Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 494 495 497 498 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1900201 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Citat
Tek kad je doslo dete on je shvatio da mora da grize i da stvara.

O ovome sam već negde pričao... čini mi se na temi o braku...

Ne konkretno o detetu i brizi... ali o braku... kada si na raskrsnici tog ludog života i braka.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2011, 01:48:02 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
Ganrju

Nemoj da se uvrediš na ovo... ali ja imam neki osećaj da ti pratiš svu moguću ovu žutu štampu i bolje znaš gde je ko kad i s kim bio... nego neki koji se dive njima.  Smile

Nisi me uvredio,  Smile  prvo zato sto si ti jedan od malobrojnih sa ovog foruma koje zaista cenim,  Smile  a drugo potpuno si u pravu, preterao sam sa pracenjem zute stampe. Zato nema vise zute stampe, a samim tim nece vise biti mojih postova na ovoj temi.

Za poslednji post na ovoj temi najpodesnija je najgora glupaca sa estrade:

Ma bre nemoj da prestaješ.  Smile Nema ko drugi ko će se žrtvovati. Smile

To je onako herojski... ti si kao ona grupica Japanca koji su se dobrovoljno prijavili da odu u radioaktivnu zonu kako bi odradili posao.  Smile
I to je ok stvar... al' čuvaj se da ne zaneseš i ostaneš toliko dugo da postaneš mutant.  Smile

Pravi neke pauze.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Kladim se da Gan radi za Kurir Smile

Jel ovo može u ovu temu Smile

Sandra Meljničenko kupila kuću od 20 miliona evra!

Srpska lepotica Sandra Meljničenko predstavila svoj dom u Londonu u vrednosti od 20 miliona evra!

Bivša modelsica Sandra Meljničenko postavila je nedostižne standarde otvorivši vrata svog luksuznog doma u Londonu.

Supruga ruskog milijardera lično je opremala svoju kuću, čija se vrednost procenjuje na oko 20 miliona evra, piše Alo.

- Skoro kompletna kuća je ukrašena delima iz 18. veka, uglavnom iz Francuske, kaže Meljničenkova, predstavljajući svoj dom u blizini Vindzor parka, udaljen pola sata vožnje od centra Londona.

Ovo luksuzno zdanje nekada je bilo u vlasništvu jedne kraljevske porodice sa Bliskog istoka, a sadrži 20 spavaćih soba i isto toliko prostorija za odmor. Kako ništa ne bi prepustila slučaju, Sandra je angažovala renomiranog francuskog dizajnera enterijera Žaka Garsiju.

- Želela sam da studiram arhitekturu. Ali moj otac, koji je po profesiji arhitekta, rekao mi je da je bolje da upišem neki zanat, rekla je bivša manekenka.

Osim umetnina, 34-godišnja supruga u kući čuva i basnoslovno vrednu kolekciju haljina visoke mode. Kako je sama svojevremeno izjavila, nakon što je godinama šetala po pistama u skupocenim odeždama, kupovina istih je logičan nastavak. Upitana kako je došla na ideju da na ovaj način opremi svoj dom, Sandra je dala sledeći odgovor:

- Došla sam u muzej "Orse" u Parizu i provela sat vremena u sali sa Moneovim delima. Odatle sam izašla kao druga osoba. Mnoge od ovih stvari su došle u naše ruke samo usled srećnih okolnosti. Kupili smo ih na aukcijama ili od privatnih prodavaca. U velikoj bašti dominira skulptura "Bela orhideja" čuvenog britanskog umetnika Marka Kvina. Njegovih dela ima i u samoj kući, i to pored belih platna Lucija Fontane. Jedna od prostorija je dekorisana litografijom koja je rađena po narudžbini Napoleona Bonaparte, uz sliku obeliska i piramida, rekla je Sandra.

Ipak, ruski bogataši nisu dozvolili fotoaparatima da zabeleže njihove spavaće sobe, jer smatraju da je to suviše privatna stvar.

SMEDIA
« Poslednja izmena: 24. Jul 2011, 02:37:28 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia krntija
Citat
- Želela sam da studiram arhitekturu. Ali moj otac, koji je po profesiji arhitekta, rekao mi je da je bolje da upišem neki zanat
i vala upisala si... onaj najstariji
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Gledah ovu Trzanku u jednoj emisiji veceras. Stvarno je postala prava SSW. Ista Natasa od pre neki mesec, samo malo inteligentnija pa joj "prica" prolazi. Smile Zali se na medije kako je "potkopavaju" tekstovima, pa onda izlazi u iste i kao vrhunac, mesto da cuti o svemu, pljuje na sve pocevsi od njenog muza. Mislim, zaista drzi svoj razvod i pricanje o istom van medija.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Mene zaista odusevljava ta logika - e, ajd da se igramo braka... pravimo decu... snacicemo se nekako...

Obicno dolazi od strane osoba koje nikada nisu imale neke vece obaveze i do sada su zivele uglavnom lagodnim i ugodnim zivotom... Smile
Smile

IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Citat
- Želela sam da studiram arhitekturu. Ali moj otac, koji je po profesiji arhitekta, rekao mi je da je bolje da upišem neki zanat
i vala upisala si... onaj najstariji
Smile buki rulz  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 494 495 497 498 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.