Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:19:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Suđenje Šešelju počinje 7. novembra  (Pročitano 345816 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
koji izvori jbt. jesi corava...

jedini izvor odnosi se na pristupanje nekoj masonskoj lozi, a ime izvora glasi : O svemu ovome opsirno je izvestavala i stampa.

ovog majstorovica bi trebalo dovesti na burek, da se druzi sa sebi slicnim...  Smile

iz citavog teksta je najupecatljivije to sto ga za ustasko prezime proziva jedan majstorovic...

sta li njemu dodje miroslav?  Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 12:22:14 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Dokazi za sta?  Smile
Da je dizao pistolj na taksiste i studente?
Da ne postoji nijedan osim njega Seselj u Srbiji?
Da je siledzija?
Da je lagao narod koji se, verujuci u njegove lazi, hvatao za slamku spasa? Ja se licno secam kada je lupetao gluposti o postojanju "Teslinog tajnog oruzja".
Da je i sam priznao da je sklon lazima u cilju politicke propagande?
....

Iskreno, muka mi je da nabrajam dalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Evo ovako,de ti meni postavi neke dokaze o ovome što si postavio,i ako budeš imo ja ću odma prvi prestati da gotivim Šešelja. Smile

prijatelju, nije mi namera da ti ogadim šešelja, nego da se rasvetle sve nejasnoće i ustanovi istina. (šešelj tvrdi da je istinoljubiv, zar ne)

nemoj da me shvatiš pogrešno, ali mislim da ti iz doboja ne vidiš stvari isto kao neko iz beograda ili uopšte iz srbije koji je možda bio u srs-u, pa izašao ili šta ja znam..
voleo bih da se tako neko javi i ostavi komentar.

recimo, za neke navode sam siguran da su notorne činjenice:

''Aprila 1992. godine, sa svojim telohraniteljima, poteze oruzje na taksiste koji su strajkovali pred Saveznom skupstinom i naziva ih bandom i stokom.
 U julu 1992. godine, poteze pistolj i na beogradske studente.
'' ...kao i ono da mu je Đujeić oduzeo titulu vojvode..ili ovo ''Vojislav Seselj je taj koji lansira lazi o velikoj pomoci koju ce dobiti od Zirinovskog, o desetinama hiljada Kozaka koji ce doci u Bosnu da stvaraju Veliku Srbiju.''

za neke ne znam, ali pretpostavljam da ima neko ko zna:

''U julu 1990, u Studentskom gradu, bezbol palicama je, sve dok nisu pali u nesvest, tukao svoje clanove stranke Nedeljka Ascerica i Vlatka Mrkajica. Naravno, telohranitelji su ih drzali za ruke dok ih je Seselj premlacivao.
U avgustu 1990, opet uz pomoc svojih telohranitelja, pretukao je i jednu devojku - sportistkinju. Pre toga ona ga je isamarala i dzudo zahvatom tresnula o asfalt.
Tokom cele 1990. godine sa grupom siledzija ometa skupove demokratske opozicije u Beogradu.''

..a neke opet mogu da se provere:

''Vojislav Seselj se vec uveliko predstavljao kao cetnicki vojvoda i kao Ravnogorac, kada je 1988. godine stampao svoju knjigu: "Pledoaje za demokratski Ustav".

Evo kako je te 1988. godine cetnicki vojvoda i Ravnogorac Vojislav Seselj, predlagao da glasi novi Ustav Jugoslavije: "Jugoslavija je federativna drzava republikanskog oblika, demokratskog politickog sistema i socijalistickog drustvenog uredjenja". (Clan 1. "Vojvodinog Ustava").

"Grb Jugoslavije predstavlja polje okruzeno zlatnim klasjem. Klasje je u podnozju povezano trakom plave boje na kojoj je ispisan datum: 1. decembar 1918. Izmedju vrhova klasja je petokraka zvezda crvene boje sa zlatno-zutim okvirom." (Clan 2. "cetnickog Ustava").
Taj "cetnicki vojvoda" otvoreno je, znaci, za petokraku i za socijalisticko drzavno uredjenje. Ovo narod u Srbiji ne zna, jer Seseljeve knjige u Srbiji niko ne cita.
''
izbegli iz RSK bi mogli da kažu nešto o ovome:

''Seselj je taj koji je sahranio plan "Z-4". Po tom planu, Republika Srpska Krajina prakticno je od medjunarodne zajednice dobila status drzave u drzavi. Republika Srpska Krajina imala je pravo na svog predsednika Republike, svoju vladu, svoj parlament, imala je pravo da direktno delegira svoje predstavnike u Sabor Hrvatske i u Vladu Hrvatske. Republika Srpska Krajina imala je pravo i na svoju nacionalnu monetu i na posebne pasose. Gradjani Republike Srpske Krajine imali su pravo da, istovremeno, budu i drzavljani Srbije. Vojislav Seselj je taj koji odlazi u Srpsku Krajinu, krstari s kraja na kraj Srpske Krajine, galami da se taj plan ne sme prihvatiti, da je on protiv srpskih nacionalnih interesa. On organizuje diverzije na auto-putu Beograd - Zagreb, on organizuje diverzije na zeleznickim prugama i on je taj koji je presudno uticao da odgovor srpskog rukovodstva u Republici Srpskoj Krajini bude negativan i da plan "Z-4" bude odbijen. Ubrzo posle toga usledio je vojnicki slom Krajine, sto Seselja nimalo nije potreslo. Kao da je sve i radio da Srbi odu iz Srpske Krajine i da dozive tako strasan poraz i nesrecu.''

..znači, samo bih hteo da objektivno posmatram i saznam neke istine.

ps. ako neko od modova smatra ovo za offtopic, javite i pokrenuću posebnu temu..samo nemojte brisati.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 12:37:22 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Evo ovako,de ti meni postavi neke dokaze o ovome što si postavio,i ako budeš imo ja ću odma prvi prestati da gotivim Šešelja. Smile

Izvori su navedeni u tekstu... Smile
I to je tebi dokaz jel matereti? Smile Smile Smile

''Metareti'' a sta je za tebe dokaz? Ako relativizujes ove izvore onda mozes da relativizujes celu zapisanu istoriju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
a koje izvore?

jesi li ti uopste procitala tekst, ili onako, bacila pogled, nasla se, pa hajde da opletem i ja koju...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Zezas ili ozbiljno pitas?  Smile

Procitaj barem deo posta koji je "vrbov prutic" napisao. Valjda ce ti biti jasnije...

Mada, onom koji ne zeli da veruje, nicim ne mozes ni dokazati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Naravno da sam procitala...Izvori su njegove knjige, njegove izjave u novinama...Ja nisam to citala, niti cu, ali ne vidim problem u tome da su to izvori....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
..ovako.. ono čemu prisustvuješ i šta vidiš svojim očima,to je dokaz najbolji..mediji vole lažu.
ne interesuje me poreklo šešeljevo niti njegovo prezime. on je srbin, tako kaže, tako decu vaspitava i tačka. ali da je siledžija - jeste.

-hoću da čujem nekog dugogodišnjeg člana srs-a, bivšeg ili sadašnjeg. ima li nekog da je u srs-u od osnivanja? kako je ideologija nastajala i kako se razvijala?
jesu li tačni oni prvi ''jugoslovensko komunistički'' statuti?

-hoću da čujem nekog iz tadašnje rsk. da li je šešelj podrivao z4, šta je tada tamo govorio? šta ti srbi sad misle o njemu? šta misle o njemu srbi koji su i danas ostali u hrvatskoj?

..to je ono što me zanima a ne dečija prepucavanja.. Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 13:10:52 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
 pokusaj da krenes od toga da je on bio minoran lik, sa minornim uticajem u RSK i RS.. . jedini na koje je imao uticaj su njegovi dobrovoljci, koje su ljudi gotivili. a vecina u stvari nije shvatala sta on to prica, gledalo se na njega bas kao i na zirinovskog, ali i na covjeka koji je pomogao u odredjenim trenucima (citaj - ciji su ljudi pomogli). samo, znalo se odakle dolaze naredbe i gdje se rjesavaju i prave problemi. zato je prema seselju uvijek bila rezerva, prema svemu sto radi i sto prica.
trpati seselja u odbijanje plana z4 je smijesno, zato ne ocekuj neke bog zna kakve odgovore.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
pokusaj da krenes od toga da je on bio minoran lik, sa minornim uticajem u RSK i RS.. . jedini na koje je imao uticaj su njegovi dobrovoljci, koje su ljudi gotivili. a vecina u stvari nije shvatala sta on to prica, gledalo se na njega bas kao i na zirinovskog, ali i na covjeka koji je pomogao u odredjenim trenucima (citaj - ciji su ljudi pomogli). samo, znalo se odakle dolaze naredbe i gdje se rjesavaju i prave problemi. zato je prema seselju uvijek bila rezerva, prema svemu sto radi i sto prica.
trpati seselja u odbijanje plana z4 je smijesno, zato ne ocekuj neke bog zna kakve odgovore.

..jesi li ti možda srbin iz hrvatske pa to znaš zasigurno? prvo, šešelj nije bio minoran lik, najpre u srbiji, a verujem da nije bio ni u rsk. ovde nije bio na vlasti početkom 90tih, a mislim da je vrlo lako mogao da bude da je hteo. on i njegov kum Vuk, 2 četnika, nacionalista, šetaju ljude po ulicama dok slobodan vlada i hara li hara..

..moram da idem sad..uključujem se popodne oko 18.00. valjda će se javiti neko od ovih koji me interesuju.

rašo, ako nije tajna, koliko ti je godina? nemam nameru da te podcenjujem i sl., bistar si momak, samo bih da imam predstavu s kim razgovaram.

pozdrav svima. Smile

« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 13:31:44 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 363
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:19:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.