Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 12:39:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sunčeva oluja 2013. paralisaće Zemlju?  (Pročitano 14064 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mislim da će najgore proći podsaharska Afrika  Smile

Ko ih ****, mi koji nismo tehnološki napredni ćemo preživeti, a ovi napredni i ovako previše zagađuju.

To je idealan način da se priroda uravnoteži  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Zamislite grad poput Njujorka bez struje. U roku od nekoliko dana izbio bi opšti haos jer ništa ne bi funkcionisalo. Milioni bi ostali bez posla a samim tim i sredstava za život. Ni oni što budu imali novca neće proći ništa bolje. Hrane i lekova bi brzo nestalo, jer masovna proizvodnja ne bi bila moguća. Horde gladnih ljudi nasrnuli bi na sela. Ma opšta katastrofa.

Ljudi bežite na selo i dobro se naoružajte.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Zamislite grad poput Njujorka bez struje. U roku od nekoliko dana izbio bi opšti haos jer ništa ne bi funkcionisalo. Milioni bi ostali bez posla a samim tim i sredstava za život. Ni oni što budu imali novca neće proći ništa bolje. Hrane i lekova bi brzo nestalo, jer masovna proizvodnja ne bi bila moguća. Horde gladnih ljudi nasrnuli bi na sela. Ma opšta katastrofa.

Ljudi bežite na selo i dobro se naoružajte.
mada si u pravu sto se Njujorka tice,malo si,po mom misljenju,previse apokaliptican.
mada,s druge strane,kad vidim koliko danas agresivnih ludaka ima na ovoj planeti...i kad malo bolje razmislim,i u pravu si,bogme.

ne znam koji je vrag danas covecanstvu,da bude ovoliko agresivno i ludo.(mislim na celu planetu i 90% ljudi na njoj,koji su danas svi besni i ludi)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
nije on previše apokaliptičan, već premalo.
U prvom satu nestanka struje u američkim gradovima po pravilu dolazi do opšte grabeži i otimačine (poplava u nju orleansu), ulične bande preuzimaju kontrolu nad "resursima" (marketi, benzinske pumpe) ukoliko bi to potrajalo duže od 5-6 dana došlo bi do sukoba uličnih bandi (na vojsku i policiju ne računajte u takvim danima) oni će biti skoncentrisani na kasnije otklanjanje posledica i čuvanje najbitniji institucija i ličnosti, apsurd, ali tako je.
Ukoliko bi to stanje potrajalo više meseci, bespomoćni (bolesni, deca i starci), neorganizovani i ne naoružani prvi stradaju. (Petrograd II svetski rat, mnogo slučajeva kanibalizma). Pravo rešenje ne postoji, šta se može danas uraditi (ko ima novca i straha) kupovina pešadijskog vojnog naoružanja (od noževa do bacača i veće količine municije za iste, rezervnih delova), i zemlje daleko od svih asfaltnih puteva, a u bliznini nekog postojanog izvora ili reke (najbolje neki klanac), kupovina određene količine prehrabenih proizvoda sa dugim rokom upotrebe, tople odeće i obuće više garnitura, za minimalno 3-5 meseci dok ne prispeju prvi plodovi ili uzgojene životinje, učenje o biljkama, životinjama i preživljavanju u prirodi. Sve to važi ukoliko uspete bezbedno da stignete do vašeg imanja, a tada počinje bitka sa gladnima koji nadolaze.
Ako bi takvo stanje potrajalo više godina ogromne grupe naroda sa severa bi se spuštali u toplije krajeve i harale na sve što naiđu, države i vojske bi se raspale u manje vojne hunte dobro naoružane i izuzetno svirepe, u svakom slučaju to bi bila opšta kataklizma današnjeg čovečanstva i pokazivanje čovekovih najboljih osobina (neustrašivost, nemilosrdnost, lukavost, svirepost itd..) zahvaljući kojima je dospeo ovde gde je sada, u pravom svetlu na pravom terenu, planeti Zemlji.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2011, 17:49:11 od Lasto »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
oni će biti skoncentrisani na kasnije otklanjanje posledica i čuvanje najbitniji institucija i ličnosti, apsurd, ali tako je.

Ne treba da se razmile po tom opštem haosu i da pucaju i prave još veći haos.
Prvi sat  Smile oćeš da mi kažeš da Amerika opstaje samo zato što kod njih nikada ne nestaje struja na par sati.

i kad bi ne daj bože grom udario u neki trafo, nastala bi opšta anarhija.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
zašto imate potebe uvek da čupate iz konteksta.

nisam tako rezonovao ali da većina visoko tehnoloških država bi se urušila ukoliko bi nestanak struje potrajao više od 3 godine.

da, pričamo o katastrofi planetarnih razmera, ne o udaru groma u lokalnu trafo stanicu, ako si pratio poslednje veliko kaskadno gašenje desetina elektrana u americi i haosa koje je to prouzrokovalo širom istočne obale možda bi ti bilo malo jasnije o čemu govorim. A ta situacija je bila pod kontrolom i znalo se da će brzo da se reši.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2011, 18:03:06 od Lasto »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
nadamo se da do svega toga neće doći bar u skorijojo budućnosti. Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2011, 18:01:43 od Lasto »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
Hocu svoju godinu nazad.... Smile

Lepo su rekli 2012....vec sam se spremio Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Hocu svoju godinu nazad.... Smile

Lepo su rekli 2012....vec sam se spremio Smile

I ja sam  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Zamislite grad poput Njujorka bez struje.

one can only dream
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 12:39:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.