Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sunovrat i postepen nestanak SRS sa politicke scene.  (Pročitano 19908 puta)
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Apple Iphone 8+
ma sps je opstao jer su dali guze da bi se vratili na vlasti
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
naravno, ne možeš ni da se učlaniš u stranku, nezavisno od toga ko joj je lider i kako je vodi... i to stoji. Ja sam i omrznuo radikale zbog onog idiota Todorovića. Ali da radikali imaju neki kvalitetan program i rade na njegovom ostvarenju, bolelo bi me uvo za njega. (međutim, vaspostavljanje RSK mi baš i nije kvalitetan program).

A pogledaj kako Tadić vodi stranku. Da se razumemo, ja ga mrzim i mislim da je kompleksaš koji pokušava da parira Đinđiću ali mu nije ni do kolena. Ali neko ga zajebano dobro savetuje. Stavio je onog idiota kome niko ni ime ne zna da bude premijer, da bi mu bio u senci. Za ministra spoljnih poslova Jeremića da bi privukao nacionaliste. Đilas mu za sada dobro odrađuje posao u Beogradu. E, sad , deblokada SSP i vizna liberalizacija meni ne znače aman baš ništa, i znam da ću slabo imati koristi od toga. ali objasni ti to jednom prosečnom Srbinu. On samo čuje da postižemo neke uspehe. Dakle, "lepotan" se drži programa stranke, i vodi je kako treba. Kada ne bi sebe toliko isticao kao pojedinca, mislim da bi DS bio zajebano moćan.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Apple Iphone 8+
u sustini jesi u pravu. i mene smara todorovic, i ta fora kao oni kradu, oni ovo oni ovo... pa jebem mu mater, naravno da kradu, kad je bio sloba, makar se znalo ko krade, sad se ne zna ko pije a ko plava....

ali mislim da ni prosecnog srbina ne zanima vizna liberalizacija, jer nema kinte ni za voz do beca da plati tamo 5e kafu i da se vrati. to je vazno samo ovim ldp-ovcima i ds-ovcima koji ce da govore vidite kako radimo nesto, a to je kao vrh... vrh je u pm... kao uzivamo bas... nije to, nego smo prodali sve sto smo imali i sve je strano, tako da mogu i da nam dopuste da idemo van. mada ce da putuje istih onih 5% koji su i do sad putovali. nadam se da mogu da racunam na tebe kada osnujem stranku? Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Daj prvo da vidim statut i program, mada dobro razmišljaš  Smile
imam ja neko iskustvo još iz SZP, pomoći ću ti, a ne tražim puno, eventualno ministarstvo pravde  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Apple Iphone 8+
mozes kao djelic da budes, svugde, ministarstva, privredna komora, itd itd itd Smiley

ovo je mesto za tebe Smiley

http://forum.burek.com/skupstinska-birtija-bistri-osvrt-na-mutnu-politicku-scenu-t472932.3890.html
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 10:02:47 od v3k4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ih bre, odmah u birtiju.... a nije ni stranku osnovao... c,c,c...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Учио је од најбољих Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Radikale je stvorila udba, po naredbi Slobe. Slobi je bio potreban jedan poslusnik tipa Seselja, sa kojim je plasio javnost: ako ne glasate za mene, pustam vam Seselja s lanca.
Kad je komercijalizacija srpstva spala, onda su osnivaci naredili Tomi da okrene retotiiku i kurtalise se najgorih komercijalista.Oni su svoje odradili.Kocili Srbiju dvadeset godina i to je dovoljno.
Inace sada je super ovo oblizivanje dss-a oko Tome. Oni bi se 5% i sa Tominim sindromom inferiornosti nepismenog coveka, da mu nature Voju zmirkavog a da se pri tom i oni oblizu sa petnaestak ministarstava. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2009, 10:56:57 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
daj zajebi teorije zavere više... kakva bre udba ? imaš čoveka koji je doktor prava, koji je bio najmlađi magistar u Evropi, zašto bi njemu udba osnivala stranku ?! Jel bio nesposoban ? A normalno je da SNS treba da bude stožer opozicije, ali šta fali Koštunici ? ne treba da bude predvodnik, jasno, ali treba da bude deo toga.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
daj zajebi teorije zavere više... kakva bre udba ? imaš čoveka koji je doktor prava, koji je bio najmlađi magistar u Evropi, zašto bi njemu udba osnivala stranku ?! Jel bio nesposoban ? A normalno je da SNS treba da bude stožer opozicije, ali šta fali Koštunici ? ne treba da bude predvodnik, jasno, ali treba da bude deo toga.
Nije to nikakva teorija zavere a ja nisam kriv sto ti nemas blage veze sa zivotom.
To je ideja jednopartijskog pluralizma. Doktora imas na stotine, da li svi imaju istu medijsku paznju kao Seselj?
Ako padas na tu foru, najmladji doktor, evo ti jos jedne:
Amfilohije ima osam fakulteta,tri doktorata, govori sesnaest jezika, pametniji je od Boga, pa ako ga izaberes za Patrijarha, Bog ti ni ne treba. To sve mediji guraju.
Inace covek se tako duhovno pojavi na tv i kaze za Crnu Goru: od govana se ne pravi pita.
To mi tako lici na coveka sa osam fakulteta.

Gde ti zivis bre radulac?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.