim da je to posten i pobozan covek?

Uzgred, od kad su to pobozni toliko posteni, kad svi znamo da je crkva jedna od najvecih kriminalnih organizacija u istoriji covecanstva.
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svako ko hoce da zna sta je dobra shutka, neka pogleda clipove na youtube, band Pennywise, ako je iko cuo za njih.

Punk's not dead!!!!  Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
svojevremeno sam uzivao u dobrim sutkama ali sad sam ozenjen i imam decu ali i dalje slusam pank muziku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Manje sudi prema koricama, ja sam to napisao iz simbolike i ironije Smile Takodje tu nepise da sam ja antihrista uopste.

Skrenuli smo dosta sa teme.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 00:39:45 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 01:32:49 od zorbos »
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
koliko gluposti sam ja sad procitao,to nije normalno!ne proverim forum jedan jebeni dan i vidim toliko idiotizama da to nije normalno!
prva stvar:uz OI ne moze i NE SME da stoji punk,jer iako su muzicki slicni,ta dva pravca se maximalno razlikuju,sto po textovima,sto po scenskom nastupu a i po tome sto u OI-u ima mnogo vise hard core-a nego u punk-u,a i sutke na OI svirkama su 30 puta sirovije i zajebanije<no offense punk lovers>
druga stvar:kakve veze imaju jebeni hip hop yo yo nigaz in da haus geto blek likovi sa sutkama,kada je najagresivnija stvar u celom hip hopu cinjenica da njegovi fanovi bacaju rime kako ce da izutokare i izpistolje neke sabane i da jebu ovo i ono?!Smesno je da bi se bilo ko od ljubitelja hip hopa uopste zadesio na ovom forumu jer o sutki znaju samo da je agresivna.znaci smesni ste katastrofalno..bigija ubio tupak ovaj se digao iz mrtvih pa ubio ovoga nja nja rima ha ha.pljujete po nama koji volimo metal i rock,a nemate ni blagog pojma o cemu pricate.kada hip hop dobije bilo kakvu muziku i kada dileri dopa ne budu slavni zato sto klepaju rime,javite se.ili jos bolje dodjite u sutku,kad smatrate da ste tako opasni.skapirali bi da nije sve do krljanja...yo
treca stvar:ko kaze da metalci moraju da budu antihristi?ja sam krsten,teski sam vernik,redovno postim i idem u crkvu.sledece leto idem na hodocasce na Hilandar,i pored svega toga obozavam metal,hardcore i sve extremnije muzicke pravce vezane za gitarsku muziku.btw Soulfly koji sviraju neki tribe-thrash-core i koji su veoma popularni u celom svetu su teski vernici.na svakom albumu pise dedicated to God.u masu pesama opisuju biblijske bitke uz metal,i gomilu koncerata su odradili sa ikonama u pozadini.slicno je i sa metalcore bendom Hatebreed.puni ste predrasuda,bar pogledajte o cemu se radi,a onda sudite.
cetvrta stvar:ko je uopste izmislio pravila sutke?sutke su nastale sa punkom koji je predstavljao cistu anarhiju znaciNEMA PRAVILA!da ne biste jos i da se pred svaki koncert neke metal/punk/OI/Hardcore/hard rock svirke dele programi na ulazu da se zna ko sta sme i ne sme?nema cokula-pa hocemo li bosi?nema dizanja posrnulih-sta da svi skocimo i pobijem ih sto su pali?bez lupetanja,u pravoj sutki praznis adrenalin ali si i dalje covek.napadas,branis se,niko ti nije neprijatelj,a ako je neko dole,pomozi mu da ne nastrada!
vidim da je od svih ovde samo par ljudi ucestvovalo na PRAVIM sutkama,i respect za njih,a vi ostali,imate blablaonicu za vase off teme da li je bolji hip hop od svega ostalog,ili da li su svi koji vole extremnu muziku bezboznici koje treba spaliti.ponasate se kao deca koja hoce da budu u centru paznje,a nemaju pojma sta da kazu.Gondore jesi li ti ikad bio u sutki pa tako iskusno pricas o njima<posto nisam video da si bar jednom pomenuo sutku osim "sutajte se">?stvarno ste otisli u off i izvredjali toliko toga,a nemate ni najblazu predstavu o cemu pricate!
sutka je ventil za praznjenje koji postoji od nastanka extremne muzike.niko vas ne tera da ulazite,da je volite...pa cak ni da je gledate,ali ima nas koji i dalje volimo pravu sutku u kojoj se cak dogodi i da upoznas mnogo skroz dobrih i ludih likova.ne volis sutku?ne idi u nju,ne gledaj je,iskuliraj,popij pivo!volis sutku?uskaci!pazi se koliko mozes jer cak iako je ne znam koji bend u pitanju,i dalje si covek kao i svi oko tebe.to su jedina pravila sutke i to je ono sto sutka predstavlja!
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
...kao da je neko razdvjao mrsave i kilave na jednu stranu, i razbacane i zayebane na drugu, pa rekao ve cete biti metalci, a vi reperi. Ali bukvalno tako...
Evo iako se "znamo", nemoj lupati! Mrsavi i kilavi VS razbacani i zajebani... Zajebani ste u PeNzIjU... Ja kazem da bi nas 2-3 normalna lika (koje vi smatrate za metalce) ocitalo bukvicu jedno 15orici "zajebanih" repera sa foruma... Ali to nije poenta... Ja nisam ovde da ugovaram pegle, jer da jesam... u k! Tako da  Smile

@2Faj
Slazem se u vecini stvari! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
@Pink Floyd: kao i uvek i ja sa tobom!jednostavno su balkanske predrasude ucinile svoje.za koju godinu ce ljudi kao sto smo ja i ti da se mrze zato sto ja volim distorziju i mrsav sam,a ti je ne volis toliko,ali si deblji od mene!
btw mislim da je krajnje nebulozno pricati o tome ko je kakav lik i koliko je jak zbog necega sto slusa!ajde da bijemo metalce ili repere ili rokere ili bilo koga zato sto su drugaciji!idiotizam i to onaj sa pedigreom! :chillpill:out people
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 11:09:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.