Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 00:35:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Suffragette (2015)  (Pročitano 3296 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 601.1
mob
Apple 15
Film uopste nije toliko sokantan za iole obrazovanu osobu, mada kapiram da prosecan MRA nije obracao paznju na istoriju.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.82
mob
Nokia 
Smile Smile Smile

Naravno, zato su Feminstkinje bojkotovale isti igrajuci se lezecih policajaca tokom premijere.  Ne vole istinu pa bog.
Ja koliko sam shvatio feministkinje su na taj način pružile podrsku filmu.
Zašto bi imale nešto protiv kada film opisuje priču iz njihovog ugla

A sam film mi je bio jedva gledljiv,previše predvidljiv.I naravno prepun kotroverzi.
Interesantan mi je bio prikaz londona iz tog vremena ,pošto kada su u pitanju englezi uglavnom gledamo njihovu
aristokraciju 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Smile Smile Smile

Naravno, zato su Feminstkinje bojkotovale isti igrajuci se lezecih policajaca tokom premijere.  Ne vole istinu pa bog.
Ja koliko sam shvatio feministkinje su na taj način pružile podrsku filmu.
Zašto bi imale nešto protiv kada film opisuje priču iz njihovog ugla

A sam film mi je bio jedva gledljiv,previše predvidljiv.I naravno prepun kotroverzi.
Interesantan mi je bio prikaz londona iz tog vremena ,pošto kada su u pitanju englezi uglavnom gledamo njihovu
aristokraciju 
Zato sto su prikazane u filmu kao da su teroristi, sto opet ima nekog znacaja sa obzirom kako se ponasaju u Svedskoj, Americi i Kanadi na primer. Iskomplexirane visoko obrazovane glupace  Smile

Film uopste nije toliko sokantan za iole obrazovanu osobu, mada kapiram da prosecan MRA nije obracao paznju na istoriju.
Ja nisam nigde rekao da sam bio shokiran sa bilo cim, ali glupe feministkinje jesu sto opet nije toliko tesko razumeti jer se shokiraju sa "ocnim silovanjem" i mikro agresijama koju Misticni Patrijarhat sprovodi.  Feminizam je pravi dokaz zasto zene nisu imale sva prava pre toga, jer cim das budali toliko da radi po volji postane toliko detinjasto i stvarno jadno da ti je u jednu ruku zao a drugom bi lupio jedan dobar shamar za toliku infatilnost od takozvanih zrelih zena koje ne znaju sta hoce posle X godina, pa umesto da rade nesto konkretno upropascavaju jezik, slobodu govora, logiku, razum i bilo kakvu inteligentnu diskusiju. Interesantno je da su sve te toliko jake zene zrtve uvek, i nikada odgovorne za svoje postupke jer imaju rupu medju nogama. Muskarci su za sve krivi i za sve odgovorni, jer ta ista odlucna, jaka i obrazovana zena ni sa cim nije odgovorna za ono sto joj se desava, makar i polu gola i pijana usla u geto medju chamuge gde na kraju biva silovana, ali ako crnje to rade onda nije silovanje, isto ko obrezani muslimanski skotovi, jer oni nisu beli, zato za svako silovanje je belac kriv. Genijalno.   Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0

Ovim feministkinje plaše tuđu decu jer svoju uglavnom nemaju. Da bi se dobilo dete ipak je potreban muškarac ili u slučaju feministkinja bar stvor koji liči na magičnu krpu. Smile

A sad ozbiljno. Mistični Patrijahat (odličan izraz) štiti žene ma kakve one bile koje i tu imaju glavnu reč. Muškarac koji odlazi od kuće sa praznom torbom da bi se vratio sa punom sve što ima ostavlja ženi, od imovine do dece koju vaspitavaju uglavnom žene. Muškarac je tu samo fasada, izložbeni eksponat za zajednicu kojoj pripada porodica.

Moj filmski junak je objasnio, Stari dobri Hari vic.

Nemam ništa protiv borbe za svoja prava ali feminizmi, mačoizmi i ostali izmi nemaju moje simpatije. Još nešto, da li zaista sva prava treba da budu iskorišćena ?

Javljam se posle gledanja filma, stavio sam ga na listu.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

Zaboravio sam na ovo čudo kije se buđavilo na hard disku. Slika od gore najbolke pokazuje moj prvi i konačmi utisak o filmu. Razzlike između fanatika i terosrista su lepo ispeglane i poravnane u ovoj ogoljenoj feminističkoj propagandi od filma. Utisak je porpun ako se tome doda friziranje odnosa engleske krune prema ovim nesrećnicama koje je samo prvi svetski rat spasio od istrebljenja.

Glavna mana ove čarlame je što su samo žene predstavljene kao žrtve i roblje pohlepnih gazdi i sistema koji ih toleriše. Izrabljivane su samo žene i devojčice a ne i dečaci koji su rmbačili po rudnicima. To su gospoda u svom feminističkom zanosu zaboravila kao što su zaboravili igru mačke i miša koju je država igrala sa njima. Dame su štrajkovale glađu u zatvoru iz kog su puštane tek kada su jednom nogokm bile u grobu. Puštali su ih da se podgoje na slobodi do sledećeg hapšenja jer smrt u zatvoru od fanatika pravi mučenike. Neke su i umrle na slobodi dok su se neke u svom fanatizmu bacale ispred konja u trku. I tu na kraju dolazi do vrhunske foliraže jer pandur koji ih je progonio na kraju okreće glavu. Pravio se čovek da ne vidi kako pored njega prolaze krivci koji su pod udar zakona došli zbog podmetanja bombi.

Sve u svemu ispod proseka.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 00:35:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Suffragette

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.