Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 23:08:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Suđenje Šešelju počinje 7. novembra  (Pročitano 345348 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 3720c
e dok je tako izdajicko-pro evropski orjentisanih debila koji se zalazu za mir i dobre plate dotle cemo mi, srbi, biti uvek donji i polako cemo nestajati sa lica zemlje.totalno podrzavam seselja u u tome sto je protiv evropske unije jer nam ta djavolja organizacija donosi moralnu i nacionalnu propast i istrebljenje.to sto neko ima pare ne znaci da treba da gazi mene i moj ponos.kad bih se pak povionovao takvim likovima ja bih bio jedna obicna pickica bez samopostovanja.
treba valjda da opravdamo junastvo nasih velikih predaka a ne se ponasamo kao neke ulizice i gnjide
Zbog takvih, kao sto je Seselj, i ima nas sve manje. Ratovi, a pogotovo sa celim svetom, i ne mogu nista drugo da prouzrokuju osim bele kuge.

...i, zar vas, popove, na teologiji nisu ucili da je majka svetinja?  Smile

Misliš da ćemo, ako prihvatimo proevropske vrednosti poput homoseksualizma, legalizovanja protistucuije, pedofilije i narkomanije odjednom da počnemo da se "kotimo" ? SumLJam.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S10
Cekajte, jel istina da je svinja rekla da su Srbi "mali Rusi na Balkanu"?
Mama ti je svinja Smile Smile Smile

Kako to, mama svinja, a on magarac???  Smile Smile

Zbog takvih, kao sto je Seselj, i ima nas sve manje. Ratovi, a pogotovo sa celim svetom, i ne mogu nista drugo da prouzrokuju osim bele kuge.

Čoveče, o čemu pričaš, pa nije Šešelj izazvao ratove, bre??? Ko je prvi napao koga, i u Sloveniji, i u Hrvatskoj i u Bosni??? Šešelj????
« Poslednja izmena: 09. Nov 2007, 01:20:10 od MladenIsakovic »
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
kako neki Srbin-nacionalista moze da podrzava covekolikog stvora koji za svoj narod kaze da su "mali Rusi"!?

Citat
Misliš da ćemo, ako prihvatimo proevropske vrednosti poput homoseksualizma, legalizovanja protistucuije, pedofilije i narkomanije odjednom da počnemo da se "kotimo" ? SumLJam.

homoseksualizam, prostitucija, pedofilija i narkomanija u Srbiji vec postoje.

meni nije jasno kako Seselju deda Hrvat, a on Srbin?

« Poslednja izmena: 09. Nov 2007, 01:27:41 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ko je to rekao? Niti sam rekao da sam za ulazak u EU, a kamo li tako nesto... Smile

Čoveče, o čemu pričaš, pa nije Šešelj izazvao ratove, bre???
Nije Seselj, Milosevic je. Seselj mu je samo svesrdno pruzao podrsku.
Da ne zaboravim, Seseljeva stranka je jedina bila protiv toga da se zaustavi rat sa NATO.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 3720c
kako neki Srbin-nacionalista moze da podrzava covekolikog stvora koji za svoj narod kaze da su "mali Rusi"!?

Citat

Pa vidi, ako pogledamo istini u oči, od Turske, preko Austro-Ugarske, Nemačke pa do SAD-a, sve sile koje su bacale oko na Srbiju su nas posmatrale kao Male Ruse. najbitnije je bilo da se Srbi, kao najbrojnij narod na Balkanu, kao pravoslavni narod, kao proruski orijentisan narod što više podeli, kako teritorijalno, tako i na sve druge načine. Zar nije tako? Stoga ne gledam Šešeljevu izjavu bukvalno, već u kontekstu da smo uvek doživljavani kao Rusija Balkana, ili kao što je Rusija bila "najveća pretnja miru u svetu", tako smo i mi smatrani, a smatraju nas i dalje "najvećom pretnjom miru na Balkanu". E sad to što se mir u enciklopedijama i mir u smislu "Pokorili smo ceo svet, svi rade za nas i sad smo mi mirni" ne slažu to je već druga priča.

Postoje sve te devijacije u Srbiji, ali nisu legalizovane. Samim tim njihov broj je znatno manji, nego kad bi bilo na izvol'te.

Ivi Andriću je otac bio Hrvat, a on se svojski trudio da pomogne rešavanje srpskog nacionalnog pitanja, Meša Selimović je bio musliman koji se deklarisao kao Srbin, Šandor Petefi ( Aleksandar Petrović ) je bio Srbin i po ocu i po majci pa se proglasio Mađarom i svojski podržavao gušenje srpskih nacionalnih težnji od strane Ugarske vlasti, Ruđer Bošković, Ivan Gundulić, Marin i Džore Držić bili su Srbi katoličke veroispovesti. Emir Kusturica je musliman (bio) pa je više učinio za Srbiju nego neki Jovanović ili Petrović iz srca Šumadije.

Da li je Šešelju deda Hrvat ili nije, ne znam. Ne želim da tvrdim da nije kad ne znam. Ali tvrditi da je Hrvat samo zbog prezimena, i jer postoje Hrvati sa takvim prezimenom je besmisleno.
Moje prezime je recimo bez ić, poreklom sam iz Krajine, znam da postoje i Hrvati sa takvim prezimenom, ali tvrditi da sam Hrvat ( kao što su neki tvrdili, a tvrde i danas ) je smešno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

idemo daaaalje

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 333
Zastava Kotez
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola a1200r
e dok je tako izdajicko-pro evropski orjentisanih debila koji se zalazu za mir i dobre plate dotle cemo mi, srbi, biti uvek donji i polako cemo nestajati sa lica zemlje.totalno podrzavam seselja u u tome sto je protiv evropske unije jer nam ta djavolja organizacija donosi moralnu i nacionalnu propast i istrebljenje.to sto neko ima pare ne znaci da treba da gazi mene i moj ponos.kad bih se pak povionovao takvim likovima ja bih bio jedna obicna pickica bez samopostovanja.
treba valjda da opravdamo junastvo nasih velikih predaka a ne se ponasamo kao neke ulizice i gnjide

...i, zar vas, popove, na teologiji nisu ucili da je majka svetinja?  Smile

o kakvoj ti majci covece pricas? mene su na teologiji ucili da volim svoju zemlju i da se ne prodajem za pare i da budim u narodu nacionalnu svest kao i to da ne dozvolim da mi rimokatolici unijate narod.

Citat

mi i rusi smo ako nisi znao istog porekla ali covek je prvenstveno to metaforicki mislio.

ima naravno i sad svih tih sodomskih grehova u srbiji ali kad udjemo u evropu e onda ce biti i legalizovane, samim tim ce postati apsolutno normalne sto je naravno apsolutno nenormalno.

a svi vi koji podrivate seseljovu nacionalnost ste mravi naspram njega.samim tim pokazujete koliko jedan covek polu hrvatskog porekla moze biti veci srbin od svih vas.SRAMOTA!!!
IP sačuvana
social share
Covjek je nerazuman, nelogican, sebican.
Nije važno, voli ga!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 3720c
Ko je to rekao? Niti sam rekao da sam za ulazak u EU, a kamo li tako nesto... Smile

Čoveče, o čemu pričaš, pa nije Šešelj izazvao ratove, bre???
Da ne zaboravim, Seseljeva stranka je jedina bila protiv toga da se zaustavi rat sa NATO.

Nisam ni rekao da si za EU, samo pitam, da li će nas prihvaranje tih vrednosti učiniti brojnijima?

Šešeljeva stranka je bila protiv kapitulacije. Tačnije, protiv potpisivanja Kumanovskog sporazuma ovakvog kakav je potpisan. A koliko je to dobro ili loše možemo da raspravljamo. Uvek postoji pitanje, da smo sačekali još malo a li bi bio ponuđen bolji ili gori plan za Kosovo. Ovako, posledicama Kumanovskog nerešenog statusa danas ispiramo usta po vazdan.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S10

Nije tačno, nije ni Milošević izazvao ratove. Valjda se sećaš, učili smo svi to. Srbi su u Hrvatskoj bili konstitutivan narod, ne nacionalna manjina, po tadašnjem ustavu zemlje; onda je došao Tuđman na vlast (sa sve svitom bivših ustaških emigranata) koji je proglasio ustav nevažećim, i doneo novi gde su Srbi postali manjina, i kao takvi se nisu pitali o tome da li će se Hrvatska osamostaliti. Ustaše iz emigracije su počeli širiti svoju pred2sv.ratnu propagandu, i Srbi su opravdano strahovali da će doživeti isto što i u drugom svetskom ratu, a eto, nisu imali želji biti jagnjad za klanje, pa su se pobunili. Milošević ih je podržao tada, i zahtevao na odredbi ustava da Srbi imaju pravo odlučiti gde će da žive, to je to.
Šešelj se tek kasnije uključio, više propagandom nego realnom moći i uticajem. Zločine su sa srpske strane činile obaveštajne službe, i to sa svih strana, ne znam da li si slušao o njihovoj ulozi u nastojanju vojnog vrha JNA da isceniraju zločine sa obe strane da bi imali opravdanje da se umešaju, i uvedu vojnu diktaturu, tj da zbace i Miloševića i Tuđmana, a očekivali su podršku SAD-a. Naravno, ko veruje Amerima, u startu se zajebao, to je davno poznata stvar. Dobro, sam Kadijević nije loše prošao, nakon toga je bio predavač na West Point-u u Americi, eno ga sad qrči se po Moskvi, prodaje čovek knjigu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
uje, ovde ima radikala koji priznaju hrvatsku naciju  Smile

sto se tice legalizacije pedofilije. kakva crna legalizacija pedofilije? samo u Srbiji je pedofilija legalizovana za popove. svuda u EU pedofilija je najstroze kaznjavana.

Citat
mene su na teologiji ucili da volim svoju zemlju i da se ne prodajem za pare i da budim u narodu nacionalnu svest kao i to da ne dozvolim da mi rimokatolici unijate narod.

definicija teologije: "the rational and systematic study of religion and its influences and of the nature of religious truth"

Citat
Postoje sve te devijacije u Srbiji, ali nisu legalizovane. Samim tim njihov broj je znatno manji, nego kad bi bilo na izvol'te.

homoseksualizam nije devijacija (pogledaj definiciju WHO)
upraznjavanje pedofilije je kriminalno delo
prostitucija je u Srbiji kaznjiva, ali nezaustavljiva
a narkomanija je bolest zavisnosti. zabranjeno je posedovati i prodavati narkotike.

Citat
da smo sačekali još malo

bas to "cekanje" je dovelo do loseg sporazuma. da se potpisao Rambuje, sada bi se drugacije pricalo.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S10
da se potpisao Rambuje, sada bi se drugacije pricalo.

Da, sad bi se amrički vojni džipovi vozali po Srbiji kao po Bosni  Smile
Hehehe, šta sve qrac neće napraviti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 23:08:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.