Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 01:09:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sukob Rusije i Britanije  (Pročitano 15958 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
otvara nam se prilika da pametno odigramo i da kao u Titovo verme ponovo budemo kao nesvrstani i sedimo na obadve stolice, pa tezimo ulasku u EU i tome slicne organizacije (osim NATO), a sa druge strane smo istorijski saveznik Rusije i onda investicije, krediti, donacije i olaksice sa obadve strane samo pristizu!
To je odlicno receno.
Samo ne razumem bas ovo : (Osim NATO)
 Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Pa ako se uclanimo u NATO onda zaboravi na bilo kakvo saveznistvo-partnerstvo sa Rusijom - to nam nece oprostiti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Veoma je opasno sedeti na dve stolice istovremeno....
Slazem se, treba biti mudar....i govoriti samo ako te neko nesto pita. Ne vidim razlog da po ovom pitanju Srbija iznosi javni stav. Ali, ako do toga dodje, naravno da treba stati na stranu pravde.....Sta koji kurac Amerika trazi sa svojim stitovima u Evropi, i zar se prekidaju diplomatski odnosi dveju zemalja samo zbog jednog izrucenja?! Pa, (malecki) mi im Mladica ne izrucujemo godinama...i ne prekidaju diplomatske odnose sa nama. Zasto bi sa velikom Rusijom to radili?
U pitanju je samo nastavak tihog i sve bucnijeg rata Rusije i Amerike (sa svojim dupeuvlakacima i prodanim dusama), ciji smo, bojim se, i mi pijuni (citaj: ruski stav o Kosovu kao kontra Americi).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Ма какав процеп и каква дестабилизациија у Србији, па ово нам одговара, коначно и Руси да уђу у сукоб са нашим душманима.
Ми не треба да калкулишемо више, имамо већ 7 година издајничку владу која одговара њиховим (западним) стандардима и шта смо добили ку%&ц.
Чак шта више опходе се према нама још горе, јер виде да ове досманлије су гори квислинзи него што су мислили.
Људи бре прошло је седам година ...

п.с.Нема тога 'осим нато' или си са њима или против њих, тако они размишљају.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
имамо већ 7 година издајничку владу која одговара њиховим (западним) стандардима и шта смо добили ку%&ц.
Kako to molim te Vojislav Kostunica odgavara njihovim
zapadnim standardima ,zbog cega smo dobili,.....(to sto si ti napisao)
 Smile
Pa da je tako jer mislis da bi imali sa nama sada ovakve probleme,
a pocni samo od Kosova i Metohije.
 Smile
Ja razumem da Vlast pre 2003 nije bila onakva za kakvom se izdavala
i za kakvu je narod verovao da jeste.Ali netreba sada mesati babe i zabe.
 Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Kad god su se Rusi sukobljavali sa nekim drugim Srbi su izgubili po 20% mladih ljudi koji su trebali da vode ovu zemlju napred. Nekda kao žrtve rata, nekad kao izbeglice, ali uvek su mladi ljudi odlazili za uvek. Sad je granica EU pregazila iza Balkana u Bugarsku i Rumuniju. Nama je Rusija navodno najveći prijatelj i podrška u svetu ( ja nisam diplomata, ali nekako mi se čini da su nas pre nekoliko godina u govna bacili glasanjem u Savetu bezbednosti i Kontakt grupi). Da li je normalno da se oslonimo na njih sad? Ili da se oprostimo od Kosova i Srpske i oslonimo na NATO? 

Kako kaže mudri Mao Ce Tung: "Kako god se okreneš dupe ti je uvek iza leđa."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ili da se oprostimo od Kosova i Srpske i oslonimo na NATO? 

I od Vojvodine i od Raske, ma nema problema, samo mi reci jednu stvar, sta ces kad traze i Beograd???? Jel ces se tad setiti da branis ono sto je tvoje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nama je Rusija navodno najveći prijatelj i podrška u svetu ( ja nisam diplomata, ali nekako mi se čini da su nas pre nekoliko godina u govna bacili glasanjem u Savetu bezbednosti i Kontakt grupi). Da li je normalno da se oslonimo na njih sad? Ili da se oprostimo od Kosova i Srpske i oslonimo na NATO? 
Ovo za glasanje u Kontakt Grupi mi nije jasno.
 Smile
Naravno da se trebamo osloniti na sve koji postuju teritorijalni integritet nase zemlje.
Ali to neznaci da bi za buducnost nase vojske NATO bila losija solucija od bilo koje druge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Citat
Ili da se oprostimo od Kosova i Srpske i oslonimo na NATO? 

I od Vojvodine i od Raske, ma nema problema, samo mi reci jednu stvar, sta ces kad traze i Beograd???? Jel ces se tad setiti da branis ono sto je tvoje?

Stavljaš mi reči u usta i pri tome si potpuno promašio kontekst. Čitaj pažljivo celinu teksta. Ja sam svoju Srbiju čuvala i branila kad je trebalo i kako je trebalo, to su radili svi moji pretci. I više od toga, stvarali smo je i oživljavali više puta od zgarišta. Za tebe i tvoje ne znam, ali ova verbalna agresivnost ti nije na čast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 01:09:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.