Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:45:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Supernatural TV series  (Pročitano 37940 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ja sam gotovo na silu odgledao sve do negde 6-e ili 7-e sezone, i bio sam smoren do zla boga.  Jebem ti zivot kada je Buffy: Ubica Vampira bila bolje odradjena od ovoga, pa cak i Angel.  Gluma je losa, dijalog je katastrofa (kao da su ovi iz Walking Dead-a to pisali). Moglo je to mnogo bolje.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
Dobar kraj sezone na moje iznenadjenje, nadam se samo da ova poslednja nece biti disaster. Valjda uspeju nesto jednako interesantno da naprave.

Misa Kolins ostaje i u narednoj sezoni iako se najavljivalo da je sa devetom zavrsio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
Nije los kraj sezone. Inace, najavljuju da ce mozda ici i dalje od 10-te sezone tako da ni sledeca verovatno nije poslednja.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Шта десета сунце ти, ја стао на шестој  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
Da si ti ziv i zdrav. cak treba i spin-off da izadje o 5 "monster" familija u Njujorku.  Smile Bila epizoda u ovoj sezoni koja je uvod u to.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Јел још дрљају Импалу, ако ње нема, нећу да гледам  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
Impala pici ko u prvoj epizodi, ima zanimljivih momenata sa njom i dalje  Smile

Da si ti ziv i zdrav. cak treba i spin-off da izadje o 5 "monster" familija u Njujorku.  Smile Bila epizoda u ovoj sezoni koja je uvod u to.  Smile
Na Wikiju slucajno naleteh na to, i videh da je ranije sniman spinof sa onim Ghostfacersima ili kako se vec zovu, i da se u nekoj od epizoda pojavljuju Sem ili Kastijel nzm tacno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
Bez Impale nikako.  Smile

Na Wikiju slucajno naleteh na to, i videh da je ranije sniman spinof sa onim Ghostfacersima ili kako se vec zovu, i da se u nekoj od epizoda pojavljuju Sem ili Kastijel nzm tacno  Smile
Mislim da su "Ghostfaceri" samo web-epizode a da ce ovo

http://en.wikipedia.org/wiki/Supernatural:_Bloodlines

bas da bude serija(naravno ako se odluce da je naprave posto je sve u fazi dogovora jos uvek)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
hahaaha a ja mislio niko ne gleda seriju osim mene. braca su carevi, sta su sve doziveli i preziveli. videli sva cuda sto postoje, bili u paklu, u cistilistu i nazad. serija ce sledece godine slaviti 10. rodjendan..

upecali su me u pocetku sa njihovim lovom na utvare i nacinom zivota. bilo mnogo bolje od svega sto je do tada na tu temu snimljeno. doduse promenio se i tok serijala kasnije. sve je manje bilo "slucajeva" za resiti a sve vise radnje oko pakla, andjela i njih samih, sto mi se donekle i nije svidelo. ova zadnja sezona je mozda imala 2 do 3 epizode sa takvim slucajevima van osnovne radnje serije. nekome je to zanimljivo, nekome i dosadi.

ukusi su razliciti, ali moram priznati da mi se dopalo kako su proucili hijerarhiju na nebu i u paklu i ta cudovista koja su lovili, cini se da su se potrudili za svako da pronadju korene u mitologijama i korenima kultura. meni najjace bilo sa tri jahaca apokalipse kad su ih lovili i sprecavali da zaposednu svet.

ova zadnja sezona jeste bila odlicna. svidelo mi se implementiranje Kaina i belega koji nosi veliko breme i odgovornost kao ultimativno oruzje. do tad sam mislio da je onaj njihov izrezbareni noz jedina stvar koja moze da ubije demona.. A Abadon....sta reci. jeste nekako slatka, al je mogla biti jaca. da je obican covek ubije vilicom neke zivotinje nikad ne bi pomislio s obzirom da je ona to sto jeste. Al uvek je dobro sto se dobro svrsi.  Smile

Nekako mi nedostaje Bobi Singer. Krauli mi lik do jaja hahaha boli ga uvo za sve dok ima neka da ga masira i naziva svojim kraljem..

svasta se tu desavalo, a za dalje videcemo sta ce biti.... cekamo. definitivno serija u mojih top 5.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Ericsson jeste
takođe u top 5, sjajna serija
krauli carčina  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:45:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.