Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:10:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stvari koje nebi smele da postoje, ili?  (Pročitano 247797 puta)
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
BlackBerry 
Postoje neke stvari u koje se ne treba petljati...
Moj savet vam je da se držite po strani !
Istina je negde tamo...
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia n95
sta mislite o piramidama u visokom (bih)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-edgy)
mob
SonyEricsson W52S
Sta mislite o piramidama na Marsu?
IP sačuvana
social share
Nije strasno ako upadnes u septicku jamu od 20m; strasno je ako je prazna.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 4S 16GB
sta mislite o piramidama u visokom (bih)?
mislim da su to samo izmislili da bi privukli turiste... a koliko vidim po slikama, brdo ko brdo,  cak i nema pravilan oblik piramide ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6680
ja sam procitao da te piramide ne postoje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
... ja znam samo jedno, a to je "Television Rules The Nation"  Smile

mislim sta jos dodat... samo nas lazu  Smile

ali o tome  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Da bi se o piramidama u Visokm moglo raspravljati,treba otići i vidjeti.99% skeptika je promijenilo mišljenje kada su došli i vidjeli."Stručnjaci" ne žele priznati i koristeći "autoritet "titule osporavaju kao i obično ono što je naše ne valja,ali tuđe može biti sve i dobro.Tamo zaista ima mnogo toga i nije obično brdo,već je djelo ljudskih ruku.Pogledajte na netu ima mnogo o tome sa slikama,bilo bi interesantno.Nedavno su ispitivani i podzemni tuneli koji povezuju sve piramide,a gradnja i materijal su jako specifični.Preporučujem da pogledate na netu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Razmišljao sam o Egipatskim baterijama i mislim da su vjerovatno krivo protumačene namjena,iako nije isključeno da je bilo hemijskih izvor struje.Dovoljno je zabosti u običan limun dvije žice od različitog materijala,pa možete napajati digitalni sat danima.
Egipatske baterije me podsjećaju,a naročito kada je navedno da su oba dijela od bakra,na spirale i cijevi koje služe za zaštitu od štetnih zračenja geopatogenih,podzemnih voda i slično.Ti uređaji mjenjaju karakter zračenja tako da je manje ili potpuno bez štetnosti.Neki uređaji su bili tolikosavršeni da baš od tih štetnih zračenja prave blagotvorno djelovanje za čovjekov organizam.Ko je više u toku o radiesteziji i zašitama od žračenja (spirale i sl.) će vjerovatno shvatiti o čemu govorim i složiti se sa mojim mišljenjem.Svakako,to je samo predpostavka,ali bih volio vidjeti bar sliku tih "baterija",pa bih se lakše moglo tumačiti.Podržavam prijedlog kolega da bi o ovako interesntnim stvarima puno kvalitetnije bilo pričati uz prezentiranje fotografija,ako je to moguće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

dobro je danas,sutra će biti gore

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia TamoNeki
piramide,leteći tanjiri,baterije i računari pre 2000 godina itd., sve su to stvari koje nebi smele da postoje,ali ako ćemo realno ,kada bi ljudi iskoristili svo znanje koje su stekli do sada,ako bi iskoristili i upotrebili najsavremenije mašine koje su do sada izumeli došli bi do samo jednog zaključka po onome što do sada znamo o sebi,o prirodi,okruženju,životu,svemiru  [b]ni mi ljudi nebi smeli da postojima,pa ipak postojimo[/b]...šta je starije jaje ili pile, kada tu dilemu rešimo rešićemo i sve ostale,a do tada možemo samo da se lažemo ,izmišljamo i maštamo !
IP sačuvana
social share
"ko na vreme shvati da život kratko traje,on se samo tuca i za sve mu kurac puca!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Pomenuli ste mnoge interesantne teme, ali mene i dalje muci pitanje zasto smo mi ljudi toliko razliciti od zivotinja. To mi je najveca misterija, a svakodnevno to prihvatamo zdravo za gotovo. Mislim da jedna od najboljih SF  knjiga, a i film "Odiseja u svemiru 2001" ima pravo kada porucije da je nesto sa strane uticalo na razvoj covecijeg intelekta, pa se toliko razlikuje od zivotinja. Smile Naravno to je samo simbolicki prikazano u vidu monolita koji izranja iz tla, a poreklom je ko zna odakle.
Sta vi mislite o tome? Smile
Iskreno, razocaran sam Serbian Fighterom zbog silnih gramatickih gresaka. Smile "Nezna" i "dali" se pise odvojeno, brate srbine. To su ti najcesce, a ima ih jos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:10:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.