Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 479 480 482 483 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1898037 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Jao...jer ako odes na odmor ti onda ne volis svoje dete, jel? To ta parola? Napravicemo od sebe zrtve jer smo eto rodili \ napravili dete?

Detetu sigurno nista ne fali.
Ja sam htela krozprozor da izlecem, da nije mi bilo Bureka ........ Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6630, valjda
Hmm, nema odmora dok dete ne prohoda... Jbg hteo si dete, morash da se zrtvujesh. Naravno da nije lako, jbg, ali zato kad muz dodje sa posla ti njemu dash dete nek se zanima, a ti sa drugaricama na kafu ili blejish u prazno. To je fer i korektno, ali da dete od 2 meseca, koje bi trebalo da sisa uvalish babi da ga chuva a ti idesh da se odmarash od chega bre? Odmarash se od deteta?
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 11:04:57 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Hmm, nema odmora dok dete ne prohoda... Jbg hteo si dete, morash da se zrtvujesh. Naravno da nije lako, jbg, ali zato kad muz dodje sa posla ti njemu dash dete nek se zanima, a ti sa drugaricama na kafu ili blejish u prazno. To je fer i korektno, ali da dete od 2 meseca, koje bi trebalo da sisa uvalish babi da ga chuva a ti idesh da se odmarash od chega bre? Odmarash se od deteta?

Zasto da ne?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6630, valjda
Ako te dete posle dva meseca smori, tj dete koje zavisi od tebe, koje chak nema ni stereo vid i koje vecinu dana provede spavajuci ili na sisi ili oba, e onda jbg prosto nisi bio spreman da chuvash dete...

Smatram da je neodgovorno da se dete koje ima 2 meseca ostavi babi na chuvanje ako nije u pitanju bolest ili neshto slichno. Ko ce tom detetu da pomogne kasnije oko domacih zadataka? Da li ce ta majka ikad imati strpljenja da kasnije saslusha to dete ili ce vecinu stvari da reshava shljuskom i shamarom? Jbena karleusha je bolja majka, jeste ono jadno dete oblachila u ko zna shta, ali ga nije ostavljala kuci sa babom nego ga je vukla svuda sa sobom.

Ovo socijalni radnici smatraju zanemarivanjem deteta, za ovo se gubi dete, ovo patronazna sestra treba da prijavi socijalnoj sluzbi...
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 11:27:43 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Nije tacno. To nije zanemarivanje.Zanemarivanje je kada se detetu ne ispanjavaju osnovnwe zivotne potrebe za hranom, presvlacenjem , osobom koja ga voli pazi i cuva. Sta bi se reklo da je mama morala da radi i da je zato otisla? Onda sevija karijera i nije problem ili je i to problem.

Bas zato sto je to malo dete i sto ne vidi dobro, ne zna gde mu je dupea gde mu je glava moze da seostavi babi. Cak je i bezbolnije za dete. Jer dete samo ako jje opskrblljeno zivotnom namirnicom, ususkano i oprano nema drugih problema i ne oglasava se.
Ne vidim problem da je dete ostavila i otisla na more. I ja bih to isto uradila da sam mogla.
I ko ce kome da sudi da nije podoban za cuvanje dece?
Za tu kategoriju su i mnogi drugi popunili listic za kandidovanje  Smile

Ponavljam ti...socijalni radnik nikada nece oduzeti dete zeni koja je ostavila dete i otisla na odmor, dok je dete u sigurnim rukama.
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 11:30:53 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6630, valjda
Nije tacno. To nije zanemarivanje. Zanemarivanje je kada se detetu ne ispanjavaju osnovnwe zivotne potrebe za hranom, presvlacenjem , osobom koja ga voli pazi i cuva. Sta bi se reklo da je mama morala da radi i da je zato otisla? Onda sevija karijera i nije problem ili je i to problem.

Osnovna detetova potreba je majchinsko mleko i majchinska ljubav, pelene su luksuz, a osoba koja ga voli pazi i chuva je zapalila na odmor. Karijera, moja kuma je imala majku od karijere, recimo da joj nikad nece oprostiti to shto nije bila tu kad joj je bila potrebna.

Bas zato sto je to malo dete i sto ne vidi dobro, ne zna gde mu je dupea gde mu je glava moze da seostavi babi. Cak je i bezbolnije za dete.Jer dete samo ako jje opskrblljeno zivotnom namirnicom, ususkano i oprano nema drugih problema i ne oglasava se.

Bash zato shto ne vidi mu je potrebna majka, oslanja se na sluh i dodir. Dete zeli  da chuje ono shto je slushalo 9 meseci kako bi se osecalo sigurno...

I ko ce kome da sudi da nije podoban za cuvanje dece?
Za tu kategoriju su i mnogi drugi popunili listic za kandidovanje  Smile

Sudi sudija, socijalni radnik daje predlog na prituzbu komshija, baba i deda, prijatelja, patronazne sestre...
Ja sam mislio da cu biti najgori roditelj da ce dete umreti od gladi i placha jer sam ja zaseo za komp i iskljuchio se iz spoljashnjeg sveta... Ljudi se menjaju, ja sam se ochigledno promenio na bolje...
Na poslu sam za kompom, kod kuce sa detetom. Dok sam ja na poslu devojka/zena chuva dete, kad ja udjem u stan ona je slobodna da radi shta god hoce. Ne ochekujem od nje ruchak ili vecheru, nije mi sluga, ali detetu smo oboje roditelji, majka i otac, ne baba i deda...

Ponavljam ti...socijalni radnik nikada nece oduzeti dete zeni koja je ostavila dete i otisla na odmor, dok je dete u sigurnim rukama.

Tashta mi je socijalni radnik...
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 12:00:52 od lerr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
I hoce li tasta oduzeti dete ovim ljudima? Nece. Zasto nece? Jer to nije zanemarivanje.

A sta ako majka nema mleka?

Znaci ti si onda bolji roditelj nego doticna?  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 12:04:30 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6630, valjda
I hoce li tasta oduzeti dete ovim ljudima? Nece. Zasto nece? Jer to nije zanemarivanje.

Nece, nije nadlezna za Beograd, a i neko mora da prijavi, a i poznate su lichnosti, moze im se...

A sta ako majka nema mleka?

Postoje zamene, ali zamena za dodir ne postoji... Za par godina ce se pitati zashto je dete asocijalno, a ono nikad nije moglo da napravi svoj prvi socijalni kontakt sa majkom, jer je majka otishla na odmor...

Znaci ti si onda bolji roditelj nego doticna?  Smile

Ne, ja sam najgori roditelj ali za razliku ja se trudim da budem bolji...

Ajmo realno, lecic je deda, on ce josh par godina i pandrknuce... Ostaje baba, koja je verovarno mladja od njega... Otici ce i baba, ostaje detetu majka... Koja juri karijeru i koja je otishla da suncha novo dobivene strije na moru...
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 12:12:40 od lerr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Sad cu da zovem drugaricu, njena keva je soc. radnik.

Edit:

Ne,ovo sa Lekom i njegovom zenom NIJE zanemarivanje.
Socijalni radnici delaju u skladu sa Porodicnim pravom , konkretno nas zanima deo
Lišenje roditeljskog prava
Potpuno lišenje roditeljskog prava
Član 81.

(1) Roditelj koji zloupotrebljava prava ili grubo zanemaruje dužnosti iz
sadržine roditeljskog prava može biti potpuno lišen roditeljskog prava.
(2) Roditelj zloupotrebljava prava iz sadržine roditeljskog prava:
1. ako fizički, seksualno ili emocionalno zlostavlja dete;
2. ako izrabljuje dete sileći ga na preterani rad, ili na rad koji
ugrožava moral, zdravlje ili obrazovanje deteta, odnosno na rad koji je zabranjen
zakonom;
3. ako podstiče dete na vršenje krivičnih dela;
4. ako navikava dete na odavanje rđavim sklonostima;
5. ako na drugi način zloupotrebljava prava iz sadržine roditeljskog
prava.
(3) Roditelj grubo zanemaruje dužnosti iz sadržine roditeljskog prava:
1. ako je napustio dete;
2. ako se uopšte ne stara o detetu sa kojim živi;
3. ako izbegava da izdržava dete ili da održava lične odnose sa
detetom sa kojim ne živi, odnosno ako sprečava održavanje ličnih odnosa deteta i
roditelja sa kojim dete ne živi;
4. ako s namerom i neopravdano izbegava da stvori uslove za
zajednički život sa detetom koje se nalazi u ustanovi socijalne zaštite za smeštaj
korisnika;
5. ako na drugi način grubo zanemaruje dužnosti iz sadržine
roditeljskog prava.
(4) Sudska odluka o potpunom lišenju roditeljskog prava lišava
roditelja svih prava i dužnosti iz sadržine roditeljskog prava, osim dužnosti da
izdržava dete.
(5) Sudskom odlukom o potpunom lišenju roditeljskog prava može biti
određena jedna ili više mera zaštite deteta od nasilja u porodici.

****************************************************************************************
Da skratim. Posto je dete ostavljeno odgovornoj osobi, za koju su povezani rodbinskim vezama , kojoj veruju i koja ce u potpunosti ispunjavati sve decije potrebe nema mesta Zanemarivanju  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 12:28:19 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6630, valjda
Upravo pitao ja... Odgovor je: I jeste i nije, zavisi od utisaka socijalnog radnika...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 479 480 482 483 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.