Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Preziveli je:

Glasanje završeno: 19. Feb 2009, 11:16:49

Bojana Lukić-Jovković - arheolog i prevodilac iz Beograda, 41 godina
0%  (0)
Dario Ćirić - fitnes trener iz Beograda, 31 godina
18.8%  (21)
Duško Nožinić - građevinski radnik iz Jagodine, 29 godina
18.8%  (21)
Edita Janečka - go-go igračica iz Zrenjanina, 27 godina
3.6%  (4)
Hana Stamatović - atletičarka i student iz Beograda, 26 godina
4.5%  (5)
Maja Lazarević - tatu umetnica iz Beograda, 26 godina
6.3%  (7)
Marija Grubač - studentkinja iz Kotora, 25 godina
0%  (0)
Miloš Bugarčić - filmski radnik iz Beograda, 32 godine
5.4%  (6)
Miloš Todorović - trener, bivši narodni poslanik, 46 godina
0.9%  (1)
Miodrag Jovanović - penzioner i alas iz Beograda, 55 godina
0.9%  (1)
Nemanja Pavlov - barmen iz Valjeva, 29 godina
5.4%  (6)
Ognjen Janevski - student iz Valjeva, 24 godine
8%  (9)
Petar Obradović - automehaničar iz Beograda, 32 godine
3.6%  (4)
Radoslav Vidojević - ugostitelj sa Pala, 31 godinu
1.8%  (2)
Saša Ljuboja - direktor firme,  34 godine
0%  (0)
Slobodanka Tošić - student i fotomodel iz Han Pijeska, 22 godine
1.8%  (2)
Tamara Jovičić - fitnes trener iz Čačka, 33 godine
0.9%  (1)
Tatjana Vesnić - student novinarstva iz Beograda,  20
4.5%  (5)
Vanja Jelača - studentkinja iz Novog Sada, 25 godin
1.8%  (2)
Vanja Radović - ekonomista iz Zemuna, 32 godine
2.7%  (3)
Vanja Mandić - džudista i telohranitelj iz Novog Sada,  29 godina
5.4%  (6)
Nemanja Rosić - student prava i maneken iz Beograda,  20 godina
5.4%  (6)
Ukupno glasova: 112
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Survivor“ ove jeseni na televiziji „Foks“  (Pročitano 92141 puta)
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Jer ima večeras? Smile
Juče nisam gledo,a ponedeljkom,sredom i petkom imam little obaveze! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Miloš Todorović, učesnik „Survivora”
Od skupštine do Paname
Autor: M. Mijatović | 03.11.2008. - 05:00

Miloš Todorović, bivši poslanik u Skupštini, član nekoliko političkih stranaka(Jedinstvena Srbija, DS) a sada trener, još jedan je od intrigantnih učesnika rialiti šou programa „Survovor“. Miloš je za „Blic“ ispričao kako se našao u „Survivor-u“, zašto i dalje sanja panamsku kišu i bube čitre i najavio objavljivanje svoje prve knjige za koju tvrdi da će biti bestseler.

- Porodica me je prijavila, a sinovi su rekli: „Tata, ti si rođen za ovo”. Moja okolina se i nije naročito iznenadila kada su čuli da putujem na Biserna ostrva jer od mene su ljudi navikli da radim razne neuobičajene stvari, od raftinga, beogradskog triatlona, biciklističkih maratona, skupštinske pozornice… tako da je Panama došla kao kruna mog avanturističkog duha - konstatuje Lazarevčanin Miloš Todorović sa osmehom.

Dugogodišnje bavljenje sportom pomoglo mu je da se spremi za fizičke napore, ali je na ostrvu bilo i nekih stvari koje Miloš nije predvideo.
- Ono za šta definitivno nisam bio spreman bilo je nespavanje i bube čitre! Glad nisam uopšte osećao jer sam se za to psihički pripremio, ali mi ni joga ni meditacija, koje praktikujem već četiri godine, nisu pomogle da se spremim za nespavanje i te bube koje nenormalno ujedaju. Čitre povremeno sanjam i dan danas - iskren je Miloš za koga je ovaj rialiti bio upravo ono što je i očekivao.
- Ovaj šou je odlična proba, da svaki čovek vidi dokle može da ide i koliko ekstremnih psihofizičkih napora da podnese. Preko dana ne možete da se nagledate lepote koja vas okružuje, a onda vas sačeka noć sa tri velika pljuska i oblakom čitri koje sleću na vas i ujedaju vas svuda - priča Miloš koji je već u prvoj nedelji imao sitnu čarku sa Nemanjom Rosićem, za koga je rekao da je „pravo dete iz grada”. Bogato političko iskustvo koje je stekao u skupštinskoj klupi nije mu mnogo koristilo na ostrvu.
- Bavljenje politikom vam daje mogućnost da upoznate ljude svakakvih profila i karaktera, ali ako ste iskren čovek, to vam na ostrvu neće pomoći - kaže Miloš i otkriva da je svoj bogat i uzbudljiv život pretočio u knjigu „Od Skupštine do Paname” koja će svetlost dana ugledati oko Nove godine - kaže Miloš.

Borba za preživljavanje
Prva nedelja je bila vrlo dramatična, posebno za tri takmičara koja su ispala: Miodraga, Bobu i Bojana. Već na početku takmičari su doživeli pravi šok kada su posle ugodnog koktela na brodu bili prinuđeni da skaču u vodu i plivaju do obale kako bi osvojili amajliju koja im donosi ostanak u daljem takmičenju. Posle prve besane noći, takmičari su podeljeni u dva plemena „Roke” i „Armade” i sada se bore jedni protiv drugih. Borba za preživljavanje je uveliko poèela, a takmièari su sudar sa divljom prirodom podneli mnogo teže nego što su oèekivali, pa su pale i teške reèi.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
I jel se zna ko je na kraju pobedio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple 15
Ne.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N8
pa saznace se na kraju,koja je poenta da se objavi u javnosti ko je pobedio? Smile
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Pleme Roka ponovo jače!

U ponovnom odmeravanju snaga između dva suprotstavljena tabora, pleme Roka opet pobedilo Armadu!

Vreme na Bisernim ostrvima do sledeće privilegije, opreme za pecanje, za preostalih 19 takmičara prolazilo je uobičajeno. Jedina stvar koje nije nedostajalo bila je motivacija - cilj je ostati što duže!

U odnosu na Roku, pleme Armada, iako oslabljeno za jednog člana, bilo je spremnije nego ikada. Prvi put, plemena su se za peraja, disaljku, mrežu, štap, masku i harpun, borili u novoj igri "Čekićanje".

Za ovu igru bilo je potrebno pet plivača, tri slagača i jedan ključar.

Takmičilo se po devet članova svakog plemena: U prvoj fazi nastupali su plivači. Igra se sastojala u tome da doplivaju do prve platforme, uzmu čekić sa kojim nastavljaju plivanje do 2. platforme gde su morali da razbiju pločicu na kojoj je ključ. Kada ključ padne na dno, pokazuju se ronilačke veštine. Sa ključem plivaju na obalu, predaju ga čuvaru, i sledeći plivač pokazuje svoje umeće...

Dok je Ognjen "mučio muku" da pronađe ključ na dnu, Nemanja Pavlov je uspeo da donese prednost Armadi.

Kada je napokon prikupljeno svih pet ključeva, od kojih je poslednji za Roku uzeo Darko, otključan je kovčeg u kojem se nalazila slagalica.

Nekoliko minuta kasnije, Roka je ponovo odnela pobedu!

Pobedom u igri osvojen je pribor za pecanje. Ukoliko ga takmičari budu pametno koristili plemenski život će postati mnogo lakši. Po povratku u kamp članovi plemena su sa zahvalnošću posmatrali osvojen plen. "Najvažnija stvar posle vatre! Sad nećemo biti gladni!". Ipak, voda je bila previše mutna za lov, a kako kaže automehaničar Petar Obradović: "Kad je mutno ništa se ne vidi"...

Do sledeće bitke, bitka za život se nastavlja!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Lose je sto to znaju uzi prijatelji i rodbina ucesnika, pa lako moze i da procuri. Sto bi bilo veliki shit!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N8
100% su svi ucesnici potpisali ugovor koji ih obavezuje da ne smeju da kazu ko je pobednik,a ako procuri vest verovatno su u pitanju velike sume novca koju ce morati da plate kao odstetu fox-u
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Prepostavio sam da ih obavezuje neki ugovor. Valjda ce tako i ostati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Zrenjaninka Edita Janečka, junakinja serijala „Survivor” na Televiziji „Foks”
Nedostajao mi je dečko i domaća hrana
Autor: M. Mijatović | 04.11.2008. - 05:00

Edita Janečka, učesnica uzbudljivog rialiti serijala „Survivor” iz Zrenjanina, vodila je zanimljiv život i pre nego što se upustila u avanturu u Panami. Edita je trenirala boks, radi kao go-go igračica, a u razgovoru za „Blic” priča o svojim utiscima sa Bisernih ostrva, stvarima koje su joj nedostajale, poslu…

- Za „Survivor” sam se prijavila sasvim spontano. Videla sam reklamu na televiziji i želela sam da probam jer sam znala da to mogu, ali nisam znala svoje granice izdržljivosti - priča Edita i dodaje da su svi u njenoj okolini bili uvereni da će ući među 22 takmičara „Survivora”.

Međutim, iako poseduje avanturistički duh, Edita priznaje da nije u potpunosti bila svesna u šta se upušta.
- Sada, dok gledam „Survivor”, sve ponovo preživljavam i nekako mi je gore nego dok sam bila tamo, jer o nekim stvarima nisam uopšte razmišljala. Ovo je jedno veliko pozitivno iskustvo za mene, koje je na mene ostavilo jak utisak i uzdrmalo me - kaže Edita, kojoj je u početku bilo teško da se uklopi u svoje pleme „Armade”.
- Bilo mi je teško sa ljudima, veoma sam nepoverljiva i mnogi iz mog plemena su mislili da sam jedna bezosećajna mašina koja gazi preko svih, a zapravo sam veliki emotivac. Neverovatno je koliko mi je nedostajao dečko, bila sam strašno gladna i teško sam se privikla na celu situaciju - iskrena je ova devojka koja će iz Paname poneti puno uspomena.
Edita se od malih nogu bavila različitim sportovima, a u jednom periodu je čak trenirala i boks.
- Boks sam trenirala rekreativno oko godinu dana. Otac moje drugarice je trener, pa smo nas dve iz šale krenule da treniramo i dopao mi se taj sport. Inače, dobra fizička spremnost je na ostrvu prednost samo na početku, ali nije najbitnija - ističe Edita.
Ova mlada Zrenjaninka odrasla je sa ocem i babom i dedom, a mlada se osamostalila i počela da radi. Od pre četiri godine nastupa po klubovima širom Srbije kao go-go igračica.
- Oduvek sam znala da ću se baviti nečim neobičnim. Volim muziku i ples. Dobro radim taj posao, nije da ga ne volim, ali ga i ne obožavam. Baviću se igranjem još neko vreme, ali planiram da sa tim prekinem - objašnjava Edita, a na pitanje kako se izborila sa predrasudama koje prate ovo zanimanje, naročito u manjoj sredini, kaže: „U početku sam krila od svih čime se bavim. Znala sam da je mali grad i da će ljudi pričati i kada sam shvatila da će tako uvek biti, rekla sam svima čime se bavim. U Zrenjaninu sam igrala samo par puta i to je bila hrabrost nastupati u mestu gde znaš da te 90 odsto ljudi poznaje. Nije mi stalo do negativnih komentara, ne dozvoljavam da me takve priče dotaknu. Imam prijatelje i ljude koji me vole onakvu kakva jesam i to mi je važno”.

Pravljenje šampona
U sinoćnoj epizodi „Roke” i „Armade” su dobile novi zadatak, igru nazvanu „Čekičanje” koja pobedniku donosi opremu za pecanje: peraja, disaljku, mrežu, štap, masku i harpun. Posle neizvesne borbe, pleme „Roka” odnosi pobedu, ali se njihov član Ognjen žali na povredu ruke. Pošto su u prethodnim epizodama osvojili vatru, takmičari su pripremili i prvi topli obrok - pirinač. Plamen vatre im posebno znači noću jer im obasjava put, a dim rasteruje insekte. Okupljeni oko vatre, takmičari pričaju do duboko u noć. U večerašnjoj epizodi kiša će im opet pokvariti raspoloženje. Gledaoci će biti u prilici da vide da li će im osvojena oprema pomoći da nešto ulove. Neki takmičari će otkriti svoje skrivene talente kao što su pravljenje šampona ili kalendara…

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.