Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 529 530 532 533 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1901213 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
uživa,boli ga uvo
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
tja... meni ne treba prikolica...  samo otkljucam vrata...,:)

Nego... ko je ono rekao-dom je tamo gde ti zivi majka...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Uglavnom sam se smejao tipa:

5:06   JK: "Ja nisam napravila ni jedan skandal u svojoj karijeri"... do 5:33   Smile

Pa na 7:09 JK: "5 faktora morate da imate da biste bili zvezda. Prvi faktor je da znate da pevate"   Smile  Smile  Smile

Mada sasvim neocekivano 3 sekunde sam uzivao u u onome sto sam video: 8:22 - 8:25    Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Ne znam da li je smesno ili zalosno- procenite sami

IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 
Stanko ....ja se sikidam na to ime  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Stanko ....ja se sikidam na to ime  Smile Smile Smile

скидаш?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Lindzi Lohan tuži Pitbula

Navikli smo da Lindzi Lohan sedi na klupi za optužene, međutim, zamenila je ulogu sa Pitbulom koga je tužila jer ju je pomenuo u hitu "Give Me Everything". Glumica smatra da je njeno ime iskorišćeno u komercijalne svrhe, a u uvredljivom i klevetničkom konteksu.

Američka glumica Lindzi Lohan podnela je tužbu protiv repera Pitbula, zbog teksta njegovog hita Give Me Everything, objavljeno je na sajtu TMZ.

Junakinja filma Opasne devojke od suda traži novčanu odštetu i zabranu emitovanja pesme američkog repera, čije je pravo ime Armando Kristijan Peres.

Lindzi se pominje u pesmi Give Me Everything u, kako je u tužbi ocenila, „uvredljivom i klevetičkom" kontekstu, što joj je nanelo „nenadoknadivu štetu".

Glumica u tužbi tvrdi i da je njeno ime iskorišćeno u „komercijalne svrhe".

Radi se o stihu "I gotta locked up like Lindsay Lohan", što bi u slobodnom prevodu značilo „zaključan sam kao Lindzi Lohan".

Lohanova je proteklih godina imala više sukoba sa zakonom zbog uzimanja droge i alkohola.

http://www.naslovi.net/2011-08-20/rts/lindzi-lohan-tuzi-pitbula/2752530
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kako su OD RUŽNih PAČiĆa POSTALI LABUDOVI
Najuspešnije transformacije: Lepša strana hirurgije

Imale meru - Severina i Jovana Nikolić doterale usne i nos, dok su Nataša Bekvalac i Ana Nikolić povećale grudi. Ksenija Mijatović potpuno promenila lični opis, a Suzana Mančić ne krije da ima omiljenog plastičara. Pod nož otišle i Emina Jahović i Elena Karić
Retke su dame na estradi koje su umereno koristile usluge estetskih hirurga. Najuspešnije transformacije pomoću skalpela, hijalurona, silikona i botoksa, prema izboru Pressa, imale su pevačice Ksenija Mijatović, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Emina Jahović i Severina Vučković, ali i voditeljka Suzana Mančić i dizajnerka Elena Karić.

Neke od njih otvoreno govore o svim posetama plastičarima, druge se kunu da su imale samo sitne korekcije, ali nijedna ne krije da je zahvaljujući hirurzima postala lepša.
Ksenija Mijatović

Pop pevačica je, po mišljenju mnogih, najbolje iskoristila prednosti estetske hirurgije i posle tri operacije postala mnogo atraktivnija i lepša.

- Uradila sam to svesno i prosto je nemoguće zavarati ljude. Uradila sam korekciju grudi i operisala nos. Povećala sam gornju usnu. Da bi se čovek osećao dobro, treba da promeni sve što mu smeta. Lepo je biti lep - rekla je.
Emina Jahović

Mnoge kolege atraktivne Novopazarke sumnjaju u njenu izjavu da je operisala samo nos, tvrdeći da je supruga najveće turske zvezde Mustafe Sandala ipak češće posećivala estetskog hirurga.

- Smetao mi je nos i ispravila sam ga, prvenstveno iz zdravstvenih razloga pošto sam ga lomila tri puta, i to je jedina moja operacija. Najgore mi je kada pročitam komentare zlobnika da sam operisala grudi i jagodice - kaže Emina.
Severina Vučković

Hrvatska zvezda o estetskim zahvatima ne voli javno da govori. Otkrila je samo da je povećala usne i da je dva puta operisala nos zbog devijacije septuma. Severina nikada nije demantovala glasine da je i estetski korigovala grudi i podigla zadnjicu.
Nataša Bekvalac

Novosadska Barbika mudro je ćutala o plastičnom ulepšavanju, ali je i te kako bila glasna kada su hakeri ukrali njene fotografije iz klinike za estetsku hirurgiju, koje prikazuju grudi pevačice pre i posle ugradnje silikona. Nataša je poručila da su estetske korekcije njena intimna stvar, a javnost sumnja da je, osim grudi, silikonom popunila i usne.
Jovana Nikolić

Lepa ćerka reditelja Bože Nikolića i devojka Marka Miškovića priznaje samo deo estetskih operacija koje joj javnost pripisuje.

- Sve je počelo operacijom nosa jer sam imala velikih problema sa nozdrvama i disanjem, ali sam usput uradila i sitnu estetsku korekciju. Kasnije sam korigovala gornju usnu, zbog čega se kajem - rekla je Jovana.
Ana Nikolić

Atraktivna Paraćinka priznaje da je povećala samo grudi. Ne obazire se na glasine da je napumpala usne, da ima implantate u listovima, kao i da je radila liposukciju.

- Jedino sam operisala grudi. Danas je plastična hirurgija sveprisutna i uvek glasam za nju, ali s jednim velikim preduslovom - najbitnija je mera - kaže Ana.

http://pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/172648/Najuspešnije+transformacije%3A+Lepša+strana+hirurgije.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ja sam blagosloven sto nemam pojma o 99% lesheva sa estrade
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 529 530 532 533 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.