Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 20:54:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stvari koje nebi smele da postoje, ili?  (Pročitano 247895 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia n95
usutili ste se u vezi knjiga...to vam mrsko citati..imam ja jos hehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo ti daj knjige. . .  :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia n95
jesi skino one od ranije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 311
Zastava Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Da, mozda izmisle masinu za vracanje u vreme ili nesto sl. pa onda nikad ne bismo morali da napravimo gresku u zivotu.
da je sad izmisle ne bi imao vremena do kraja zivota ispraviti sve greske koje sam do sada napravio Smile
IP sačuvana
social share
tko tebe kamenom, ti njega zoljom...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
u ime oca,sina i svetog duha...admin  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
LG U880
Ma ljudi su najveca glupost koja je mogla da se dogodi ovoj planeti.Sebicni, licemerni, ljigavi...i tako bih mogao u nedogled. Umesto znanje da koristimo za opste dobro mi ga koristimo za medjusobno ubijanje. Jako bi bih voleo da je istina ovo u vezi 21.12.2012. kad ce navodni smak sveta. Zemlja ce najzad oprati ljagu sa sebe i stvoriti mozda nesto bolje i svrsishodnije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson p910i
хех, кад смо код ствари које не би смјеле да постоје, шта мислите о наводној пирамиди код Сарајева (Високо) о којој дан и ноћ тупи онај Индијана Џонс - Османагић?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry 
Ma ljudi su najveca glupost koja je mogla da se dogodi ovoj planeti.Sebicni, licemerni, ljigavi...i tako bih mogao u nedogled. Umesto znanje da koristimo za opste dobro mi ga koristimo za medjusobno ubijanje. Jako bi bih voleo da je istina ovo u vezi 21.12.2012. kad ce navodni smak sveta. Zemlja ce najzad oprati ljagu sa sebe i stvoriti mozda nesto bolje i svrsishodnije...
To citiraš majsanski kalendar ?
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
A sta je tek u unutrasnjosti Zemlje? Sigurno ima stvari koje nepostoje!

Citat
Looking Inside Earth
Although the interior of Earth is only a few tens of miles beneath our feet, it is more difficult to reach than the surface of Pluto or even a nearby star! The deepest mines in the world are only three to four kilometers deep. The deepest well ever drilled only penetrates 12 kilometers into the interior. Since it is 6371 kilometers to the center of Earth, comparatively speaking, we have not even been able to get through the skin of the peach. Why haven't we gone any deeper? Even at a depth of 12 kilometers, the high pressures and temperatures of the surrounding rock cause the metal of even the strongest drills to quickly weaken and deform. At depths of 100 kilometers, rock flows like butter, and any hole we could form would quickly close.

http://www.cotf.edu/ete/modules/volcanoes/vinside.html

Brate moj ko zna cega tu sve nema, mozda cak i neke civilizacije koje nema sanse da izadju napolje nego gluvare po ceo dan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Wildfire S

http://www.cotf.edu/ete/modules/volcanoes/vinside.html

Brate moj ko zna cega tu sve nema, mozda cak i neke civilizacije koje nema sanse da izadju napolje nego gluvare po ceo dan  Smile

Taj fazon! Ha   Smile

--
Sve jedno,civilizacije i generacije pre nas,nisu bile ovoliko razvijene,i njima su se desavale stvari o kojima mi sada pricamo,npr kako je amerika mogla tako brzo da se razvije,kako su mogli tek tako preko noci da izmisle parnu masinu,stuju,itd.Mozda se i nama nesto desi,ali nema sta,od ovih ozonskih rupa,globalnog zagrevanja i ostalih sranja,nema nista gore,samo je pitanje vremena kada ce da se desi nesto radikalno.u vezi razvijanja,ne znam sta da mislim,jos je ostalo da se "izmisli" teleport masina,masina koja stvara razne stvari,i jos par gluposti,mozda mi to i ne dozivimo,ali sta kada umremo?da li mi ni ne znamo za to,ili mi i dalje to posmatramo,ili mi odredjujemo sta ce se desiti?!

Apsolutno je sve moguce, samo je matematichki manje izvodljivo...   Smile

U prevodu moja omiljena poslovica kaze da tvoja "Teleport Masina"  nije  neostvarljiva, pa i da je odgovor na pitanje: "Kako putovati kroz svemir?" jer bi se u tom slucaju prenosile samo tvoje genetske informacije koje putuju brzinom svetlosti (ispravite me ako gresim) a na nekoj planeti formirale u fizicku dodirljivu smesu iliti tvoje zmijsko telo  Smile        Samo gde ti je dusha?  Smile Ma dobro slacemo ateiste...

Britanska vojska experimentise sa nevidljivoscu za koju sam ja takodje mislio da je nemoguce, naucna fikcija, Holivud! , ali kad malo bolje razmislis sta je nevidljivost nego vizualna varka i sposobnost da drugi vide objekat iza tebe umesto tebe samog   
link 2 link 1 )

Odgledao sam dokumentarac o "vremenskoj masini" na youtube, i moram priznati da ima smisla (ovo je onaj deo kad me citirate sa komentarom WTF   Smile) ali uverite se i sami odvojite 40minuta i odgledajte ovu zanimljivu teoriju 1deo 2deo 3deo 4deo 5deo

Poenta celog ovog mojeg piskaranja je da ne mozes nigde da upotrebis frazu "jos je ostalo da se izmisli" jer je to jedan beskonacno dugacak hodnik sa vratima sa leve i desne strane a kljuc je samo ljudska kreativnost ili barem poznavanje matematike  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 20:54:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.