Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 06:56:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SUNJANJE  (Pročitano 3120 puta)
07. Dec 2003, 02:08:59
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Noc je. 02:00 - 04:00. Isli ste u WC ili zavrsavate sa netom ili dolazite iz grada ili gledali ste TV. Krecete na spavanje, do spavace sobe morate polako, tiho da ne biste probuli nikoga u kuci. SUNJATE SE. Recite mi sledece:
- Kad (u koliko sati?) i zasto (sta ste radili ili gde ste bili do tog doba?) se sunjate ?
- Naprvili ste buku i nekoga (koga ?) ste probudili ? (kako je to bilo i sta je posle bilo?)
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Nisam se nikada sunjala posto moja mama ima takve usi i san da sve cuje. Ali sam zato bezala kroz prozor. Ali samo ponekad, kada sam imala zabranu da idem u grad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Imam istu takvu majku. Samo me moja cele noci po nekoliko puta vice da idem na spavanje Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
od kad platjam neke racune i ne trazim kintu od roditelja za cigarete benz garderobu i ostale troskove net..komp..kola..bla bla...nemam neko cimanje....od 7 dana u nedelji .nisam kutji 4 mozda 5 ..i to do 3 ili 4 am....kad radim posle podne.....mada tjale ima obicaj ...da me isprepada...kao ja ne cujemnista ..slusalice na usima...i baci papucu na regal...i ja se trgnem..i posteno ga ispsujem..pa se zakacimo..ili mi u pola 7 kaze onako sanjiv,..ti si bolestan....i postatjesh samo josh bolesniji od tih komunikacija....na internetu...i ode...po leb Smiley)))ili nekad dodje deda kad je zimi kod nas i pita ..a jel mozesh da vidish posto je kukuruz...jamu uvek sredim neki alcoholu u mojoj sobi/..pa ludujemo:)))))baba kulira u spavatjoj pravi finansijsku konstrukciju za 2004/2005 budzetsku ....pa ide dole da sa tjaletom razradi detalje...keva je uvek u 7moj REM fazi spavanja....posto radi na poslu neke cifre...sa njom mogu i zvucnike da roknem bez problema....buraz lezi u krevetu i bulji u mob...sad se navato na gprs ..aka mozemo iz kreveta na net Smiley)))
onda neke budale obicno oko 2 ili 3 prodju ulicom i probude pola bloka....ujutro se samo vrabcu cuju...i koraci...ljudi idu na posao...i neki lik uvek pljune na nash travnjak....ali maltene svako jutro...neki zestji pushach...Smiley)))mada generalno ne pravim buku po kutji..imam obicaj da u pola jedan vikendom popizdim zasto nema kolaca i zasto su sve pojeli..i pola kutje probudim..i napravim totalni haos..i onda se samo iskljucim i odem na net,,..a oni nastave da divljaju...Smiley)))ne mogu da se setim srednje skole...mada i onda sam pri kraju ulazio ko pasha i seo sa kevom da pricham ..kao: sta ima novo kod tebe ? hmm ? ...onako kontuziran....mada u startu sam kao iskusno polako otkljucavao vrata...hvatao koncentraciju..kulirao dok se izuvam....i uletim u kupatilo..tu se sredi..odem da knjavam..posle naravno opet kupatilo..bljuvanje..i onda knjavanje..Smiley)eh those where days:)
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nije moja tema Smiley mene ispraca i docekuje muzika kad idem na pisanje a u grad ne idem tako kasno a i iz njega se ne vracam tako rano kad odem Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Pa nije ni moja ali mi pla ideja tako da ajde da vidim kakva iskustva imaju drugi Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
I drugi put  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
ne vraćam se pre 7-8 ujutro...ako se i vraqćam ranije verovatno sam pijan tako da ne mogu da se šunjam čak i da pokušam... Smiley
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ko da ti mozes napraviti sa svojih 30 kila neki bog zna kakav zvuk Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Kad god da dodjem, nema potrebe da se sunjam. Sunjam se jedio ako dodem sa puta rano, kada moji spavaju, cisto da im ne prekidam san.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 06:56:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.