Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 20:57:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Suprotnost koja privlači  (Pročitano 7377 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
dobro, ne treba bas ni insistirati na nekim pravilima .. bar ne u ljubavi gde se ne bira sve ... apro po aneine price koja spominje neko empirijsko iskustvo uporedo sa fizickom privlacnoscu ... a ukus se (pored nekoh izgradjenog u 4toj godini) i gradi godinama ...

no, ocu samo da kazem da je super kad si sav nakaradan ... samo gledas da bude totalno drugacija od tebe ... a pljuvali su me, cisto da se zna  Smile

tako da mislim da cemo se svi sloziti da su razlicitosti pozeljne ... ja bi pre da mi diskutujemo sta se desava kada nezaustavljivi neunistivi objekat naidje na neprobojnu barikadu, tj When An Irresistible Force Meets An Immovable Object Smiley
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 23:02:26 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Možete da se zezate do mile volje, ali ja sam ozbiljna. Ako su moji preci imali ukusa, što da im protivurečim Smiley  Doduše, ja sam u poziciji i godinama kada se bira trajni(ji) partner, tako da je genetika važna, a ne samo to da li je dobra duša ili intelektualac koji divno priča. Niko ne želi da ima ružnu decu, zar ne?  Možda sa po onim EI glupostima vrlo plitka, ja ne bih mogla da se budim pored nekoga ko me i fizički ne privlači, ali eto on je tako romantičan. 
Ne, kontam ja šta ti hoćeš da kažeš, ali otkud to da tamnooka deca ne mogu biti lepa?  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 23:06:53 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ne, ona kaze da dvoje tamnookih ne mogu izroditi lijepu djecu  Smile

Inace, kako neko moze da zakljuci kad ce djeca biti lijepa, a kad ne? Na osnovu boje ociju?

Jel ovo samo meni smijesno ili?
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 23:21:01 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Pa i meni je nejasno skroz. Zašto, za ime oca, deca oba tamnooka roditelja ne mogu biti lepa?

Možda sam ja propustila neki čas genetike, moguće, istina je da nisam išla redovno na predavanja.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 23:12:06 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
99,9 posto genetskog materijala kod ljudi je isti, onih 0.1% je ono sto nas cini razlicitim, pritom, ne postoji gen za plave oci, vec sklop gena koji ti donesu tu boju ..

tako da .. zaista ne razumijem; trazi se muz koji je intelektualac s kojim se slazes, bla,bla, ali ako ima plave oci, a ti oces smedje ..jebiga

Smile

Citat
ja bi pre da mi diskutujemo sta se desava kada nezaustavljivi neunistivi objekat naidje na neprobojnu barikadu, tj When An Irresistible Force Meets An Immovable Object Smiley

desi se da umru od dosade, a tek kakva im se djeca rode ..  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 23:21:15 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
ajd da se umesam i da probam da usmerim ka putanji koja me zanima (da, ono malopre kad ste me iskulirali) ...

neko bi se smejao kad bi mu rekao koji je procenat devojaka sa kojima sam bio a da su 'plavuse' ili satirane ... tako da mogu da kazem da sam tako birao na neki nacin, tj. podsvesno

no, sta mislite o
Citat
When An Irresistible Force Meets An Immovable Object

tj, kad se nadju dve slicne, dominantne osobe (imam tu neku podelu na pasivnije i dominantnije ljude u vezi) ... ja licno uporedjujem to sa omanjom nuklearnom bombom Smiley
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 23:24:43 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
ne citas sta pisem -_-

Citat
tj, kad se nadju dve slicne, dominantne osobe (imam tu neku podelu na pasivnije i dominantnije ljude u vezi) ... ja licno uporedjujem to sa omanjom nuklearnom bombom Smiley

ovako, desi se to da ne mogu obje osobe biti podjednako dominantne, znaci da i u vezi dominantan+dominantan, opet postoji onaj koji je dominantniji, sto dovodi do dodatne pomutnje.
sanse da ce ovom manjem dominantnom proraditi sujeta je poprilicno velika, sto dovodi do dodatnih konflikata u vec ionako beskompromisnoj vezi  Smile
ocu da kazem, nema pravog odgovora, ako oboma odgovara ta kombinacija, to je valjda ok. ako jedan od njih oce nekog ko je podredjeniji, to nece ici.

ali da li je ijedna od tih kombinacija dobra ..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ja cenim da je ta dimenzija dominacije/submisije irelevantna, kad se u obzir uzmu sve osobine ličnosti tih ljudi u vezi.

To jest - može da bude problem, a i ne mora.

Setite se kad se Samantha u Sex and the City zabavljala sa onim Richardom Rightom.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Citat
Ja cenim da je ta dimenzija dominacije/submisije irelevantna, kad se u obzir uzmu sve osobine ličnosti tih ljudi u vezi.

Ja mislim da se na kraju sve svede na to nekako  Smile
tj na to, ko je i koliko dominantan/pasivan u vezi i kako se to odrazava
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 23:35:19 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
@ Anea

U ovo doba sociva u boji, niko ne moze da zna ko kakvu boju ociju ima... sve se svodi na sistem macke u dzaku... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 20:57:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.