Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 20:20:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Suđenje Šešelju počinje 7. novembra  (Pročitano 345938 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
De mi objasnite šta je to vaša ljevičarska politika?

Jel se možda zasniva na tome da su hrvati,muslimani,amerikanci itd.dobri ljudi i demokrate,a da smo mi SRBI agresori,genocidan narod i šta ti ja znam.
Ili se možda zasniva na tome da svakome ko zatraži dijo srpske zemlje da mu damo tek tako,jel jebote što bi ratovali šta je to dio zemlje.
Da ovi iz evrope ako kažu sagnite se da vas naguzimo,vi bi sesageli da vas naguze, samo da bi ušli u neku jebenu evropsku uniju.
Jel to vaša politika nek mi neko objasni
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 19:47:53 od pilac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Jel se možda zasniva na tome da su hrvati,muslimani,amerikanci itd.dobri ljudi i demokrate,a da smo mi SRBI agresori,genocidan narod i šta ti ja znam.
Ili se možda zasniva na tome da svakome ko zatraži dijo srpske zemlje da mu damo tek tako,jel jebote što bi ratovali šta je to dio zemlje.
Da ovi iz evrope ako kažu sagnite se da vas naguzimo,vi bi sesageli da vas naguze, samo da bi ušli u neku jebenu evropsku uniju.

koga pitaš? ja nisam levičar, niti mislim da smo genocidni, niti bih poklanjao delove srbije niti se uvlačio strancima..
ovom pričom o šešelju koju sam pokrenuo pre par stranica sam hteo da se malo porazmisli o svemu, neke stvari rasvetle i razjasne /posle ovoliko godina/ a ne da se neko slepo obožava, možda bez razloga i još na sopstvenu štetu..

da li su šešeljeve ideje i istorijske priče tačne? ukoliko jesu - još veća tragedija i šteta, jer ovako kako ono radi i kako je radio, ostvariti se neće nikad.
ako hoćeš da izokreneš i ismeješ istinu, samo nađi nekog frika da je širi, prenosi i svetu saopštava. uspeh zagarantovan.

mada su za budućnost, bolju naravno, sve te priče potpuno irelevantne.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 19:59:06 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Ko je u pravu o šešelju pokazaće vrijeme,nema svrhe da se raspravljamo.Ti imaš pravo na svoje mišljenje koje po meni nije ispravno,ja imam moje mišljenje ko je po tebi nije ispravno i to je to. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
u redu je, drugar. samo zar vreme nije već pokazalo dovoljno? previše.. Smile

a mišljenje treba uvek formirati na osnovu činjenica, a ne na osnovu slatkih reči, utiska, emocija itd. i ne plašiti se prihvatanja istine. toliko.. Smile

« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 20:05:41 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Ja te činjenice nisam vidio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ja te činjenice nisam vidio.

..ama, govorim uopšteno.. Smile

što se šešelja tiče - istraga je u toku  Smile Smile
kako ne vidiš činjenice? pa one su rezultat njegovog delanja, a dela govore više od reči..
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 20:14:05 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
jasno je jedino da kad se podvuče crta 15godišnjeg delovanja takvog nacionalizma, rezultat je ova krpa od države koju imamo danas. to ne može niko da spori.
Da li mislis da je bilo ko drugi bio na vlasti umesto Milosevica, da bi rezultati bili drugaciji?
Ja mislim da ne bi, cak sta vise gradjansko-demokratska opcija se verovatno ne bi izborila ni za Republiku Srpsku, ni za ovu slamku od rezolucije 1244.

Da je Srbija imala 90-tih građansko-demokratsku opciju na vlasti i Srbi bi i danas bili većinsko stanovništvo u Krajini, Kordunu, Lici, Baniji i Zapadnoj Slavoniji.

Slamka od rezolucije 1244 nema nikakvog praktičnog značaja za Srbiju. Da je građansko-demokratska opcija bila na vlasti u Srbiji, Albanci bi imali sva prava u skladu sa evropskim standardima, ne bi mogli da tvrde da su ugnjetavani i da zbog toga moraju da se dižu na oružje. Isto kao što Albanci na jugu Srbije danas ne mogu da kažu da su im uskraćena demokratska prava.
Jeste, bas zamisljam DOS na vlasti pocetkom '90 i sretan i spokojan zivot postovanih Srba u Hrvatskoj i BiH...I nasu Bracu Albance kako klicu drzavi Srbiji koja im je sve dala...E kakvi smo mi paceri, izneverili smo nasu bracu i iskrene susede Hrvate, Bosnjake i Albance i propustili priliku da ucvrstimo i produbimo partnerske odnose sa nasim saveznicima sa Zapada koji su nas oduvek podrzavali...steta...da je Pera odmah otisao u policiju, svega ovoga ne bi bilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung U600
uuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SESELj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Da je Srbija imala 90-tih građansko-demokratsku opciju na vlasti i Srbi bi i danas bili većinsko stanovništvo u Krajini, Kordunu, Lici, Baniji i Zapadnoj Slavoniji.

Slamka od rezolucije 1244 nema nikakvog praktičnog značaja za Srbiju. Da je građansko-demokratska opcija bila na vlasti u Srbiji, Albanci bi imali sva prava u skladu sa evropskim standardima, ne bi mogli da tvrde da su ugnjetavani i da zbog toga moraju da se dižu na oružje. Isto kao što Albanci na jugu Srbije danas ne mogu da kažu da su im uskraćena demokratska prava.

Svako ima pravo da veruje u bajke. Samo što se, za čoveka u tvojim godinama, za tako nešto pripisuje terapija...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Ne sekiraj se lepi moj , takvi što bi se zigovali za šaku dolara je negde oko 5-6 % ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 20:20:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.