Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokusaj samoubistva na autobuskoj stanici  (Pročitano 747 puta)
08. Jun 2008, 11:53:45
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sava Nikolić (78) pokušao juče da se ubije tako što se ubo nožem u vrat

BEOGRAD - Sava Nikolić (78) pokušao je juče oko 12.15 časova da izvrši samoubistvo na autobuskoj stanici u Crnotravskoj ulici, preko puta VMA! On je, prema priči očevidaca, iz čista mira izvadio nož iz džepa i nekoliko puta sebe ubo u vrat. Posle pokušaja samoubistva Nikolić je odmah prebačen na VMA, na odeljenje za reanimaciju, gde se lekari bore za njegov život.

Očevici ovog nesvakidašnjeg događaja kažu da su stajali na stanici i da niko nije primetio starijeg čoveka u njihovoj blizini. Jedan sugrađanin video je kada je Nikolić iz svoje jakne izvadio nož i počeo sebe da ubada u vrat.

- Bio je to stravičan prizor! Gledao sam ga kako sebe ubada u vrat. Krv je prskala svuda po njemu. Posle dva jaka uboda nožem starac se srušio na zemlju, a nož je pao pored njega. Ne znam koji su razlozi naterali čoveka na ovakav postupak. Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć - priča nam jedan od očevidaca sa stanice.

U pomoć su priskočili, kako smo saznali, i vojnici sa prijavnice Vojne akademije, koji su zajedno sa građanima pomagali da se Savi zaustavi krvarenje.

- Nisam ni znala da je neko pokušao samoubistvo. Videla sam ljude da su se uzmuvali i da dozivaju pomoć. Ubrzo su se pojavila i policijska kola, a posle njih čula se i Hitna pomoć. Videla sam kola Hitne kako odlaze prema VMA. Tek posle sam čula da je neki čovek pokušao da se ubije na stanici - priča žena sa stanice.

Policija je brzo stigla na mesto nesreće, dok je starac još ležao na betonu. Potom je sa VMA stiglo medicinsko vozilo, koje je teško povređenog Savu prebacilo na odeljenje za reanimaciju.

Na mestu na kojem je starac pokušao sebi da oduzme život videli su se tragovi krvi i sterilne gaze, kojom su građani pokušali da zaustave obilno krvarenje. Na stajalištu ispred VMA niko nije mogao da nam ispriča više, osim jednog očevica, koji se setio da je Savo prošao pored njega na stanici, pa pretpostavlja da je izlazio iz bolnice.

Izvor : Kurir online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.