Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 14:02:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sukob nauke i religije  (Pročitano 230092 puta)
Hronicar svakodnevice

... I see You on The Dark Side of The Moon...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Da ali cudo ne mora da bude bozije cudo... Cudo moze da bude i jedan trenutak, kada pomislis da si sve izgubio, a onda se samo pojavi iza svega ogroman preokret, koji te stavi u mnogo bolje stanje nego u kojem si bio... I to nazivamo cudom, a to nema nikakve veze sa "zlom Bozijom religijom" kako ti kazes, samo su male sanse da se tako nesto dogodi... A ako se dogodi nazovemo ga cudom... Kakve Bog veze ima sa tim? Nikakve... Tako da cuda postoje, a kome treba Bog on nek tvrdi da mu je to Bozije cudo, kome ne treba neka uziva u tome i vice: "kakav sam ja srecnik..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako je izvucen tvoj loz, nije se desilo nikakvo cudo. U bubnju se nalazilo mnogo lozova - i jedan je morao biti izvucen!

Odakle god da dolazi, pojam cudo, dolazi da unesreci covjeka. I ona filozofija koja govori o cudima, biva - iskonsko zlo po covjeka!

Pojam cudo je stvoren od strane covjekovih zlotvora! Pa odakle god da dolazi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Producnenad

Ti da pricas o soljenju pameti, o uredivanju dvorista, o buljucima, i nenovotarijama...

Ko je finansirao tvoje skolovanje? Ko te hrani? Jesi li ikada zaradio "hljeb nas nasusni" svojim radom? Sta li si? Popa? Nekakav svestenik? Nekakav tumac boga? Bogotumacitelj? "Odakle ti lova frajeru"?

Ne bi ti tako pricao, a da ti od toga ne zavisi zivotna egzistencija. Skucila je tebe i ususkala crkva, pa zato tako i zboris. Kada ti ne bi crkva dala vise ni dinara, batalio bi ti i boga i vjeru i sve te sarene laze.

Bogotrazitelj! Bogoljubac! Dobricina! Covjekoljubac! Ljudoljubac! - Kakva lakrdija!

repliku proslediti iskljucivo preko privatnih poruka
« Poslednja izmena: 08. Feb 2006, 00:55:47 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Producnenad

Greska za greskom, pa niska od gresaka. Ogrlica sjajnih gresaka. I greskica.

No, ko to sve moze poispravljati? Necemo se u to, jelda, ni upustati.

A, burazoru, potpuno si promasio temu. No, ne znam da li ce te nas dragi Marinko82 upozoriti na to?

Eto, neka ti bude. Ti si dobrica, a ja sam zlocko.

P.S. Ovo u vezi sa harambasom mi se nikako ne svida. No, neka bidne tako: Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
da, u pravu si ovo je trebalo biti licna poruka a ne na ovoj temi..sto da smaramo druge nasim lakrdijama...face to face...ali dobro nika nije kasno
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Neko da se mi vratimo na cudo... Definicije nam se razlikuju... Tebi je cudo nesto sto ne postoji, nesto nemoguce, a meni je cudo nesto skoro ne moguce, ali ipak ostvarivo... Jer ti sad da igras loto, ja bih ti rekao nemoguce je da dobijes... A kad bi ti dobio, to bi bilo cudo... Mislim da bi tad promenio malo svoj stav... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
I samim tim ako mislis da je cudo nesto neostvarivo... Logicno je da tvrdis da cudo ne postoji...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Postoji cin, djelo, akt. I postoji nesto sto nazivamo pokusaj definisanja tog cina, djela, akta. Ako sam ja uplatio loz, i moj loz se nalazi u bubnju, onada je sasvim pogresna tvoja definicija, po kojoj je nemoguce da moj loz bude izvucen. Dakle, ti si dosao do pojma cudo, pogresno definisuci.

Cudo bi se desilo ako bi moj loz bio izvucen, a da se ne nalazi u bubnju, odnosno, da ga nisam ni popunio ni uplatio. Tada bi to bilo pravo cudo: izvucen moj loz, a nije se ni nalazio u bubnju!  Eto, cudo se moze i desiti i definisati samo - bezveznim laprdanjem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Ne ja sam rekao da ja definisem cudo kao nesto sto jedva moze da se desi, odnosno sanse su oko 99,99% da se ne desi, znaci postoji mala sansa... Jer da ne bi postoji, ne bih se dzabe zamlacivao...
Citat
Cudo bi se desilo ako bi moj loz bio izvucen, a da se ne nalazi u bubnju
I da desilo bi se cudo... Upravo si oborio sebe, jer prema zakonima kvantne fizike je i to moguce... Tvoj loz moze biti izvucen cak i ako nije u bubnju...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nesto sto jedva moze da se desi je nesto sto ima malo sanse da se desi, ali moze da se desi. Pa ako je postojala mogucnost za taj cin, zasto bi ga ti onda nazvao cudom? Iz kojih razloga? Sa kojom namjerom?

A bas me zanima to cudo kojim ce kvantna fizika izvuci loz koji nije u bubnju. Ili si ti mislio reci da ce to uraditi Zorka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 14:02:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.