Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 06:43:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sukobi u predgrađu Pariza-već viđeno  (Pročitano 12505 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@nistarxx

Ako imas bilo kakve primedbe na moj rad, obrati se SF...
Nemoj to da radis ovako pilicarski po temama gde takvim pricama nije mesto...
Ako je ovde umisljeni intelektualac... zaista ne bih... ispod mog nivoa je...

Nakon tvoje izjave o Bošnjacima i bukvama besmisleno je da sada ja tražim pravdu na osnovu pravilnika, to bi bilo samo gubljenje vremena i borba sa vjetrenjačama, zašto bi ja ukazivao na pravilnik kada ga čak i ti nepoštuješ , da sam možda Srbin koji pljuje Bošnjake (kao što ti radiš) onda bi priča bila drugačija, ali ovako...
Ah da, nemoj molim te da brišeš taj dio tvog posta sa Bošnjacima, da me napomene, kada ponekad zaboravim, kakav je ovo forum i kakve su osobe što ga vode
« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 14:21:49 od nistarxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
evo ja cu da kazem nesto protiv  Bosnjaka pa nek me sankcinisu da ti pokazem da je Anea fina djevojka ( pss nemoj nikom reci Anea mi se svidja ) ja mislim da ste najlicemjernija nacija koja postoji na Balkanu sve ste dobili na tanjiru kukamacenjem i spletkama
mislim da lutate jer neznate a kako bi i znali sta je to drzava jer takvu nikad niste imali pa prihvatate sta vam drugi kazu da je vase poput te zastave eto jel dosta ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
@nistarxx

Nakon tvoje izjave o Bošnjacima i bukvama besmisleno je da sada ja tražim pravdu na osnovu pravilnika, to bi bilo samo gubljenje vremena i borba sa vjetrenjačama, zašto bi ja ukazivao na pravilnik kada ga čak i ti nepoštuješ , da sam možda Srbin koji pljuje Bošnjake (kao što ti radiš) onda bi priča bila drugačija, ali ovako...
Ah da, nemoj molim te da brišeš taj dio tvog posta sa Bošnjacima, da me napomene, kada ponekad zaboravim, kakav je ovo forum i kakve su osobe što ga vode

Sad bih mogla da povucem jedan drugi vic o Yugu i zavrsnu recenicu: "Ko je prvi poceo?", ali ...
Umesto toga, preporucicu ti da razmotris svoje ponasanje...
A, sad... budi ljubazan i drzi se teme, a svoje moguce primedbe uputi na navedenu adresu...

Toliko...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Vidim demolirate mi temu inspirisani slikama Pariza.

Ah taj Pariz, odatle je krenula buržoaska revolucija, pa seksualna, pa ona 68. i na kraju ova evromuslimanska. Evo i forumska revolucija kreće iz Pariza.  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ovo sto se desava u Parizu je nazalost najbolja slika sto se desava kada jedna drzava gura strance ili ljude druge boje koze,vjere u geto naselja i nepruza im nikakvu ili veoma losu integraciju u svakodnevni zivot....sada ta djeca sto bacaju molotov koktele su vec toliko zatrovani da su odpad u drustvu da sa ovakvim nacinom pokusavaju da okrenu paznju naroda na sebe...a Sarkozy nista necini da bi poboljsao situaciju!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Imali su par puta takve slike i u Britaniji. U SAD smo viđali pobune u crnačkim getima više puta. Pitanje je samo šta dalje? Da je rešenje milostinja- nije. Da se Alžirci ne integrišu kulturološki- ne integrišu se. Da u informatičkom društvu nema posla za neobrazovane- nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
BlackBerry 8800
E sad meni nije jasno da osvedočeni pobornici evrope mogu da podržavaju šiptare s jedne strane a s druge strane da podržavaju republiku Francusku-Dupli aršin ili šta je u pitanju?Kada se mi obračunavamo s pobunjenicima na našoj teritoriji onda je to humanitarna katastrofa,a kada se bilo ko drugi obračunava s istim onda se prašina jako brzo slegne!
Smile Добро јутро  Smile
Чак је питање и "троструких аршина" јер на Западу вишедеценијска је пракса расизам против белаца. Дакле, ако си из Африке, и из сиромашне четврти, углавном имаш све могуће повластице и правну одбрану. Ако си белац или кинез, имаш право само да ћутиш. На тај начин политичари купују социјални мир, али неће дуго.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Imali su par puta takve slike i u Britaniji. U SAD smo viđali pobune u crnačkim getima više puta. Pitanje je samo šta dalje? Da je rešenje milostinja- nije. Da se Alžirci ne integrišu kulturološki- ne integrišu se. Da u informatičkom društvu nema posla za neobrazovane- nema.

Da imali smo slike SADa o crnackim getima 60ih ili 70ih godina, kada je vecina amerikanaca mislila da je to niza rasa, sada kada je tolerancija usla kod njih i tu oblast zivota, dosta toga je se na bolje promjenilo i nema vise crnacka geta, nego mjesana geta gdje su dileri i bijelci i cnrci, i dalje im nije sve kako treba ali daleko je bolje nego prije... Alzirci se ne integrisu u kulturoloski zivot, ne, ali im se i nepruza prilika za to...evo vidis kako je to sada njemacka rijesila, sada svaki gradjanin koji zeli da dodje u njemacku kod svog bracnog druga mora da nauci najmanji stepen njemackog jezika (na Göthe universitetu u Bg), sto je za mene odlicno.. na taj nacin se pokusava olaksati ulazak u svakodnevni dan... Francuska je jednostavno propustila jedan period da integrise te roditelje cija djeca sada lutaju po ulicama i nemogu dobiti posla jer im vjera,izgled i adresa gdje zivi nedopusta...nisu samo alzirci za to krivi, oni su najmanje za to kirvi....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
@nistarxx

Malo ti je sto se Haag bori za ta prava, pa si i ti odlucio... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
BlackBerry 8800
Da imali smo slike SADa o crnackim getima 60ih ili 70ih godina, kada je vecina amerikanaca mislila da je to niza rasa, sada kada je tolerancija usla kod njih i tu oblast zivota, dosta toga je se na bolje promjenilo i nema vise crnacka geta, nego mjesana geta gdje su dileri i bijelci i cnrci, i dalje im nije sve kako treba ali daleko je bolje nego prije... Alzirci se ne integrisu u kulturoloski zivot, ne, ali im se i nepruza prilika za to...evo vidis kako je to sada njemacka rijesila, sada svaki gradjanin koji zeli da dodje u njemacku kod svog bracnog druga mora da nauci najmanji stepen njemackog jezika (na Göthe universitetu u Bg), sto je za mene odlicno.. na taj nacin se pokusava olaksati ulazak u svakodnevni dan... Francuska je jednostavno propustila jedan period da integrise te roditelje cija djeca sada lutaju po ulicama i nemogu dobiti posla jer im vjera,izgled i adresa gdje zivi nedopusta...nisu samo alzirci za to krivi, oni su najmanje za to kirvi....
Ниси баш у праву: виђали се нереди у Лос Анђелесу не тако давне 1992, истина због расизма: наводни разлог тај што је приказан снимак где се види да тројице полицајаца белаца батиња скоро до смрти шофера камиона црнца. Али колико је то само изговор то је вероватно не описиво.

Што се тиче Француске конкретно: први нереди који су забележени у Историји Француске (изузев маја 1968 и такве социолошке буне) су се десили у предграђу Лиона (Vaux en Velin) пар месеци пре но што је Митеран изабран за председника Француске (маја 1981). Када је левица дошла на власт у Француској, следило је тотално опуштање, близу анархији. Странци су почели заиста да раде шта хоће, имал ису повластице у свему, а као што рекох изнад, белци су имали право само да ћуте. А било странаца и пре 50 година, живели су у сиромашним квартовима, завршавали су школе и није било толико и толико често нереда и анархије као задњих 25 година. Није било страховладе као данас.

Извор оваквим свим овим нередима је американизација француског друштва које је спроведено у култури и медијина захваљујући Митерану и његовом "Laissez-faire" политиком од како је дошао на власт.

Данас, када су странци из Африке преовладали у предграђима свим градовима Француске, када се школски програми из годину у годину олакшавају, када се толерише да све више деце завршавају гимназију не знајући како треба ни да читају и пишу, те младе генерације се суочавају са неадеквацијом свог знања са потребама економске мреже у Француској и остају нерадници. Исламисти то користе и веома солидно (за разлику од тога што причају медије) су увршћени у свим структурама тих предграђа. Као пример навео бих 2005. када је исто овако почело, и трајали су нереди месец дана, и завршили се баш на дан када је Иран сео за преговарачким столом са УН за састанак о одобрење процесу обогаћивању уранијума. Случајно? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 06:43:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.