Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1844926 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
a on tada rekao da nije Hrvat već Srbin, ali da ne zamera čoveku jer je to jedan te isti narod.
Mene je ta izjava, vidiš, potpuno oborila s nogu u najpozitivnijem mogućem smislu.  Smile Sve gledamo iz sopstvene perspektive, očigledno. Šta je trebalo, da mu jebe majku ustašku?  Smile Car.

Nisam ja ništa rekao.  Smile

Da je duhovit, zabavan i pun duha, a ne poznajem baš nijednu takvu osobu a da je neobrazovana (da, u neformalnom smislu).

pa zato što se družiš samo sa Pi Ejč Diovima, normalno je da ih ne poznaješ  Smile

Svi moji ortaci su zabavni, duhoviti i puni duha, a svi su završili zanat i sem "Bele grive" ništa nisu pročitali.  Smile Pritom su odlični ljudi... Zato se i družim sa njima uostalom.

Sasvim je u redu da imaš svoje mišljenje, ali primetila sam kod tebe tu crtu da drugima objašnjavaš i obrazlažeš zašto nisu u pravu, te da treba da misle kao ti. Smile   Cenim tvoj stav, iako se sa njim ne slažem.  Smile

Pa šta treba, da pustim tebe i druge da živite u zabludi?  Smile

Ja ne znam koja vam je fora sa tim, eno i Goa mi je na onoj temi o svetom pismu i darvinu rekao isto... kao da vam ja želim uskratiti pravo na mišljenje, a ja jedino želim da vam isto osporim. Što da ne, imam pravo da pokušam. To je polemika i za to ona služi. Nije vaše mišljenje neka sveta relikvija koju ne smem da diram.

Mislim, zašto onda uopšte polemisati sa ljudima ako ne želiš da im pokažeš da nisu u pravu? Zašto onda polemika postoji?
Šta sad, treba ja da kažem šta mislim, ti da kažeš šta ti misliš i da to na tome ostane. Bez da se išta obrazlaže, bez da se išta argumentuje... ne kapiram?

Ja sigurno ne teram ni tebe ni bilo koga drugog da prihvati moje mišljenje, već samo polemišem i to sa ljudima sa kojima mislim da polemika ima smisla. Kad vidim idiota kojem ne vredi objašnjavati i koji se drži svog stava ko pijan plota, uopšte se i ne trudim.

Uostalom, svako to ovde radi. Video sam tebe x puta da govoriš ljudima kako nisu u pravu i šta je istina i kako tebi pokušavaju da kažu da nisi u pravu i da ti pokažu istinu, a da to nisam bio ja.

I sad ne razumem, što je sad to postalo problem i što baš sa mnom?  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 15:14:25 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
@Anea
Ne zajebavam se, lepo sam te pitao Smile
« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 15:17:39 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
I sad ne razumem, što je sad to postalo problem i što baš sa mnom?  Smile
Ne, nemam ja problem sa tobom, zaista. Samo mi je upalo u oči da imaš malo taj stav tipa - e sad ću da te do kraja vremena ubeđujem da nisi u pravu.  Smile Nemam ništa protiv, čak je i lepo kad neko ima stpljenja da drugima ''otvara oči'' (ja sam svoje davno izgubila, tačnije - dobrovoljno sam ga se odrekla), samo je pitanje na koji način to radi. Samo mi ponekad baš deluje da po svaku cenu želiš da nekoga ubediš da si u pravu. Iz svoje perspektive sigurno i jesi, samo mislim da bi bilo poželjno da to radiš manje ofanzivno. Smile

Poenta rasprave nije da nekoga ubeđuješ da nije u pravu, već da kažeš kakvo je tvoje mišljenje, sagledaš tuđe i dodatno razmisliš o celoj stvari. Ko zna, možda ti se ukaže neki novi put, koji dosad nisi video. To je, za mene, poenta diskusije, a ne da nekoga ubeđuješ u nešto i ''soliš mu pamet''.

Dovoljno sam slobodna tebi to da kažem jer znaš šta mislim o tebi; pored toga, nema mnogo ljudi na ovom forumu kojima bih uputila ovakvu kritiku, ne samo zato što me ne bi shvatili kako treba, nego zato što mislim da i nemaju tu fleksibilnost da to zaista i prihvate i eventualno koriguju, u nekoj meri, u nekoj budućnosti.

Nadam se da je ovo tako i shvaćeno - kao konstruktivna kritika, nikako napad na tebe, tvoju ličnost ili tvoje stavove.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
"Karika koja nedostaje" je termin za fazu tranzicije iz nerazvijenih u razvijenije oblike... u popularnoj nauci se pod tim terminom misli na tranziciju i razdvajanje coveka i drugih primata, kao i na razne tranzicije koje su to prvobitno stvorenje doveli do nivoa savremenog coveka...
Ukratko... neka vrsta himere...  Smile

U ovom slucaju bih mogla da to opisem recima - polu-majmun  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Dok recmo zube može da sredi seljak. Ožiljak ga uopšte ne čini odvratnim... zubi ga čine.
Pa da, ožiljak čini njegovu pojavu kako-tako prihvatljivom, odvraća pogled sa pacovskog lica.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
"Karika koja nedostaje" je termin za fazu tranzicije iz nerazvijenih u razvijenije oblike... u popularnoj nauci se pod tim terminom misli na tranziciju i razdvajanje coveka i drugih primata, kao i na razne tranzicije koje su to prvobitno stvorenje doveli do nivoa savremenog coveka...
Ukratko... neka vrsta himere...  Smile

U ovom slucaju bih mogla da to opisem recima - polu-majmun  Smile
Eto zašto insistiram na obrazovanju. Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ako me pita sta je himera... necu odgovoriti..  Smile

Inace, to nije bas neki primer obrazovanja... vise osnovne informisanosti Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Još gore.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
No, kad smo kod onih bez obrazovanja.... prevrnutal sam se od smeha kada sam povezala naslov i slike...

Naslov glasi - Drži do svog tijela: Mancini i u 46. mami uzdahe ljepšeg spola

Ja samo ne znam gde... verovatno na gerijatriji  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 15:43:26 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Skinuo šal, dal je moguće?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 347 348 350 351 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.