Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:17:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evro­pa bro­ji mu­sli­ma­ne  (Pročitano 4968 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Svasta!Kaze daj mi navedi bar jednu drzavu  demokratsku gdje je vecina islamskog stanovnistva????   Neznam pod cim ti to smatras demokratiju .Sta je to demokratija po tebi?
Ja ti naveo gore alkohol,drogu,prostituciju  kao problem te iste demokratije u kompletnom svijetu,svi se protiv toga bore na ovaj ili onaj nacin sto u islamskim zemljama nepostoji.
Sve opet zavisi sa koje strane ti gledas na demokratiju.Dali samo sa one gdje tebi sve odgovara ili ??? Demokratija ta evropska sve dozvoli pa onda pokusava da ukine ili suzbije ,sama sebe ukpoava i pravi si probleme.Trebaju jos samo uvesti odbrenje da mozes ubiti koga zelis a da nikome ne odgovaras.
Ti si pravi demokrata vidi se po svemu.Zalim te stvarno a i sve koji podrzaju takvo razmisljanje kao ti.On bi i majku i sestru ravnodusno gledao na ulici sa torbicom u ruci.
Zar se u Maroku proizvodi najveca kolicina droge na svijetu .Cuj.Droga vjerovatno sluzi samo za drogiranje a ne za proizvodnju lijekova.A i pamuk isto izgleda nekoristi nicemu drugo osim drogiranju.
Vidis da je smijesno sa tobom diskutovati o bilo cemu.Sad kazes kako su mudzahidi klali,rusili sad opet nije te briga .Dobro si se izrazio ,ostani u osvojim ubjedjenima a ja u svojim.Cak u toj tvojoj demokratiji mozes se vjencati i sa muskarcem pa i to ucini ako zelis jer je i to  dio demokratije koju podrzavas.

papa

Nepretjeruj Mraka...pricaj normalno a ako hoces o svojoj mami da pricas kako ti zaradjiva kruh onda mozemo i tako a o sestri i njenim poslovima ovdje nemoras da nam javljas,to je tvoj problem kako vi zaradjivate vas novac.  Smile

Nepostoji nijedna Zemlja u Islamskom Svijetu koja je osnovana na demokratiji i sto ti to jednostavno tesko pada,a evo sta za mene znaci demokratija,posto vidim da je to za tebe samo droga,prostitucija i alkohol,evo sto je za mene:
    - Ustav koji ograničava moć vlade i štiti mnoga građanska prava
    - Opće pravo glasa, koje svim građanima jamči pravo glasa bez obzira na rasu, spol ili imovinsko stanje
    - Sloboda govora
    - Sloboda medija i pristup nedržavnim izvorima informacija
    - Sloboda okupljanja
    - Jednakost pred zakonom i pravo na suđenje prema zakonu
    - Pravo na privatno vlasništvo i privatnost
    - Obrazovanje koje građane upućuje u njihova prava i građanske obveze
    - Neovisno sudstvo

Sa tih pozicija ja gledam demokratiju,sto ni ujednoj Islamskoj drzavi ovako nepostoji...znaci u Afganistanu gdje se osudjuje covjek na smrt jer je presao na kriscanstvo,ili prava jednakosti izmedju zena i muskaraca..to u vecim djelu Islamskih drzava nepostoji.

I prostitustvo i droga nepostoji u Islamu,ajde dobro kada stvarno u to vjerujes.....
Pa da po tebi je najbolje onda da se sve zabrani pa da se slucajno nitko nebi kasnje borio za jos bolje situacije u drustvu.
I citaj malo bolje kada vec zelis da komentiras nisam rekao najveca kolicina droge nego Mariuhane a to nije sva vrsta droge na Svijetu,i ono sto se uzgaje u Maroku sigurno najveci dio se upotrebljava za konzumiranje i prodaju po Europskom trzistu,a ne da ljudi od toga prave majice i hlace,za takve stvari ima mnogo jeftiniji proizvodi.A oko maka u Afganistanu koji preko Kosova i turske se preradjiva i uvozi u EU,sigurno ljudi nekoriste da prave strudle hahahaha kako si smijesan covjece.Veliki dio tih zemalja u kojima se to proizvodi i uzgaja nemaju koristi to da ukinu jer sami od toga dobijaju mnogo novca,i veci dio nekoristi se u tim zemljama nego je za eksport.
Nije me birga naravno sto su cinili kao sto me nije ni briga sto je Mladic radio,Mudhahedini su vasa stvar ako zelite mir na prostoru sami ih potrazite i kaznite jer ono sto su pocinili nije bas ljudski,tako i za Mladica ono sto je pocinio sa time moraju Srbi da zive a mi Hrvati sa time sto smo mi pocinili.Svakom svoje! I sta tebe boli za homoseksualce sada i to ti je jos tesko jeli,to oni tebe ugrozavaju ili ti se mjesaju u zivot. Vidis tu je razlika, vi nedajete ni zenama sva prava jer su tu da sluze muskarcima,a ako ti mislis da nema homoseksualaca u Islamu eh onda malo pogledaj u Iran...

A sta ti onda podrzavas damije znati i koji oblik drzave? Zato ti kazem vi niste za ovo drustvo ovdje na zapadu,toliko je velik istok ili Afrika pa tamo mozete da radite sto god zelite...jer ti u ovakvom drustvu kao sto je Europa samo vidis pedere,prostitutke,alkohol i drogu. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:17:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.