Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 00:25:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Suđenje Šešelju počinje 7. novembra  (Pročitano 346113 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
De mi objasnite šta je to vaša ljevičarska politika?

Jel se možda zasniva na tome da su hrvati,muslimani,amerikanci itd.dobri ljudi i demokrate,a da smo mi SRBI agresori,genocidan narod i šta ti ja znam.
Ili se možda zasniva na tome da svakome ko zatraži dijo srpske zemlje da mu damo tek tako,jel jebote što bi ratovali šta je to dio zemlje.
Da ovi iz evrope ako kažu sagnite se da vas naguzimo,vi bi sesageli da vas naguze, samo da bi ušli u neku jebenu evropsku uniju.
Jel to vaša politika nek mi neko objasni
Ne sekiraj se lepi moj , takvi što bi se zigovali za šaku dolara je negde oko 5-6 % ! Smile

hvala milom bogu što ih je tako malo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S10
tačno, nije bilo građansko demokratske opcije, jer su to sve mahom bili generalski sinovi, jugosloveni, komunisti..
današnja ''građansko demokratska opcija'' opet ne postoji, više se svodi na izbor između mafijaša sa jedne, i stranih ulizica i bezkičmenjaka sa druge strane

..što se tiče albanaca, imali su oni i tad sva moguća i nemoguća prava, nemoj da brineš. samo je srpska vlast uvek reagovala na njihove provokacije i preseravanja najgore moguće, najpogubnije po srbiju...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
ja bih ga streljao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung s3
  Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
SESELJ-U-HAG.3gp (558.42 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple k750i
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 21:43:07 od milelc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sale_S  i  milelc  , koji od vas dvojice više lici ?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple k750i
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung s3
ha ha  Smile
Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 3720c
Citat
u pravu si da sam tekst nije dovoljan razlog da se promeni mišljenje, ali zato i hoću da produbim priču.
jasno je jedino da kad se podvuče crta 15godišnjeg delovanja takvog nacionalizma, rezultat je ova krpa od države koju imamo danas. to ne može niko da spori. dovoljno da se porazmisli, da li je šešelj, pa i vuk i njima slični, zaista mislio dobro srbiji, i zbog čega je radio to što je radio na takav način.

''kumovi'' su imali priliku da skinu slobodana, ali pre se ujedinilo 18 partija u dos nego što se ujediniše dva četnika. i svaki je pojedinačno više sa miloševićem sarađivao nego jedan sa drugim. pa valjda je to bar jasno kao dan..

@Vrbov prutić,

Šešelj je tokom svoje karijere zaista izrekao gomilu baljezgarija najgore vrste, dao je gomilu umobolnih predloga ( miniranje Đerdapa ) i sl., mada kada sve saberem ne mogu da se otmem utisku da je možda i to smišljeno radio ne bi li se na svaki mogući način sprdao i pravio cirkus u javnosti. Dakle, svesno daje takve umobolne izjave, ne bi li njegovi neistomišljenici više pizdeli, a on jednostavno seirio nad njima.

Posle onog tvog linka, sam veoma brzo, na forumu Vidovdan (na kome inače ne učestvujem )  našao sličan post u kome razgovaraju o istom tekstu. Tamo se Šešelju zamera nešto otprilike:"Kakav je to četnik koji se zalaže za Srpstvo, Veliku Srbiju, ali ne i za kralja". Moram priznati da zvuči zaista kontradiktorno. Ali, vremena su se promenila. Ne govorimo više o onim Karađorđevićima. Ovo su neki drugi, koji su već destinu godina u Srbiji, a ne žele da nauče srpski. Skoro sam gledao japanskog ambasadora u Srbiji, triput bolje priča srpski od našeg prestolonaslednika, pa i Lajčak u Bosni bolje priča.
Dakle, zalagati se, poput nekih, za kompletnu obnovu monarhije, sa kraljem u starom dvoru, vinogradima kod Topole, na Oplencu i sl. je smešno. Naročito je tužno što se zalažu za ovakvog kralja, sa kojim se i narod sprda. Očito je da čovek ne želi da nauči srpski.

Stoga i ja, koji sam pročetnički nastrojen, u smislu četništva kao časne tradicije u srpskoj vojsci, nisam za kralja. Mislim da je republika u ovom trenutku ipak bolji oblik vlasti. Ali naravno, s tim da parlament ni izbliza ne liči na ovu postojeću farsu.

Koliko sam saznao, pokojni Vojvoda Momčilo Đujić je Šešelju oduzeo titulu vojvode, gorko se pokajavši, jer je ovaj otpočeo 1997. međustranačku saradnju sa Miloševićem. Time je pogazio sve časne ideje koje je do tada propagirao, po Đujiću. Sad se ja pitam, ako je Šešelj do 1997. imao ideje koje su se i Đujiću sviđale ( a nek se nađe neko ko će njemu spočitati da nije rodoljub i Srbin ) da li to znači da je ipak osnovna potka Šešeljevog delovanja bila prosrpska i zarad srpskih nacionalih interesa?
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@ Gibaničar,

..ne bih da raspravljam o četnicima, monarhiji i o tome kako kralj ne zna srpski. nebitno..sve te kontradiktornosti i oscilacije politike srs-a u stvari govore samo o tome da je šešelj (i njemu slični) govorio narodu uvek isključivo ono što je narod hteo da čuje, što se u datom trenutku najbolje primalo, da bi glumeći opoziciju delio anti-komunističko biračko telo. večita opozicija - namerno i smišljeno - i najbolji način da milošević vlada što duže.(realno, milošević je od 11 godina svoje vladavine mogao da dobija izbore u prve 3-4. posle toga-eventualno predsedničke, i to samo jer nije imao iole normalnog čoveka za protivkandidata. Ostalih 7-8 godina vlasti je plod krađe na izborima. pogubio bi sps gradove daleko pre '97. da se brojalo pošteno.. )
 milošević i šešelj-najbolji saveznici. kamenko i kremenko. good cop and bad cop. gluma.. šešelj bi ga otvoreno podržao kad god bi se ovaj ozbiljno zaljuljao..ako slučajno pobedi na izborima, kao što se desilo da je pobedio milutinovića, pokradu ga a on ćuti...itd..

baš zbog toga što je tako radio, govorio /ali ne i radio/ ono što se traži, sad deluje kao da u hagu brani srbiju, a ne sebe.

« Poslednja izmena: 13. Nov 2007, 09:46:16 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 00:25:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.