Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 16:30:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sunčeva oluja 2013. paralisaće Zemlju?  (Pročitano 14050 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Prvo oko crnih rupa. Crne rupe se ne "otvaraju i zatvaraju" već nastaju kao posledica kraja životnog veka jedne masivne zvezde. Pretpostavlja se da pri kraju svog životnog veka crna rupa eksplodira, ali to do sada nije zabeleženo.

Oko solarne oluje. Sve zavisi koje će jačine biti ta oluja. Ako bude dovoljno jaka, može da onesposobi dalekovode i transformatore, pa neće biti struje, a samim tim ni interneta. Satelitske komunikacije će takođe biti u prekidu, što znači da opet nema interneta i drugih vidova telekomunikacija preko satelita, a većina te globalne komunikacije se odvija putem satelitskih veza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Burek i pivo!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Galaxy J1
Gledao sam pre koju nedelju emisiju o ovoj temi na Discovery kanalu cini mi se.

I koliko sam shvatio mogla bi da bude katastrofa nevidjenih razmera  iz razloga sto bi internet,radio i televiziske veze bile paralisane ovakvom vrstom nepogode tako da stanovnistvo ne bi moglo da bude obavesteno o kretanju situacije a takodje bi bilo na taj nacin uskraceno i o dobijanju instrukcija o tome kako se ponasati dok oluja traje.

Poenta je da covek nesme biti vani dok se stanje ne stabilizuje a ne bi bilo nacina da se ljudi upozore.
(koliko sam ja shvatio)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ovo je dobro, svi panice sto nece biti interneta, to sto nece biti struje jedno 3 godine i sto ce svi moci komotno da se vrate na selo to nista... Smile

Drugo,
Nibiru nije kometa vec Gospodar Zetve odnosno Saturnova energija koja je zeteoc. Zato je prikazan Saturn kao beli starac sa srpom ili kosom od davnih vremena. To je pradavni u Danijelovoj knjizi beli starac.
I da, vratice se onda kada su Maje prorekle. U 11h i 11 min (bas cudno sto ljudi sirom planete godinama unazad sve vise vidjaju na casovnicima, tablicama i sl. 11:11 a trend se nastavlja)

I nemate cega da se plasite do samog straha. Sto bi se reklo, sve je to prirodno... Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 19:29:15 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Burek i pivo!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Galaxy J1
Pa sa takvim razmisljanjem bi se pridruzili dinosaurusima i svrstali sebe u istoriju planete zemlje Smiley

Imate i tek kako cega da se plasite... Smiley Svakodnevno u svemiru dolazi do raznih promena i poremecaja u svakom smislu.

Veci deo stanovnika ove planete nije ni svestan u kolikoj opasnosti se svakodnevno nalazi nasa planeta...

Ako meni neverujete pitajte nase pretke Dinosauruse.
(ovaj cekaj,nemozete da ih pitate ''nema ih vise'' )

Kao sto rekoh u prethodnoj poruci poenta je da covek nesme biti vani dok se stanje ne stabilizuje usled takvih nepogoda a ne bi bilo nacina da se ljudi upozore zbog kolapsa internet,radio i televiziskih mreza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da mu jebem mater ... mi tu ništa ne možemo ... da imamo kolonije na drugim planetama, pa da vatamo džadu, a pošto je bitnije da se pravi oružje, nego recimo neka odbrana od kometa i asteroida, kada nas to bude zviznulo, više neće biti bitno da li smo kapitalisti, koministi, muslimani ili hrišćani, crni beli ili žuti .. svi ćemo biti samo svemirski otpad ....  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
preziveli su ljudi,a i Zemlja svasta,pa ce/bi preziveti/li i to.  Smile

kolko znam vec postoje neke protiv-mere za EMP,sto u vidu zastite od istih,sto u vidu tehnika izbegavanja njih,tj-izbegavanja oblasti gde ce stici taj talas.

nesumnjivo je da bi nastao haos na Zemlji,jer bi popadalo dosta letelica,slupalo se dosta automobila i skoro svaka masina u krugu prestala da radi,te bi bilo zrtava tu.takodje,da,pale bi sve komunikacije i elektronika.

no,ipak bi dosta ljudi prezivelo,i uskoro bi se nasao nacin da se uspostavi kakav takav red.

uostalom,to ce pogoditi dosta ljudi jer je danas dosta ljudi zavisno od elektronike i komunikacije.  Smile

a onaj ko nije,i ko zna da se snalazi i bez njih,on nece imati nikakvih problema.  Smile

dok tupavi Ameri budu histerisali u svojim kucama,ne zato sto su ljudi poginuli,ne zato sto je na svetu haos,nego zato sto ne umeju da podgreju svoju klopicu,a i nece gledati svoju omiljenu nazovi-humoristicku seriju,za to vreme ljudi sirom sveta,koji zive u ruralnim oblastima i ne zavise ni od koga,nece ni znati da se dogadja ta oluja.  Smile

ok,karikiram malo-dosta njih ce znati.ali ih nece toliko pogoditi.a neki,u nekim krajevima,cak nece ni znati,niti ce ih pogoditi.

da covek danas nije toliki balvan,i da nije od sebe napravio elektro-narkomana,sve bi bilo mnogo bolje i lakse.
ne kazem da nam struja ne treba,daleko od toga.ali,ko je ljudima kriv kad u svemu oce elektroniku i kompjuter,pa cak i kad za time nema potrebe.
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 00:24:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson K610i
Koliko ja znam, ti EMP su nenaskodljivi za ljude, tako da ne bi trebalo toliko brinuti. A i te oluje su dosta ceste (poslednja te jacine bila je 1859 god. (kako pise u prvom postu)), pa su ljudi preziveli.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
pa,jesu,da,ali je strah zbog toga sta bi oni mogli da izazovu.nece oni nikoga povrediti,ali ce zato unistiti 98% elektronike tamo gde prodju/dospu.i to je ono sto ce izazvati ogromnu stetu,haos i zrtve na Zemlji.

no,rekoh,ja mislim da se i to moze ublaziti.a ljudi koji nisu (previse) zavisni od struje to nece cak ni osetiti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson K610i
pa,jesu,da,ali je strah zbog toga sta bi oni mogli da izazovu.nece oni nikoga povrediti,ali ce zato unistiti 98% elektronike tamo gde prodju/dospu.i to je ono sto ce izazvati ogromnu stetu,haos i zrtve na Zemlji.

no,rekoh,ja mislim da se i to moze ublaziti.a ljudi koji nisu (previse) zavisni od struje to nece cak ni osetiti. Smile

Za to treba najvise da se brinu fejs frekovi  Smile Ostali ce se snaci.  Smile

Sto se tice zastite, Papalu je pomenuo Faradejev Kavez na prethodnoj strani... sad, imamo 2 god da smislimo nesto bolje.  Smile

Citat
Da biste mirno spavali napravite faradejev kavez (resetkast obican kavez od bakarne zice, ako se ne varam,  i vazne magnetne i ostale zapise i sprave stavite u njega). Sto se tice neta - moze sze i bez njega neko vreme.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 16:30:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.