Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 324 325 327 328 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1840901 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Kako to mislis da misica nije bas pametna a zavrsila je Megatrend u rekordnom roku. Doduse ne znam da li je to uspela pomocu pameti ili ima neke veze s tim cinjenica da joj je deda Mica vlasnik Megatrend univerziteta bio "decko".

Salu na stranu Sanja Papic i sve sto ima veze sa njom pre spadaju na temu: "Prostitucija na estradi" nego ovde. Sta kaze Sanjica u Kanu upravo vodi neke poslovne pregovore tj. pogadja se za tarifu. Poznati su njeni poslovi i po Italiji i po Francuskoj... klasicna poslovna pratnja.

Sto se tice polivanja picem i samaranja, ne da nije cool nego je za svaku osudu, ali kad devojka poput Sanje ima "decka" koji je poznat u kriminalnim krugovima ne moze nista drugo ni da ocekuje. Neardentalac ako je vec hteo da se s nekim bije, sto nije isamarao bivseg decka nego je nasao da nalupava jadnu dronfulju - definitivno not cool.  Smile
Ma, misice. Ona "Del Jugovic" ili kako vec ih baca u prostituciju cim joj se pojave.

A bre, ja nemam pojma o kome vi pricate i da li smo se razumeli, ne pitam za voditeljku ni ovu drugu nego ovu plavusu sa pletenicama  Smile
Sanja Papic, misica i "model", bila je cetvrta neke godine na "Miss Universe". Lepa je, mada nije previse pametna(koliko sam dao primetiti jos pre kada je gostovala stalno po emisijama)

A meni nije jasno kako moze neko da se pali na Ivanovicevu Smile
Ti si lud, prelepa devojka.  Smile Slatka je i zgodnjikava.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
u svakom slucaju ne bih joj naplatio  Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2011, 23:52:44 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa na slikama i nije nista posebno...Mora biti da je ova frizura ulepsava  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
u svakom slucaju ne bih joj naplatio  Smile
Ni ja, jos bi zrtvovao svoju karijeru omnipotentnog bica i putovao sa njom po svetu dok ona igra turnire.  Smile Smile

Pa na slikama i nije nista posebno...Mora biti da je ova frizura ulepsava  Smile
Kontrasu.  Smile

Retko ubodu sa tim misicama ali ona mi je nekako lepa.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ja se ne secam kada sam poslednji put videla neku nasu mislicu a da mi je bas lepa a sto se tice Ane ona je stvarno mnogo lepsa bez sminke ili bar bez one sminke kada izgleda kao da ima duplo vise godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
od 190 cm.  Smile
pa ti si visi cak i od bata krovza

Ne verujem, Crowz je visi cak i od Cak Norisa  Smile

Imam i ja jednog ortaka preko 2m ali je vise zaobljeniji tj ima brat-bratu 120 kila  Smile

Izvinte me, ali moram malo u lokalpatriotizam.   Smile

Marčelo: Ana Nikolić nije iz Paraćina!

Popularni reper Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo, naveo je, gostujući u jutarnjem programu „Novo jutro“ na TV B92, da Ana Nikolić sramoti grad Paraćin, u kom je i on rođen, te preporučio da je ubuduće najavljuju kao pevačicu iz Ćuprije. Revoltiran Nikolićkinim javnim blamiranjem zbog navodnog starateljstva nad malim Japancem ili ti Kineza rođenog u Srbiji, Marko je doslovce rekao: “Došao sam u vašu emisiju da kažem jedan trač, odnosno istinu. Ana Nikolić nije iz Paraćina! Ona je iz Ćuprije i molim vas da je ubuduće ne oslovljavate kao pevačicu koja dolazi iz Ćuprije. Ovom aferom oko starateljstva osramotila je sve Paraćince”, kazao je popularni reper.

_____________________________________________________________________________________

Kralj. Smile

Inace, ona je iz sela pored Paracina, ali Cuprija je u Pomoravlju sinonim za lose. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
Marčelo: Ana Nikolić nije iz Paraćina!
Najjace je sto ce ona njemu verovatno da odgovori, a odgovor ce da se svede na to, kako je on ljubomoran, sto je ona lepa i pametna, ili ce da kaze da nece da se spusta na njegov nivo  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
off obrisan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Apple 15
Sanja Papic je IMHO ruzna kao grob... sva je ... nikakva... Smiley

Dugo je ćutala
KARLEUŠA: CECA JE SIMBOL KIČA!
(98)    Četvrtak, 19. Maj, 2011.| Autor: Milena Videnović
JK na svom Fejsbuk profilu napisala status: „Tetovirane obrve? Neukus bez presedana“

Ponovo u ofanzivi!

Jelena Karleuša je pre dva dana na svom Fejsbuk profilu napisala status: „Tetovirane obrve? Neukus bez presedana“. Ništa tu ne bi bilo čudno da njena rivalka Svetlana - Ceca Ražnatović nema istetovirane obrve! Nakon ovog Karleušinog zaključka krenule su priče da se rat između slatke male i Ražnatovićke ponovo nastavlja. U stvari, nikad nije ni prestao, samo je jedan kratak period očigledno bio zatišje pred buru.

- Jelena je inspiraciju za svoj status očigledno našla u ovonedeljnom magazinu Svet, na kome je Ceca na naslovnoj strani, a u prvom planu su njene istetovirane obrve - započinje priču izvor Kurira, i dodaje:

- Kako Karleuša sve što misli - voli i da kaže, ne čudi što je svoj stav podelila s brojnim virtuelnim prijateljima na najpopularnijoj društvenoj mreži.

Pored folk dive, još jedna (ne) prijateljica pop dive ima istetovirane obrve, a to je Mira Škorić! Verovatno je JK mislila i na nju kad je pisala ove rečenice... Kontaktirali smo s Jelenom i naveli prvoosumnjičenu na njenom spisku, to jest Cecu!

- Nisam znala da i ona ima istetovirane obrve. Sad ste me vi obavestili... Znam samo da je to totalni neukus bez presedana - bilo je sve što nam je rekla zgodna pevačica.
Dobro je da smo je obavestili!

JK: Joksimović je veća diva od mene!

Jelena Karleuša je priznala da postoji neko ko može da joj parira - Željko Joksimović! Naime, popularna blondina je najavila duet, ali još uvek se dvoumi da li da ga otpeva s Dinom Merlinom ili Lanetom.

- To vam je kao da biram između „ferarija“ i „lamborginija“. Ne mogu da se opredelim između ta dva vrhunska muzičara, kompozitora i izvođača - rekla je JK, nakon čega je otkrila da joj verenik Jovane Janković ipak malo bolje „leži“.
- Željko Joksimović je veća diva čak i od mene - izjavila je pevačica u emisiji „Ekskluziv“ na TV Prva.

(Z. M.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Baš sam to hteo da spomenem.  Smile
Čak sam i potpis izmenio u čast te izjave.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 324 325 327 328 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.643 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.