Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 445 446 448 449 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1852316 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
lola smiljanic... navodno veliki svaler i fudbaler....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
gnusoba  Smile

a vidim pricali ste o stankovicu, to je decko za svaku pohvalu, da ne ulazimo u fudbal i slicno... on je pojam dobrog momka.. nije sto mi je komsija..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
on je pojam dobrog momka

O njemu sam baš pre par dana pričao sa bratom... car od čoveka, jednostavno.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
ko je onaj tip sa s=onih slika pre par strana, sa ribom sto ima dobru guzicu  Smile
mene zanima ko je ona?
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Što se bre vama Lola ne sviđa... lep dečko Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6630, valjda
ko je onaj tip sa s=onih slika pre par strana, sa ribom sto ima dobru guzicu  Smile
mene zanima ko je ona?

A niko vazan, takvih zadnjica knez mihajlovom koliko hocesh...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
 Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ne znam ni ko je ona, ali me ona logicno manje zanimala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Izvor Kurir

Sad se nudi evropskim političarkama

VELJA ILIĆ: UTER’O BIH SVAKOJ ZA SRBIJU!

Četvrtak, 7. Juli, 2011.| Autor: Jelena Velinović

Lider NS, podsećajući na ideju da se „žrtvuje s Madlen Olbrajt“, priznao da bi sada „ono“ uradio nekoj od političarki iz Evropske unije

BEOGRAD - „Žrtvuje“ se za Srbiju!

Velimir Ilić, lider NS, priznao je preksinoć, pred milionskim auditorijumom na TV Pink, da bi za dobrobit zemlje „uložio žrtvu“ i „nagnao“ neku od evropskih političarki! Iako je predsednik parlamentarne stranke, Ilić je bez blama u emisiji „Dobro veče, Srbijo“, na pitanje voditeljke Jelene Bačić-Alimpić, objašnjavao šta bi to uradio:

Alimpićeva: A šta vam znači to „nagnati“?
Ilić: Pa, uterati!

- Tu reč je smislio pokojni Vladan Batić, on se tako šalio - ispričao je Velja, podsećajući na raniju ideju da zarad dobrih odnosa Srbije i SAD „nagna“ tadašnju američku državnu sekretarku Madlen Olbrajt. Na dodatno pitanje da li bi i sad za Srbiju učinio isto s nekom od aktuelnih evropskih političaki, Ilić je kao iz topa ispalio:

Ilić: Za Srbiju sve! Uvek! Ja sam pravi patriota! Što veća zverka, to bolje

Alimpićeva: A šta vam znači to „nagnati“?

Ilić: Pa, uterati!

- Za Srbiju sve! Uvek! Svejedno je koju, sve su žene lepe na svoj način. Ali, što veća zverka, to bolje za Srbiju. Ja sam pravi patriota, sve za moju zemlju.

Lider NS nije se izjasnio s kojom bi se funkcionerkom „žrtvovao“. U izjavi za Kurir rekao je da nema nikakav ko-mentar.
- Pišite šta hoćete, ne dajem izjave za Kurir - poručio nam je Ilić.

Alimpićeva: Ludo nas je zabavljao

Jelena Bačić-Alimpić, autor emisije „Dobro veče, Srbijo“, nije iznenađena Ilićevim priznanjem da bi „nagnao“ bilo koju uticajnu političarku:
- Sve nas je ludo zabavio! Iznenađena sam jedino što je na sve odreagovao potpuno mirno, a bilo je prilično škakljivih priloga o njemu.

Jurio „butkice“ Madlen Olbrajt po Beloj kući

Ilićev plan za bolje odnose sa SAD još pre nekoliko godina detaljno su u jednoj emisiji opisali Nenad Čanak, Milan St. Protić i pokojni Vladan Batić.
- Da li se sećate kad je Velja napadao Madlen Olbrajt u Beloj kući? I jurio je. Čovek je poludeo kad je video njenu nogu - ispričao je Protić, što je potvrdio i Batić:
- Istine radi, Velja je rekao da Olbrajtova ima dobre noge. Upotrebio je izraz „butkice“.

Smile WTF sta covek prica na TV pred milionskim auditorijumom i sto je najgluplje rejting u Cacku mu je neprikosnoven ili sam bar ja to tako danas u nekoj prici cuo.  Smile
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
saban
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 445 446 448 449 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.229 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.