1. Uvek je moguće naći parking mesto direktno ispred ili preko puta od zgrade koje posećujete.
2. Kada plaćate taksi, ne gledajte u svoj novčanik dok vadite novac. Samo zgrabite nasumičnu količinu i dajte je. Uvek će biti tačno.
3. Naslovi u TV vestima obično sadrže vest koja se dotiče vas u tačnom momentu kada je emitovana.
4. Sablasna muzika (ili satanističko pevanje) koje dolazi sa groblja uvek treba biti pažljivo istražena
5. Svaka brava može biti obijena sa kreditnom karticom ili parčetom kartona za sekundu. OSIM ako su to vrata od zgrade u plamenu sa detetom unutra.
6. Ako odlučite da započnete da plešete na ulici, svako ko naleti na vas će znati sve korake.
7. Sve bombe su opremljene sa elektronskim satovima sa velikim crvenim digitalnim ekranima tako da znate tačno kada će eksplodirati.
8. Ako poželite da prođete pored nemačkog vojnika, neće biti potrebno da naučite nemački. Običan engleski sa nemačkim akcentom će završiti posao. Slično, kada su sami, svi nemački vojnici vole da pričaju međusobno na engleskom.
9. Jednom nanešen, karmin se nikada neće skinuti. Čak ni prilikom ronjenja.
10. Ajfelov Toranj se može videti sa bilo kog prozora bilo koje zgrade u Parizu.
11. Svaki policajac koji treba da se penzioniše će skoro uvek poginuti na zadnjem danu posla (posebno ako je njegova porodica planirala žurku). (Takođe, detektivi mogu da reše slučaj tek pošto su suspendovani)
12. Kola za bežanje nikada neće upaliti iz prve. Ali sva policijska kola hoće.
13. Ako ostaju u ukletoj kući, žene bi trebalo da istražuju svaki čudan zvuk noseći svoj najizazovniji donji veš.
14. U policijskoj zasedi, akcija će početi samo kada se konzumira hrana i prosipa vrela kafa tačno na kontrolnu tablu automobila.
15. Sve što je kupljeno u prodavnici uvek se pakuje u otvorenu braon papirnu kesu. Kada kesa pukne, samo voće se prosipa.
16. Kolima nikada ne treba gorivo (osim ako su u sred potere).
17. Ako ste u manjini u tuči koja borilačkim veštinama, vaši protivnici će strpljivo čekati dok vas jedan po jedan napadaju. Ostali će cupkati oko vas u pretećem stavu dok ne pobedite "glavnog".
18. If a microphone is turned on it will immediately feedback. Ako je mikrofon uključen, momentalno će doći do mikrofonije.
19. Pištolji su kao žileti sa nastavkom. Ako vam nestane metaka, samo bacite pištolj. Uvek ćete naći drugi.
20. Svaka neudata žena ima mačku.
21. Kola će eksplodirati odmah čim su pogođena jednim metkom.
22. Ma koliko snažno je svemirski brod napadnut, njegov unutrašnji gravitacioni sistem nikada neće biti oštećen.
23. Ako ste progonjeni kroz grad obično možete naći zaklon u paradi za Dan Svetog Patrika, koja prolazi - u bilo koje doba godine.
24. Ventilacioni sistem bilo koje zgrade je idealno mesto za sakrivanje. Niko neće nikada pomisliti da vas traži tu i možete putovati do bilo kog dela zgrade neprimećeni.
25. Preživećete svaku bitku OSIM ako nekome ne pokažete sliku vaše devojke koja vas čeka kući.
26. Prostitutke uvek izgledaju kao Džulija Roberts ili Džejmi Li Kertis. Imaju skupu garderobu i lepe stanove ali nemaju makroe. One su u prijateljskim odnosima sa vlasnikom prodavnice iz njihovog kraja kome u opšte ne smeta kako ta devojka zarađuje za život.
27. Poslednja šibica je obično dovoljna da osvetli sobu veličine fudbalskog stadiona.
28. Nije potrebno da kažete "Halo" ili "Doviđenja" kada počinjete ili završavate telefonski razgovor. Prekinuti poziv se uvek može ponovo aktivirati lupanjem u slušalicu i vikanjem "Halo".
29. Jedan čovek koji puca na 20 ljudi ima veće šanse da ih ubije nego 20 ljudi koji pucaju na jednog (poznato kao Staloneov zakon).
30. Kada iključite svetlo pred spavanje, sve u sobi će biti vidljivo, samo molo plavlje.
31. Ružna devojka jednostavno može postati filmska zvezda tako što ćete joj skinuti naočare i raščešljati kosu.
32. Radije nego da potroše metkove, megalomanijaci će izabrati da ubiju njihove neprijatelje sa komplikovanim uređajima sa ugrađenom strujom, smrtonosnim gasovima, laserima i ajkulama.
33. Svi kreveti imaju posebno dizajnirane pokrivače L oblika koji dosežu do ramena ženama a samo do kukova muškarcima koji leže pored njih.
34. Svako može da prizemlji Boing 747 sve dok ima nekoga u kontrolnom tornju da priča sa tobom.
35. Tokom svake policijske istrage biće neophodno da se poseti striptiz klub bar jednom.
36. Uvek možete naći motornu testeru kada vam zatreba jedna.
37. Većina Muzičkih instrumenata (posebno duvački i žičani) se može svirati bez pomeranja prstiju.
38. U Srednjoj Americi, svi radnici benzinskih pumpi imaju crvene maramice koje im vire iz zadnjih džepova.
39. Kamioni koriste svoje sirene nasumice (ne, u stvari to se dešava i inače! )
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
e majke mi nisam znao da ima jos neko ko vidi to je brate svaka cast znas koliko mi znacilo ovo da jos neko vidi sta i ja kod ovih americkih filmova. poz tebre pendula........................./