Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 399 400 402 403 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1838237 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Može đavola... nju je napao demon Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
Nepristojne ponude srpskim Političarima na „fejsbuku“
Nataša lavica i Aleksandra gospodarica!

Nedelja - 03.07.2011
Političari u Srbiji koji imaju profil na društvenoj mreži „fejsbuk“ od svojih obožavaoca, pored komplimenata za svoje političke aktivnosti, često dobijaju i mnogobrojne „nepristojne ponude“, saznaje „Alo!“.

Tako Olivera Dulića „prijatelji“ na ovoj društvenoj mreži mole za posao, Nataši Jovanović govore da je „lavica“ i „seksi mačka“, dok je Aleksandri Janković čak stigla ponuda da bude gospodarica jednom robu!
- Pored bliskih prijatelja i ozbiljnih ljudi koji prate i cene tvoj rad, na profil se često kače i profesionalni uznemirivači, kako volim da ih zovem. Tako sam svakakve poruke dobijala i svašta mi se izdešavalo... Nekoliko njih zvalo me je na kafu, a bilo je čak i poruka sa vrlo neprijatnim i opscenim sadržajem. Neki muškarci jednostavno ne shvataju da ženama nisu erotične iste stvari kao i njima, te šalju i svoje golišave fotografije. Jedan mi je uz neku takvu fotku poslao i poruku: „Želim da ti budem rob!“ - poverila nam se poslanica NS-a Aleksandra Janković, koja pak kaže da takve egzibicionističke ispade rešava po kratkom postupku.
- Stavim putaču i to je to! - odlučna je ona.
Ni prema radikalki Nataši Jovanović pripadnici muškog pola nisu ravnodušni, pa na njene brojne privatne fotografije koje sama kači često ostavljaju komentare u kojima hvale njenu lepotu, šarm i eleganciju. „Žena zmaj“, „lepotica“, „lavica“, „zavodnica“, „opasnica“ samo su neki od komplimenata kojima Natašini obožavaoci obasipaju svoju omiljenu političarku.
- Za razliku od drugih kolega, svoj profil uređujem sama. Mislim da ljudi vole da vide i moju drugu stranu. Nikada mi se nije desilo da dobijem neku nepristojnu ponudu ili poziv, ali s obzirom na to da kačim privatne, nestereotipne fotografije, dobijam mnogo komentara ispod njih, kao i poruka u inboks. To su najčešće komplimenti i moram da priznam da mi kao svakoj ženi vrlo laskaju - objašnjava nam Nataša, koja planira da otvori novi profil, jer na aktuelnom već ima 5.000 prijatelja i još mnogo njih koji čekaju njeno odobravanje.
S druge strane, ni pripadnice lepšeg pola nisu baš stidljive, te se ni one ne libe da političarima izraze svoje simpatije. Poslanik URS-a Željko Ivanji priznao nam je da je skoro na „fejsbuku“ dobio poruku koja nema apsolutno ništa sa njegovim poslom i stranačkim angažovanjem.
- Dobio sam poruku: „Baš si sladak“, međutim, nisam nikako reagovao. Nisam se čak ni zahvalio. Ozbiljan sam čovek i tako nešto mi ne treba. Sem toga, ne mogu da znam ko se krije iza tog profila. Moglo bi da se radi i o nekom maloletnom licu... - ocenjuje Ivanji.
I ministar Oliver Dulić, takođe, ima oko 5.000 obožavalaca. Međutim, „prijatelji“ najčešće od njega traže posao.
- Dobijam mnogo poruka dnevno, ali 99 odsto su zahtevi za zaposlenja i molbe u vezi s legalizacijom - kaže Dulić, kome posao odskora možete zatražiti i na „tviteru“, gde mu je ime „čistačica“.

R. Kantar

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
Iskreno... ja sumnjam da je ova odbila roba... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
 Smile
veruj mi ...taj deo teksta sam samo preletela pogledom...pomisao na to...bljak.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Ja i dalje ne verujem da Natasa i Aleksandra imaju obozavaoce, ali ko sam ja da sumnjam u ukus ljudi.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Izvor Svet:

Seve pilotira avionom!

Objavljeno: 03.07.2011 - 12:01

Neko svojoj devojci da automobil na jedan krug, a neko avion! Tako je srpski biznismen Milan Popović svojoj verenici Severini Vučković ustupio komande svoje "cesne", a pevačici se toliko osladila vožnja da želi pilotsku dozvolu.
Severina Vučković je otkrila da je upravljala avionom svog verenika Milana Popovića. Naprosto je oduševljena "cesnom 525".
"Moram priznati da sam probala da upravljam avionom, ali strah me da bilo šta kažem jer ne znam da li me gleda saobraćajna policija", izjavila je Seve u emisiji "Ekskluziv" na RTL televiziji.
Seve bi međutim za ovakve egzibicije mogla biti kažnjena jer postoje službe koje vode brigu o kršenju propisa. A da ne bi idući put strepela, rešila je da dobije pilotsku dozvolu. Upisaće se u letačku školu. Kad je završi, niko neće moći da joj ospori da je postigla toliki uspeh na estradi da se doslovce vinula do oblaka. Pa i ovako je riba - avion, i ne ide drugačije nego da isti i provoza.

"Moram priznati da sam probala da upravljam avionom, ali strah me da bilo šta kažem jer ne znam da li me gleda saobraćajna policija"    Smile

More  joj se na duhovitost,
a da je Sevka riba ko avion to jeste:  Smile

Izvor Kurir:

BERLUSKONI MOŽE "ONO" PET PUTA DNEVNO!

Petak, 1. Juli, 2011.| Autor: E.P.K.

MILANO - Doktor Umberto Skapanjini, lični lekar Silvija Berluskonija, kaže da italijanski premijer ima seksualni nagon čak 15 godina mlađeg muškarca, da može da radi "ono" čak pet puta dnevno i da ga izluđuju i uzbuđuju lezbijski poljupci.

U Italiji je u toku sudski postupak protiv Berluskonija kojem se stavlja na teret da je platio seks sa tada 17-godišnjom Karimom el Marug, poznatijom kao Rubi, koja se na čuvenim orgijama u Berluskonijevoj vili nadomak Milana ljubila s 25-godišnjom italijanskom političarkom Nikolom Mineti, koja je navodno Berluskoniju podvodila mlade devojke.

Smile  Smile
E ovaj doktor je sampion za titulu pokvarene glupe kucke. Berluskoni inace ima 75 godina, a ima seksualni nagon kao da je 15 godina mladji tj. kao da ima "samo" 60 godina i moze da radi "ono" cak 5 puta dnevno.  Smile
Oce to i vise od 5 puta dnevno ako pod "ono" doca misli na:
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Cirkus Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 399 400 402 403 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.