Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 473 474 476 477 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1898161 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Nataša Bekvalac mašta o Noletu

Iako je nakon razvoda izjavila da se nikada više neće udavati, Nataša Bekvalac se izgleda predomislila i sada objasnila sa kakvim muškarcem bi mogla ponovo da stane na ludi kamen.

Naime, Nata je kao idealnog muškarca za eventualni drugi brak opisala tipa čije se fizičke crte skoro do tančina poklapaju sa srpskim ponosom Novakom Đokovićem .

- Da bih ponovo stala na ludi kamen, taj muškarac mora da ima snagu leoparda, nežnost apostola, zelene oči, crnu kosu, široka ramena i pločice na stomaku. I na kraju razumevanje i melem za moje rane, a kada se umorim od svega, da bude luka za moje grehe (prim. bemb: Smile)- rekla je Nataša za jedne novine i tako, reklo bi se, opisala sve fizičke karakteristike prvog reketa sveta.

Crna kosa i zelene oči svakako nisu zaštitni znak bivšeg muža Danila Ikodinovića , ali Noletov sigurno jesu jer za njegovim okicama, pločicama i širokim ramenima vrište milioni žena širom planete, a sada nam je i Nata potvrdila da su takvi, izgleda, najbolji.

- Kriterijum za takvog muškarca je da nema ništa manje od lajtmotiva romana „Grešnica“, moje omiljene književnice Vesne Radusinović (prim. bemb: Smile) - navela je Bekvalčeva.

Prijatelji Nataše Bekvalac i dalje tvrde da su Nata i Nole veoma bliski prijatelji i da je Dači smetalo što njegova bivša žena nije nedvosmisleno demantovala vezu sa poznatim teniserom.

- Dosta se pisalo o tome, a jedina istina je da su njih dvoje veoma bliski, što izaziva veliku pažnju javnosti. Mislim da tu ni nema ništa čudno jer je on zgodan muškarac, a ona večita zavodnica. Ipak, sasvim je sigurno da će Nole, kada bude rešio da se ženi, zaprositi upravo svoju dugogodišnju devojku Jelenu Ristić, koju obožava i njegova porodica - priča dobro obavešten izvor.

Bilo kako bilo, Nata će očigledno i dalje maštati o crnomanjastom frajeru zelenih očiju i širokih ramena, sa pločicama na stomaku, a da li će takvog zaista i naći ostaje da vidimo u nastavku njenog ljubavnog života.

Izvor: Pulsonline
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
A Munka o Nataši...

... i Noletu Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 01:07:12 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6630, valjda
Jel ovo ono: Nole priplodi me?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ovaj mamlaz Ivan Gavrilovic je original muska SSW.

Izvor Skandal:

Traži belaja: Ivan Gavrilović ukrao tablice za auto!

Malo, malo, pa Ivan Gavrilović napravi neki cirkus. Nije što hoće, nego što mu se nametne nezgodna situacija…
Prošle nedelje, istekla je registracija njegovog auta, džipa nisana almera. Pošto je auto imao šabačke registarske tablice, Ivan je morao da ih skine i preda u beogradski MUP, a onda da sačeka nove registarske tablice. Ali, čekanje se odužilo, auto bez tablica, a Ivan mora na put. Džaba je urgirao da njegov četvorotočkaš što pre dobije nove tablice…
- Kad sam video da od tablica nema ništa, rešio sam da stvar uzmem u svoje ruke. Rešio sam da nadjem tablice kako znam i umem! Legalan način sam u startu otpisao pa sam počeo da merkam zgodan automobil sa kojeg bih skinuo tablice. Našao sam ga istog dana – starog keca u komšiluku, koji nije imao točkove, ali je imao tablice. Maznuo sam ih u pola noći, strahujući da me neko ne vidi i stavio na svoj auto! – prepričava Ivan kako je ukrao tablice.
Sutradan je otišao na put. Za nekoliko dana, prešpartao je Srbiju uzduž i popreko. Srećom, nijednom ga policija nije zaustavila…
- Imao sam sreće. U MUP-u su me sačekale nove, regularne tablice. Ukradene sam skinuo i ponovo ih stavio na onu kršinu. Za brisač sam zadenuo papirče na koje sam napisao :„Hvala“! Šta da radim, moram da se snalazim. Nikad u životu ništa nisam ukrao, ali tablice sam morao… Samo da moji sinovi ovo ne saznaju, pa da im neka glupost ne padne na pamet…

Odlican nacin da nesto sakrijes od bilo koga: ispricas to za tabloid:   Smile  Smile
" Samo da moji sinovi ovo ne saznaju, pa da im neka glupost ne padne na pamet…"
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
patuljak dizel saban  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
turbosaban
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
Nataša Bekvalac mašta o Noletu
Videla zaba da se konj potkiva...  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
VUK DRAŠKOVIĆ KAO SVETAC
(17)    Sreda, 20. Juli, 2011.| Autor: G.Raković
Na ikonostasu crkve Svete trojice u Trsteniku naslikan sveti Luka koji neodoljivo podseća na lidera SPO. Slikar Ljubomir Simonović tvrdi da su ikonostas restaurirali Ana i Ivan Veličković „u vreme velikog udvorištva“

TRSTENIK - Bog te maz’o!
Ikonostas crkve Svete trojice u centru Trstenika oslikan je freskama s likovima svetaca, od kojih jedan, sveti jevanđelista Luka, neverovatno liči na prvog čoveka SPO Vuka Draškovića!

Akademski slikar iz Trstenika Ljubomir Simonović, koji već godinama ukazuje na ovaj propust, kaže da je ikonostas restauriran još 2000/2001. godine.

- To je bilo vreme demokratskih promena, velikog udvorištva! I ja sam bio pristalica Vuka, ali ovo je ružno. Neposredno nakon tog perioda on se pojavio na ikoni. Nije to nekim čudom, nego je taj ko je uzeo da obnavlja ikone verovatno tako namerno naslikao - priča Simonović.

On kaže da je bračni par Ivan i Ana Veličković obnavljao freske i da su bili privrženi SPO.

- Zato su i dobili posao restauracije ikonostasa. Znam da drugi umetnik, koji se takođe bavi restauracijom i konzervacijom, nije dobio taj posao jer je privržen komunistima - ističe ovaj umetnik, zaposlen u trsteničkom Domu kulture.

S druge strane, Ana Veličković kaže da ona i suprug nisu menjali apsolutno ništa na freskama.

- Mi smo samo oprali i očistili freske od prašine i čađi. Ikone su stare preko sto godina, tako da je nemoguće da je na njima Drašković. Iskreno, nisam primetila sličnost - ističe
Veličkovićeva, koja demantuje da je politički angažovana:

- To zaista nema nikakve veze sa mnom i mojim suprugom. Za taj posao smo plaćeni, ali pošto je naša trstenička crkva, nismo ni uzeli pun iznos.

Drašković: Prvi put čujem

Lider SPO Vuk Drašković kaže da prvi put čuje za ovaj slučaj.

- Zvao sam ove moje u Trstenik i rekli su mi da ne znaju za to. Kažu da postoji ta crkva i da je pod zaštitom države. Dakle, ona je starija od sto godina - naglašava Drašković i dodaje da nije čuo za bračni par koji je radio ikonostas.

- Kako ja sad vama da komentarišem kad to nije tačno - odgovorio nam je Drašković na pitanje da li mu smeta što je osvanuo na ikonostasu.

Isti Goran Hadžić

Jedna televizija nedavno je sprovela anketu među Beograđanima kojima je pokazivana slika jedinog preostalog haškog begunca Gorana Hadžića s pitanjem „Da li znate ko je čovek sa slike?“.

Jedna od anketiranih devojaka kao iz topa je odgovorila: „Znam, Vuk Drašković“!

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Nesto me krenulo sa muskim SSW, pa da nastavim u tom maniru: menstruacija ili manifestacija - na isto mu dodje  Smile  Smile

Izvor Svet:

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mičić: Kako se stiče popularnost zahvaljujući "menstruaciji"!!!

Ako dosada nije bio poznat izvan rodnog kraja, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mičić mogao bi da se proslavi neverovatnim gafom. U izjavi za televiziju RTS krenuo je da hvali manifestaciju "Višnjićevi dani", ali se greškom pohvalio "veoma dobro posećenom menstruacijom". Voditeljka je bila pristojna pa se nije ni nasmejala. I Mičić je odigrao "fintu" i ostao pribran, kao da je "veoma dobro posećena menstruacija" nešto sasvim normalno u gradonačelnikovom govoru. Pogledajte video.

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Smeh... suze... bol u stomaku  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 473 474 476 477 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.