Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 455 456 458 459 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1895195 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Trolska, ne troluj.  Smile

Takodje i ova

Steve objasnio.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
Postoji tema o seriji Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 

A ti ne budi smarac  Smile
I posle sam ja ta koja mora da kontrira...C c c...Iznad mene je primer sujete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Postoji tema o seriji Wink
De, de, mali off. Nije kao da se i tebi nije desavalo.  Smile

A ti ne budi smarac  Smile
I posle sam ja ta koja mora da kontrira...C c c...Iznad mene je primer sujete  Smile
Kontriras i previse i to samo u cilju trolovanja. Ajde de, znam da umes i da doprineses temi a ne samo da trolujes i bijes kontre sa sve uvredama.  Smile

Evo, da vam updejtujem temu

Tržanka mesecima varala muža?!

Da ništa nije onako kao što izgleda, naročito kada su u pitanju „idilični“ brakovi na našoj estradi, pokazuje i slučaj Goce Tržan. Kako “Alo!” saznaje od obaveštenog izvora koji je insistirao na anonimnosti, Goca i Marko su započeli romansu početkom aprila, i to u Škotskoj: “Njih dvoje su se upoznali još ranije i među njima su odmah sevnule varnice. Priliku da više vremena provedu nasamo dobili su kada je firma za koju radi Lakićević organizovala put u postojbinu najpoznatijih viskija za nekoliko javnih ličnosti. Tako su njih dvoje, zajedno s njenom koleginicom Jelenom Tomašević i voditeljem Ivanom Ivanovićem, koji je kasnije ni kriv ni dužan prozivan kao Gordanin navodni ljubavnik, otišli u Škotsku “, kayao je ovaj izvor naglašavajući da je izbor Tržanove za ovo promotivno putovanje, o kome se kasnije dosta pisalo u medijima, veoma problematičan: “Firma u kojoj Marko radi je zastupnik jednog škotskog viskija za Srbiju, u svrhu čijeg reklamiranja je put i organizovan, a Goca Tržan je zakleti antialkoholičar, što je prilično nelogično”, objašnjava izvor i dodaje da je upravo zbog Gocinog opštepoznatog antialkoholičarskog opredeljenja sve izjave u medijima vezane za pomenuto putovanje davala Jelena Tomašević. Elem, u Škotskoj, u kojoj je mala, ali vešto odabrana ekipa provela nekoliko dana, možda nije bilo opijanja Goci omraženim viskijem, ali, kako se priča, jeste milim joj ljubavničkim strastima: “Kako se priča, na tom putu su se ona i Marko smuvali, nakon čega više nisu ni pokušavali da odole jedno drugom. Iako je udata žena, nju je zaljubljenost u novog muškarca toliko obuzela, da je često, kako se može čuti, sate, pa i čitave noći, provodila u njegovom stanu na Vidikovcu, ispred kojeg se često mogao videti njen automobil. Ne znam kako je mužu obrazlagala odsustva iz kuće, ali on je izgleda imao poverenja u nju i za to vreme je čuvao njihovu ćerku Lenu. Povrh svega, Goca je sve vreme po medijima vrtela svoju dobro poznatu ploču o srećnom braku i ‘podgrevanju’ strasti sa mužem”, zaključuje ovaj sagovornik. U međuvremenu, bivša članica grupe „Tap 011“ je 13. juna imala još jednu „poslovnu“ saradnju sa Markom, kada je, ponovo u organizaciji njegove kompanije, skakala padobranom s visine od 3.000 metara, a prilikom pada ju je, naravno, dočekao njen novi dragi! Možda je baš zato i izjavila da je taj događaj „nešto najbolje u njenom životu“! Izgleda da je, nakon što je poletela u nebo, Goca osetila da je „zemaljski“ život više ne zadovoljava. Da li zato što je shvatila da je vrag odneo šalu (čitaj: brak!), zbog toga što više nije mogla da podnese balansiranje između supruga i ljubavnika ili iz nekog trećeg razloga, tek tada je rekla Ivanu da želi razvod. Marka, pak, nigde nije pominjala! Usledio je Ivanov tužni status na „fejsbuku“, a potom i Gocino zvanično saopštenje za medije, u kome je, između ostalog, navela da o razlozima bračnog brodoloma nikada neće govoriti.
 Goca Tržan je za magazin „Puls“ priznala vezu s Markom i rekla da joj je Ivan dao ideju za istu! Tržanova se tada javno izvinila Nataši Bekvalac za sve što je ružno o njoj rekla. "Sada razumem kako je Nataši Bekvalac. Sad mi je tek jasno kroz šta je prošla. I evo, izvinjavam joj se sada za ono što sam nepromišljeno rekla o njoj. Nijedna žena se ne razvodi zbog drugog muškarca", rekla je pevačica.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Ja kontriram?!  Smile Osim sto ti je ovo x put i x tema da ides posle mene i pises ''Ne, ovo/a je bolje/a, nemas pojma, trolska cuti Smile'' itd, stvaro ne vidim ko kontrira i ko je prvi poceo sa tim... Aj' pali trolchino...bas fino umes da prebacis loptu al' ovde ti to nece uspeti, nisam debil Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2011, 13:42:29 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Izvini molim te, ali ko iza koga ide i bije kontre i vredja ga pricama da je ovakav ili onakav? Smile

Ajde de, nisi toliko dobar trol kao sto se predstavljas.  Smile

Tako da, svaki put kada pokusas trolovanje dobices "Trolska cuti!!!!", dok se ne naucis da se dosada resava kvalitetno utrosenim vremenom u pravom zivotu a ne trolovanjem. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 

Tako da, svaki put kada pokusas trolovanje dobices "Trolska cuti!!!!", dok se ne naucis da se dosada resava kvalitetno utrosenim vremenom u pravom zivotu a ne trolovanjem. Smile

Au, izvini mudrace nisam te pepoznala  Smile

Bas si mnogo dozvolio sebi decko, mnogo vise nego ja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Tržanka mesecima varala muža?!

Ja sam u soku  Smile

Nego, meni generalno nisu jasni ti muskarci koji se tajno vidjaju sa udatim zenama (ili devojkama koje su u ozbiljnim vezama) koje varaju muzeve-momke, pa onda posle razvoda-raskida krenu u vezu sa njima....pa care, ako je njemu zabila noz u ledja i tebi ce!!!  Smile

@osma...stvarno povremeno podssecas na trola  Smile (forumskog naravno  Smile )
@marko...nisi mnogo bolji  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2011, 14:08:20 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ali ništa ljigavije od ''#!%&/#'' <---- vređanja na finjaka propraćenog sa  Smile ili  Smile.

Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
Ja vise volim klasiku tipa - "lalalal ti nabijem" i sl... bar znas na cemu si...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 455 456 458 459 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.