Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 337 338 340 341 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1841982 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Za samo četiri i po sata novu Cecinu pesmu „Šteta za mene“, po ceni od 118 dinara, skinula 774.344 fana

Whispering: Fuuuuuuuck.... Smile

Ako je ovo istina - ova žena sere pare.

Citat
Fake is the new natural.
It costs a lot of money to look this cheap.
Dolly Parton

Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Ja samo mogu da zamislim kad je vide turci.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Izvor Svet

Ivana Buha: Kupujem aligatora!

Objavljeno: 01.06.2011 - 08:58

Osim toga što je već morao da nabavi terarijum i kućicu za pse, Ljubiša Buha Čume moraće uskoro da iskopa i jedno jezero u dvorištu, kako bi njegova supruga Ivana skućila aligatora kojeg planira uskoro da kupi! Lepoj pevačici nije bilo dovoljno što već ima iguanu, tri psa, četiri papagaja, mačke i ergelu konja, pa se odlučila da svoj mali zoo-vrt obogati još jednom živuljkom! „Volim neobične i tropske životinje, koje dolaze iz daleka i koje su retke. Planiram da uzmem aligatora jer mi je veoma interesantan, a i imam sve uslove da ga udomim. Ljubiša je pristao da mi kupi aligatora, ali mi je rekao da se plaši da će me pojesti. Ja sam ga ipak ubedila da ću da ga pripitomim bar malo. Moja ljubav prema životinjama je bezgranična i one to osećaju“, kaže Ivana Buha u razgovoru za „Alo!“, a dok ne dođe novi član njenog životinjskog carstva, svu ljubav i brigu usmerava na brojne kućne ljubimce koje poseduje. „Sada imam dva crna psa rase kane korso i engleskog buldoga, koje obožavam. Takođe, imam i iguanu, koja je postala agresivna zbog mačke koja je uznemirava, tako da mi je haos u kući sa životinjama. Svako jutro kada ustanem, zna se red, prvo nahranim pse, mačku i na kraju iguana, pa tek onda ja dolazim na red i pijem jutarnju kafu“, otkriva Ivana, čija strast prema životinjama datira od njenog detinjstva, zbog čega je ljubav prema različitim ljubimcima prenela i na svoju ćerkicu. „Još u detinjstvu se javila moja ljubav prema životinjama, naročito psima. Odrasla sam sa dva vučjaka i šarplanincem i kada sam bila mala, kao i svako dete, dovlačila sam kući kučiće i mačiće. Sada ne mogu da zamislim život bez psa, jer je ljubav koju on oseća prema meni i ja prema njemu ogromna“, zaključila je Buha.
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Izvor Svet

Ovako se (ne)ide na sud: Ana Nikolić na sudu zbog RTS-a!

Autor: "Svet.rs"
Izvor: "Novostionline" "Story" "TV Prva"
Objavljeno: 31.05.2011 - 21:31

Pevačica Ana Nikolić, koja je nedavno dospela u žižu skandala zbog navodno lažnog starateljstva nad malim Japancem, uslikana je u utorak po podne ispred Prvog opštinskog suda u Beogradu. Nije reč o tužbi zbog vožnje u alkoholisanom stanju, zbog čega su je uhapsili u novembru nadomak Beograda, niti je presavila tabak i tužila neki tabloid, koji je tvrdio da je izmislila priču o starateljstvu, već o ročištu protiv RTS-a!

RTS je je tužila kao organizatora Beovizije 2009, zbog prvobitne diskvalifikacije sa polufinalnog takmičenja za odlazak na Evroviziju. Fotograf Vojislav Danilov zabeležio je u utorak pažnju koju je privukla atraktivna Ana. Iako je sve zanimalo zašto je Ana došla na sud, svima je privukla pažnju njena garderoba ili bolje rečeno "ono malo što je imala na sebi"!

Na suđenju se pojavila u kratkom šortsu koji je neprimeren dres kodu institucije kakva je sud! "Čula sam ljude iz obezbeđenja kako govore da nisam primereno obučena, a ja baš mislim da je to garderoba za sud ili možda ja samo tako zamišljam tu instituciju!" rekla je Ana kroz osmeh za Ekskluziv, po izlasku sa ročišta.

Ima u video klipu 3 priceless provale:

0:33 - Ana prica kako je u Srbiji poremecen sistem vrednosti.  Smile Ona prva moze da zahvali samo tom poremecenom sistemu vrednosti na cinjenici da sebi moze da priustii mercedes dzip.
1:19 - "Ja sam bas se trudila da budem kulturno obucena..."  Smile
1:25 - "Mislim ovo nije sorc, ovo su pantalone"  Smile  Smile

Dobro mi je objasnila da su ovo pantalone, a ja seljak mislio da je sorc...  Smile

« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 19:05:21 od Ganrju »
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Treba da se izmisli nova rec, da se opise koliko je glupa, mislim ajde sto je ona glupa, ali i mene bude sramota dok daje intervju  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
debele noge  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Izvor Svet

Ivana Buha: Kupujem aligatora!

Objavljeno: 01.06.2011 - 08:58

Osim toga što je već morao da nabavi terarijum i kućicu za pse, Ljubiša Buha Čume moraće uskoro da iskopa i jedno jezero u dvorištu, kako bi njegova supruga Ivana skućila aligatora kojeg planira uskoro da kupi! Lepoj pevačici nije bilo dovoljno što već ima iguanu, tri psa, četiri papagaja, mačke i ergelu konja, pa se odlučila da svoj mali zoo-vrt obogati još jednom živuljkom! „Volim neobične i tropske životinje, koje dolaze iz daleka i koje su retke. Planiram da uzmem aligatora jer mi je veoma interesantan, a i imam sve uslove da ga udomim. Ljubiša je pristao da mi kupi aligatora, ali mi je rekao da se plaši da će me pojesti. Ja sam ga ipak ubedila da ću da ga pripitomim bar malo. Moja ljubav prema životinjama je bezgranična i one to osećaju“, kaže Ivana Buha u razgovoru za „Alo!“, a dok ne dođe novi član njenog životinjskog carstva, svu ljubav i brigu usmerava na brojne kućne ljubimce koje poseduje. „Sada imam dva crna psa rase kane korso i engleskog buldoga, koje obožavam. Takođe, imam i iguanu, koja je postala agresivna zbog mačke koja je uznemirava, tako da mi je haos u kući sa životinjama. Svako jutro kada ustanem, zna se red, prvo nahranim pse, mačku i na kraju iguana, pa tek onda ja dolazim na red i pijem jutarnju kafu“, otkriva Ivana, čija strast prema životinjama datira od njenog detinjstva, zbog čega je ljubav prema različitim ljubimcima prenela i na svoju ćerkicu. „Još u detinjstvu se javila moja ljubav prema životinjama, naročito psima. Odrasla sam sa dva vučjaka i šarplanincem i kada sam bila mala, kao i svako dete, dovlačila sam kući kučiće i mačiće. Sada ne mogu da zamislim život bez psa, jer je ljubav koju on oseća prema meni i ja prema njemu ogromna“, zaključila je Buha.

ja bih voleo jednu iguanu
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Apple 15
Pop zvezda se priseća dramatične operacije grudi
„Devojke, ne ugrađujte silikone!“
Četvrtak - 02.06.2011
Uprkos životnoj drami kroz koju je nedavno prošla, kada je po hitnom postupku operisala grudi i zamenila silikone, Jelena Karleuša nije usporila tempo ni za trenutak.

I dalje nastupa svakog vikenda, brine o ćerkicama i ima snage, ali i hrabrosti da svima u lice kaže šta misli. Tako je nedavno izazvala pravu buru kada je nove pesme Cece Ražnatović i Lepe Brene nazvala „s*anjem“, ali smo razgovor s njom ipak počeli najlogičnijim pitanjem kako se oseća posle svega kroz šta je prošla.
- Hvala na pitanju, svakim danom sve bolje. Uskoro ću biti odlično - rekla je JK.
- Šta se zapravo desilo, pa si morala da odeš na hitnu operaciju grudi?
- Imala sam dugu i tešku operaciju grudi, koja je trajala više od pet sati. Tim vrhunskih stručnjaka na čelu sa doktorkom Oliverom Partonjić-Lazović uspeo je da izvadi implantate, koji su mi napravili veliki problem. Urađena je totalna rekonstrukcija mišića grudi i izvađeno je mnogo fibroznog tkiva. Ne želim vaše čitaoce da opterećujem tim horor pričama. Bitno je samo da moje grudi sada izgledaju prelepo i da mi zdravlje više nije ugroženo.
- Dakle, kada si otišla na operaciju, nisi znala da te čeka prava drama?
- Na operaciju sam se odlučila jer sam primetila da nešto nije u redu. Ali, od rutinske operacije, koju su hirurzi očekivali, došlo je do neprijatnog iznenađenja na operacionom stolu. Zahvalna sam doktorima koji su mi bukvalno spasli život. Mladim devojkama bih poručila da dobro razmisle pre nego što se odluče za uvećanje grudi. Da mogu da vratim vreme, s ovim iskustvom, nikada ne bih to učinila.
- Da li su nove grudi veće ili manje od starih?
Neznatno su veće, a i muž mi je veoma zadovoljan rezultatom. Trenutno sam u fazi oporavka.
- Dakle, spremna si za nove radne pobede!
- Upravo tako! Uskoro objavljujem novu pesmu! Dan d je 26. jun! Očekujte vrelo leto!
- Da li planiraš da je pustiš u internet prodaju?
- Ni slučajno! Na šta vam ja ličim? Na ove lopuže koje samo skidaju kožu s leđa narodu?!
- Dakle, ne odobravaš to što Ceca i Brena svoje pesme prodaju putem interneta?
- Bruka i sramota. Ako ovaj siromašni narod hoće da ga šišaju kao ovcu, ko sam ja da im otvaram oči! Navali, narode, ko vas je*e kad ste budale. Da sam ja osuđeni kriminalac, da sam bez obraza javno priznala da sam maznula milione, da sam se tako strašno obrukala pred narodom koji je naivno verovao u moju nevinost, na kraj pameti mi ne bi bilo da tom istom narodu još drsko naplaćujem pesmu! Barem bih se za jednu pesmu „ukurvila“ i poklonila je, da zamažem oči. Ali, alavi su ljudi, malo su im milioni kojih su se nakrali, nego hoće još, još, još! Moj svaki singl je poklon za moj narod! Moj siromašni i dobri narod, koji izgleda pati od teškog oblika amnezije. Nažalost, kolektivna svest naroda je na katastrofalnom nivou. Tačnije - svesti nema.
- Neki ce reći da to govoriš iz ljubomore zbog toga što je, kako se priča, Cecinu novu pesmu preslušalo više miliona ljudi.
- Ne mogu da budem ljubomorna na ono što ne poštujem i na šta gledam sa gađenjem. Koliko je Mili uzeo na toj pesmi? Pročitala sam da je zaradio 1,5 miliona dinara. Pa meni je toliki mesečni račun za „dajners“! S prezirom gledam na te pilićarske fore. I da se razumemo, ja kao neko ko ima najveće tiraže i ogroman broj fanova imam pravo da kažem svoje mišljenje. Kao javna ličnost, gnušam se pljačke ove naše srpske sirotinje i hoću da dignem glas protiv toga! Ne znam šta se desilo s ovim narodom, pa ide bez razmišljanja kao tele na klanje. Da li se ovaj narod kolektivno drogira? Najteže mi je što se ovi koji se bezobrazno bogate na grbači sirotinje smeju iz svojih vila na Dedinju, sagrađenih tuđom lovom. Zašto i da se ne smeju kad im polazi za rukom! Jedno je sigurno: „Jelena Karleuša se nikad neće bogatiti na tuđoj grbači.“ Imam čist obraz, miran san i narukvice nosim na ruci, ne na nozi. Ako već ne mogu svima da pomognem, najmanje što mogu da učinim jeste da makar poklanjam pesme. Nije mi zinulo dupe za lovu, nisam gladna ni alava.
- Za nove pesme svojih koleginica si na „fejsbuku“ napisala da su s*anje.
- Zar nisu?
- Mnogi ne dele tvoje mišljenje.
- A mnogi, bogami, i dele. Stvar ukusa. U svakom slučaju, samo sam iskazala svoje mišljenje. Čemu tolika drama?

Mišljenje o Mladiću zadržaću za sebe
- Veliku prašinu je podigla izjava Ratka Mladića da mu se dopadaš.
- Videla sam. Šta da kažem na to? Nije pametno o tome pričati. Svoje mišljenje ću zadržati za sebe.
- Kako komentarišeš njegovo izručenje Hagu?
- Za mene zločin nema nacionalnu pripadnost, nema veru. Mnogo je majki prokukalo, mnogo je nevinih žrtava... Niko nije pametan da uperi prst u krivca, a da se ne ogreši. Pa ni ja. Kao majka, moliću se da umine bol svim majkama koje su izgubile decu, moliću se da rane zacele i ružnu prošlost ostavimo za sobom. Kada se desio rat, ja sam bila mala. Sada bih učinila sve što je u mojoj moći da se tako nešto ne ponovi. A prava istina će se saznati kada svi mi budemo pod zemljom. Tek tada će se napisati prava istorijska činjenica o ratu na brdovitom Balkanu.

Seka nije kul
- Pohvalila si nedavno Daru Bubamaru, Seku Aleksić i Dunju Ilić. Odakle to?
- Rekla sam istinu. Mogu ja da volim nekog ili ne, ali uvek govorim istinu. Dara ima veliki hit, Seka se trudi, Dunja je super. Nema tu šta da se polemiše.
Ipak, Seka ti nije uzvratila kompliment!
- Pokazala je da nije kul. Njen problem. Zato su ove druge i više nego kul. Cilj mi je da se odnosi na estradi polako normalizuju. Ja pravim prvi korak, jer sam opuštena i sigurna u sebe.

J. Bogdanović

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Apple 15
Znaci.. da sumiramo nesto...

Cerka Milosevicevog oficira policije, predstavnik turbo-folka, devojka "zestokih" momaka, bivsa supruga coveka koji potice iz porodice koja se obogatila na sumnjiv nacin, osoba koja neovlasceno koristi muziku drugih muzicara, supruga propalog fudbalera i silikonska "lepotica", daje savete srpskoj mladezi, proziva druge mafijaske done, brani drugima da imaju vece grudi od nje i spocitava nesto nekome povodom desavanja 90-ih...

Dobro vijece i tebi, pomraceni mozgu!
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Mladim devojkama bih poručila da dobro razmisle pre nego što se odluče za uvećanje grudi. Da mogu da vratim vreme, s ovim iskustvom, nikada ne bih to učinila.
- Da li su nove grudi veće ili manje od starih?
Neznatno su veće,

прајслес ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 337 338 340 341 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.