Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Pobednik Survivora 2009. je?
Dušan Milisavljević (25) Zvečan
4.5%  (11)
Vesna Đolović (38) Beograd
0.8%  (2)
Ana Stojanovska(21) Skoplje
4.1%  (10)
Nikola Kovačević (24) Kragujevac
9.3%  (23)
Aleksandar Krajišnik (19) Majur, pored Šapca
24.4%  (60)
Gordana Berger (38) Beograd
0%  (0)
Teja Lapanja(30) Škofja Loka, Slovenija
2%  (5)
Nemanja Vučetić(23) Novi Sad
2.4%  (6)
Pece Kotevski(42) Bitolj, Makedonija
4.9%  (12)
Dina Berić (23) Ledinci, pored Novog Sada
1.6%  (4)
Predrag Veljković (29) selo Pekčanica, pored Kraljeva
0.4%  (1)
Ana Mitrić (23) Beograd
0.8%  (2)
Srđan Dinčić (25) Sremska Mitrovica
14.2%  (35)
Milena Vitanović (21) Paraćin
7.3%  (18)
Branka Čudanov (28) Kikinda
0.4%  (1)
Luka Rajačić (21) Beograd
3.3%  (8)
Branislava Bogdanović (27) Kačarevo
0%  (0)
Njegoš Arnautović (21) Bijeljina, Republika Srpska
6.5%  (16)
Višnja Banković (24) Aranđelovac
3.7%  (9)
Klemen Rutar (21) Ljubljana
6.5%  (16)
Aleksandar Bošković (28) Beograd
1.6%  (4)
Anita Mažar (23) Kula
1.2%  (3)
Ukupno glasova: 246
Idi dole
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Survivor ~ 2. Sezona ~ Glasajte za svog favorita  (Pročitano 228453 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
strasno koliko se u ovom domacem Survovoru izvaljuje ko je sa organizacijom postogao dogovor i kakav,

Ko? Kakav? Prosvetli nas... Smile

P.S. Prema anketi, nesto mnogo njih ide u finale...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 21:28:21 od dexter1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
strasno koliko se u ovom domacem Survovoru izvaljuje ko je sa organizacijom postogao dogovor i kakav,

Jel ti imas cula?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson w200i
Neznase...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S5
Srdjan me razocarao, glasao sam za njega iz principa ali je ispao Smile
Navijam sada za Acu pa onda Njegos!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 3720 classic
Survivor sam intenzivnije počeo da pratim skoro, od Nikolinog izbacivanja iz Divate. Pre toga sam pogledao sve zajedno, možda koliko vremena traje jedna dnevna emisija. Stoga, ne mogu sebe smatrati potpuno kompetentnim da pričam o svemu što se dešavalo, ali izneo bih neka svoja zapažanja o Srdjanu.
Od momenta kada sam počeo pratiti show, vrlo brzo mi je zapao za oko, kao jedan interesantan i duhovit lik, i vrlo brzo postao moj favorit. I tako je bilo sve do zadnjeg Plemenskog i onog, u najmanje, čudnog poteza sa insistiranjem da ispadne on. A evo nekih nelogičnosti u njegovim komentarima o show-u.

1. Tokom boravka na ostrvu vrlo često je u razgovoru sa Duletom i Vesnom insistirao da u Survivor-u nema igre, nego je to stvarno život, svi ti ljudi su tu, vrlo slično se ponašaju kao i u stvarnom životu. Onda je u mini intervjuu sa Vanjom Radović rekao kako ta igra sama po sebi nije prljava, nego je igrači čine prljavom i još jednom ponovio, kako je to što se tamo dešava odraz onoga kako se ti ljudi ponašaju i u stvarnosti. E, u emisiji kod Ivana, odjednom menja ploču i na pitanje "Da li je dobar sa svima iz Survivor-a danas?", odgovara "Naravno da jesam, pa nećemo se valjda svadjati zbog dešavanja tamo, kad je sve to igra" ?!?! Kakva je ovo iznenadna promena stava o show-u?

2. Zadnjih dana se izuzetno borio u igrama i trudio da osvoji imunitet ili glas, kako bi njegova ekipa imala prednost , a onda iznenada, dosta mu je svega. Pa zar se ne bi po igrama primetilo da je digao ruke od igre? On odgovara da je bio svestan da će nakon gubljenja crnog glasa biti izbačen neko iz njegove ekipe, a njemu je najmanje žao da ispadne. Pa čekaj, i na prošlom plemenskom (izbacivanje Klemena) se očekivalo da protivnici glasaju za Vesnu ili njega, a oni za Klemena, i da bude 4:4, pa onda u drugom krugu kada više ne važi dupli glas svakako bi ispao neko iz njegove ekipe (on ili Vesna). Zašto se tad nije ponudio da izadje jer je lako mogla ispasti Vesna, a njemu je (valjda) i tad bilo manje žao da ispadne on?

3. On tvrdi u intervjuu sa Ivanom da nije otišao tamo zbog para, već zbog nekih drugih stvari (mada ja ni sad ne kapiram kojih) i da mu je zato tako lako bilo da odustane. U prethodnom delu, mini intervjua sa Vanjom, na njeno pitanje "Da li bi se ponovo prijavio za Survivor?", o odgovara "Da, prijavio bih se". Hm, pa ostaje nejasno, ako si već jednom bio tamo i nisu ti motiv bile pare i dokazao si nešto što si hteo dokazati, zašto ponovo da ideš u isti show da dokažeš istu tu stvar? Valjda bi se drugi put prijavio za neki riality, ako nisi uspeo da uzmeš pare prošli put, pa da probaš sad ponovo, ne vidim drugi motiv.

Ovo su neka moja zapažanja zbog kojih sam se, da kažem, razočarao u njega, premda i dalje mislim da bi show bi nezanimljiv da on nije imao dosta duhovitih komentara.
Nadam se da vas post nije previše smorio.
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 19:36:23 od gradjevinac »
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung Galaxy S III
Svaka cast na postu. Volim da vidim kada ljudi imaju tako istancan osecaj za logiku.  Smile

Slazem se sa tobom. Ovo sto je Srdjan uradio je, po meni, patetican potez sujetnog ocajnika sa nacrtanim osmehom na licu i zamislljenim oreolom iznad glave. Jadno li ga je videti kako sa ponosom istice svoje nedostatke, velicajuci ih prkosno.

Sto je najgore, on je moralni pobednik, koji je velikodusno izasao. izdignute glave, jer mu pare nisu bitne kao ostalima ( Zaboga, on je iznad toga ). Moralni je pobednik jer je svoje mesto ustupio drugim ljudima i automatski im uvecao sanse za  pobedu, sklonivsi sebe, kao najvecu pretnju. Moralni pobednik, koji od starta ne pravi nikakve dogovore, vec je dosao u Survivor da promovis prave ljudske vrednosti i najostrije kritikuje sve lose sto igra budi u ljudima. Covek je umislio da je Mesija... jbt  Smile Podseca me na mene u tome  Smile

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
sta ste tolko napali srdjana kad je najvece govno aca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63

Jel ti imas cula?  Smile

Ne pravi se pametna sa tim odgovorom, nego kazi ako hoces/znas, lepo sam pitao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
elem djelem  Smile , pa cekaj zar svi "realni soovi" kod nas nisu namesteni... tj. ili sluze da neke podignu iz njihovih medijskih grobova ili da nam prodaju neke leve anonimuse..... fox jeste kao malo kulturniji pa je tako i ovo malo kao kulturiska i ozbiljno .... ali ajme

ako pogledamo minutazu vidimo da je cika srdjko proveo dosta vremena promovisuci svoje sale i knjigu...... to nije ova emisija tj. nije tema, ako pogledamo americki ili izrelski tamo je tema da se kolju, produkciji je cilj takmicenje po pravilima koja emisija propisuje i to je ono sto ljudi gledaju..... (tamo su svi dogovori i "razumevanja" prikazani) kod nas ....

- Srdjan promovise svoju knjigu i to koliko je zabavan (mama i tata su platili i prvu i drugu knjigu i ucesce u ovom "jos jednom smo uspeli da upropastimo najveci svetski show")

- Visnja promovise sebe kao vrhunskog sportskog novinara (porodica platila jer je njoj tesko da se probija sama)

- Vesna je montirala ove emisije... montazer u beogradu- srbija, pa ima ih da na prste nabrojs... pogledaj koliko ih upisuje i zavrsava na faksu... ona je deo produkcije

- bibi je prodao svoj posao kao hotelijer, a to kosta.....

- mlada makedonka i jos glumica

- nikola vrhunski trener rvanja, u svom klubu  Smile

- i mladi slovenac koji skakuce i oce da se proda

samo se plasim sta ce tea da nam proda... menadzerka.... osecam da cemo od slovenije narednih 20 godina da uvozimo gace i carape  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 23:01:46 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800
Ne pratim ovo, samo da pitam:

Da li je istina da su učesnici dobili mrežu i štap za pecanje i nisu uspeli ništa da ulove? Ne sećam se gde sam ovo načuo, ali iz očiglednih razloga verujem da je neko lupio ili ložio nekog  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.