Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:14:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stvari koje nebi smele da postoje, ili?  (Pročitano 247931 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ne znam da li znate ali prije nekoliko mjeseci pronadjeno je igla, silo na nekom od lokaliteta gdje se vrse iskopavanja na tlu Srbije ( ne znam tacno )
U svakom slucaju staro je 3500 godina to znaci da datira od 1500 pre nove ere
E a  sta je interesantno u vezi njega?
Pa samo to da nije zahrdjalo nego je jednake cistine i bljestavila kao i onda kada je napravljeno !
Kako ? Pa naucinci su ustanovili da je napravaljeno od takve legure koja ima 100 % cistinu samo da kazem da mi to sa danasnjom tehnologijom jos uvjek nismo u stanju da nesto takvo napravimo
A to znaci da je napravljneo kvalitetnije od onoga sto mi danas upotrebljavamo za pravljenje svemirski brodova ili satelita\
Moze se vidjeti u muzeju dugacka je oko 25 cm 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
piramide,leteći tanjiri,baterije i računari pre 2000 godina itd., sve su to stvari koje nebi smele da postoje,ali ako ćemo realno ,kada bi ljudi iskoristili svo znanje koje su stekli do sada,ako bi iskoristili i upotrebili najsavremenije mašine koje su do sada izumeli došli bi do samo jednog zaključka po onome što do sada znamo o sebi,o prirodi,okruženju,životu,svemiru  ni mi ljudi nebi smeli da postojima,pa ipak postojimo...šta je starije jaje ili pile, kada tu dilemu rešimo rešićemo i sve ostale,a do tada možemo samo da se lažemo ,izmišljamo i maštamo

Rijeseno alo ostale nismo jos rijesili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nista nije vecno!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Benq EF81
hmmm posto sad testiraju stvaranje crne rupe ili vec jesu nisam siguran
(za vise informacija ukucajte an google i ukucajte "lhc crna rupa" ili posetite sajt http://public.web.cern.ch/public/en/LHC/LHC-en.html)
mozda je doslo do otkrice prolaza izmedju dimenzija pa fora "teleport".....
koje drugo objasnjenje bi bilo za neke predmete koje nekad davno nisu mogli napraviti..
sto se brze razvijamo sve vise imamo pitanja i otkrica koja ce nas odvesti gde???
kao sto uvek je i bilo samo u 2 pravca "lose" i "dobro".....
SerbianFighter svaka cast na informacijama....
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Slika prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i900
Ne znam da li znate ali prije nekoliko mjeseci pronadjeno je igla, silo na nekom od lokaliteta gdje se vrse iskopavanja na tlu Srbije ( ne znam tacno )
U svakom slucaju staro je 3500 godina to znaci da datira od 1500 pre nove ere
E a  sta je interesantno u vezi njega?
Pa samo to da nije zahrdjalo nego je jednake cistine i bljestavila kao i onda kada je napravljeno !
Kako ? Pa naucinci su ustanovili da je napravaljeno od takve legure koja ima 100 % cistinu samo da kazem da mi to sa danasnjom tehnologijom jos uvjek nismo u stanju da nesto takvo napravimo
A to znaci da je napravljneo kvalitetnije od onoga sto mi danas upotrebljavamo za pravljenje svemirski brodova ili satelita\
Moze se vidjeti u muzeju dugacka je oko 25 cm 

Ispalo vanzemaljcima... Smiley
Jedini mi imamo Kriptonit...  Smile

Najaci smo na Svetu a i dalje...  Smile

Pre neki dan sam gledao na TV-u (Onomat sam gledao na televizoru...)
Kako je negde u juznoj americi devojka 16 godina pronasla skelete u pecini...
Ispostavilo se da je jedna lobanja drugacijeg oblika od ljudske lobanje...

Smatraju da je doslo do kontakta izmedju ljudi i vanzemaljaca...

Oblik glave je slican ljudskom samo sto je bilo dosta vise prostora za "mozak"..
Ako ta bica imaju mozak...  Smile

Ja bi rekao da je deformitet.. Ali nikad se nezna... Smile

Za ljubitelje: Autopsija vanzemaljca.. Smile

« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 21:36:34 od therkon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ta glava je pripadala plemenskim starjesinama nije vanzemaljskog porijekla ali postavlja se pitanje zasto su to radili ?
Jesu li pokusavali nekoga da imitiraju ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
BlackBerry 
Zamislite dan, ustajete, palite tv i na svakom kanalu vest da je otkriven novi oblik života ili je pak ostvaren kontak sa drugom rasom...
Mislim da za takve stvari vredi potrošiti život...
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Da ali bi sebi onda mnogi postavili neka pitanja sa kojima se sada ne zamaraju

jedno je npr.. Je li napredniji od naseg ?
Ako jeste sta to znaci?
I td..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung e250,Nokia N73
Moja teorija o ovome je:
Da su takodje postojali ljudi, hiljadama godina pre nas, imali su tehniku daleko savseniju od danasnje odakle su i ovi izumi...Umrli su tako sto je planeta dozivela neku nepogodu, kao dinosaurusi o kojima se ni danas ne zna mnogo, ili su istrebljeni u medjusobnim ratovima od nekih stvorenja sa drugih prostora...Ko zna, ostaje nam samo da sacekamo da se i nasa planeta razvije, kako bismo dobili odgovore na sva ova pitanja, ako takodje ne dozivimo neku nesrecu koja bi nas unistila pa da ostavimo ovo pitanje sledecim stvorenjima koji ce hodati ovde...    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
BlackBerry 
Moja teorija o ovome je:
Da su takodje postojali ljudi, hiljadama godina pre nas, imali su tehniku daleko savseniju od danasnje odakle su i ovi izumi...Umrli su tako sto je planeta dozivela neku nepogodu, kao dinosaurusi o kojima se ni danas ne zna mnogo, ili su istrebljeni u medjusobnim ratovima od nekih stvorenja sa drugih prostora...Ko zna, ostaje nam samo da sacekamo da se i nasa planeta razvije, kako bismo dobili odgovore na sva ova pitanja, ako takodje ne dozivimo neku nesrecu koja bi nas unistila pa da ostavimo ovo pitanje sledecim stvorenjima koji ce hodati ovde...    Smile
Sa sada čovek ima tu čast da od šanse koja mu je pružena napravi pravi posao i dovede nam neke vanzemaljce bar na turneju, da ih ljude vide i upoznaju  Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2008, 01:44:59 od Diplomat »
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
http://www.google.com/search?hl=en&q=michael%20cremo

Michael Cremo, arheolog, autor knjige Hidden History of the Human Race, i Forbiden Archeology, cija je teza da ima vise sakrivenih arheoloskih dokaza nego objavljenih - prosto jer se skrivaju svi nepodobni dokazi. Kada neko plati istrazivanje, on ocekuje odgovarajuci rezultat i ako dokazi nisu u skladu sa time, cela stvar se gasi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:14:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.