Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:16:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas favorit je?
Goca Tržan ~ pevačica ~  [Galerija]
9.7%  (23)
Vesna Zmijanac ~ pevačica ~ [Galerija]
0.4%  (1)
Nikolija Zmijanac  ~ Model i student u Atini ~ [Galerija]
1.3%  (3)
Nikola Rokvić  ~ pevač ~ [Galerija]
1.7%  (4)
Edin Škorić ~ odbojkaš
3.4%  (8)
Jelena Mrkić ~ pevačica ~ [Galerija]
3.8%  (9)
Bojana Barović ~ manekenka ~ [Galerija]
5.5%  (13)
Nenad Knežević – Knez ~ pevač
4.2%  (10)
Toni Zen ~ reper
12.7%  (30)
Milan Rus ~ baletan
1.3%  (3)
Marko Bulat ~ pevač
7.2%  (17)
Aleksandra Perović ~ pevačica ~ [Galerija]
2.5%  (6)
Biljana Cincarević ~ slikarka ~ [Galerija]
2.5%  (6)
Katarina Vučetić ~ manekenka ~ [Galerija]
33.8%  (80)
Miloš Vlalukin  ~ glumac
3.4%  (8)
Andrej Maričić ~  voditelj ~ [Galerija]
6.8%  (16)
Ukupno glasova: 237
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Survivor 3 VIP  (Pročitano 189344 puta)
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Oni su čistog srca, izvini, ne diraju jake, diraju prljave igrače  Smile  I iz Gocinog mozga u naše uši, "one koji imaju sreće"  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sagem xg6
Mene su iznenadili sto su uspeli uopste dvoje da izbace. Reko' sad kad svi budu glasali za Aleksandru i ono dvoje mucenika im izbace jednog...  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
@suuuzi
 ok, razumem, Marko ti ide na onu stvar (  Smile   Smile  Smile   Smile ), ali sto bi ih bilo sramota zbog bilo cega, kao sad njih treba da je sramota jer ih je "pustila" zena da se vrate (otkud znas da bi ona pobedila na kraju, ko je nju uopste terao da bilo koga pusta) a nekog drugog ne treba da bude sramota svojih dela?... Trebalo je da odbiju verovatno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ej, ako sam došla tu da jedem bube, da smišljam poteze, da se bijem u blatu, mozgam i ne znam šta već.. ne uspem u tome i ispadnem - kraj, doviđenja... nisam uspela i to je to, neću da me neka Biljana i Vesna spremaju i puštaju da se vratim... vratiću se ako sam zaslužila da se vratim i kraj priče... Toni i Andrej (posle Edina, Milana i Aleksandre...) su mi najgotivniji u celoj priči, i kažem to i za Tonija, ne samo za Marka, a što se Marka tiče, o da, počevši od njegove iritantne boje glasa, preko još iritantnijeg blentavog lica, do najiritantnijeg presipanja iz šupljeg u prazno ide mi, u kom god hoćeš smislu to shvati   Smile , tamo gde ide...

"a nekog drugog ne treba da bude sramota svojih dela?" Ta dela su sastavni deo igre... dok igra traje... a traje dok ne ispadneš (kao što su, je l' , ispali T i M) 
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Haha brate Katarinu pitanje dal' moze neko sa ovog foruma da dobije u plivanju... Wink

mozda mene ,neznam da plivam  Smile
ali ako mi daju slauf onda je obro bostan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Motorola GLEAM
U trenutku kada su ispadali Bojana i Aleksandra...Doziveo sam EKSTAZU!Osecao sam se tako divno i lepo dok se Casuko svadja,tuce,pljuje,i kao slag na tortu ostaje samo jedan mrski zuti-ANDREJ...Neopisivo!Osecao sam se u NIRVANI,neopisivo lepo...Kao da sam lisen svih culnih osecaja,i stapam se u jedno sa BOGOM.PREDIVNI OSECAJ!!Osecao sam se POBEDNIKOM,SAMPIONOM SVETA!Osecao sam se blazeno,radost koja je svojstvena POBEDNICIMA.Zadovoljstvo trijumfa PRAVDE,VITESTVA,JEDINSTVA PLEMENA BAHANDI!!!BRAVO BAHANDI!!!

p.s bok Su  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
Ау људи овакав исход синоћ нисам слутио. У једном тренутку ме глава заболела од свих комбинација које су буле у оптицају. Чак сам јуче погрешно проценио да ће жене опет надмудрити ове мушкарце када оно синоћ Smile А и ови из Касука су се баш показали  Smile
Па сада лепо све од нуле,снаге су изједначене  Smile
Ово за малог Маринка је бедно и ниско да нема даље Smile
Дефинитивно најбољи племенски савет до сада,прави трилер  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
U trenutku kada su ispadali Bojana i Aleksandra...Doziveo sam EKSTAZU!Osecao sam se tako divno i lepo dok se Casuko svadja,tuce,pljuje,i kao slag na tortu ostaje samo jedan mrski zuti-ANDREJ...Neopisivo!Osecao sam se u NIRVANI,neopisivo lepo...Kao da sam lisen svih culnih osecaja,i stapam se u jedno sa BOGOM.PREDIVNI OSECAJ!!Osecao sam se POBEDNIKOM,SAMPIONOM SVETA!Osecao sam se blazeno,radost koja je svojstvena POBEDNICIMA.Zadovoljstvo trijumfa PRAVDE,VITESTVA,JEDINSTVA PLEMENA BAHANDI!!!BRAVO BAHANDI!!!

p.s bok Su  Smile

bole tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Motorola GLEAM
Veceras smo mogli da vidimo svu jad i bedu plemena Bahandi.Drago mi je,sto je na kraju ostao Andrej.Jer je,o Boze Isuse Blagi,sacuvaj i brani-Andrej najneviniji i najbolji clan Casuka!Andrej nije pravio dogovore,klanove u Casuku,i niti je izdao Casuko.Dakle,Andrej je ostao,al je totalno ubijen u pojam na zadnjem Plemencu!Vise ne zna ni ko je,ni sta je.Izdan je,umoran,ponizem,uvredjen...Krpa od coveka.Zgazice ga kao mrava Marko ili Toni u borbama za plasman medju TOP 3!!!BAHANDI ostaje SAM U TOP 3!!!
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung J7
Liiii vidi šta je postova na ovoj temi odjednom kada se Suvivor pretvorio u Farmu.  Smile

Markov i Tonijev povratak, to je sastavni deo igre, prošli put se Nikola vratio.
Kako su došli do povratka, Biljana odustala ... pa šta ... ionako joj nije bilo mesto u igri. U šestoj je dimenziji 20 dana, a onda je pogodi igra i odjednom je pro takmičar ... mhm.

Nemam favorite, niti miljenike u realitiju, ali bilo bi mi draže zbog igara i takmičenja da je ostala Aleksandra.

Farma vs Survivor gledanost/posećenost teme ... iako sudimo Ekremu, Vendiju, Bokiju ... vidi se šta privlači narod (i govori o istom).

Evo dok sam pisao ... Andrej.

Čovek kao da je peživeo streljanje, ne zna na koju će stranu, verovatno se nisu u tom trenutku vodili logikom "ko je jači protivnik", jer su žene mogle da ga zavuču Marku i Toniju isto. Jednostavno možda su koliko-toliko poštovali dečka, jer je bio "čista srca" kao i oni.

Da li će ga zgaziti Marko (najjači number 2) i Toni, za kojeg kruže glasine da ga je ujela zmija i morao da odustane od daljeg takmičenja, a i bila je jutros najava za sledeću nedelju, izgleda da i dalje ima problema sa stomakom. (odoh u širinu) ... ne verujem, nema tu direktne borbe 1vs1.

Marko je u povratku rekao da žali što nije uticao na odluku plemena, što se kasnije uspostavilo da je bilo loše po njih. (Možda glasanje za Andreja)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:16:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.