Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 321 322 324 325 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1840959 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Opet neka stajgarka   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ima "retko" lepe zube  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ima noguuu Smile može dostojno da zamijeni Vendi
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Misica, nije previse pametna ali jeste prelepa.  Smile

Btw prosuti pice zeni i lupati joj samare- not cool.

Kako to mislis da misica nije bas pametna a zavrsila je Megatrend u rekordnom roku. Doduse ne znam da li je to uspela pomocu pameti ili ima neke veze s tim cinjenica da joj je deda Mica vlasnik Megatrend univerziteta bio "decko".

Salu na stranu Sanja Papic i sve sto ima veze sa njom pre spadaju na temu: "Prostitucija na estradi" nego ovde. Sta kaze Sanjica u Kanu upravo vodi neke poslovne pregovore tj. pogadja se za tarifu. Poznati su njeni poslovi i po Italiji i po Francuskoj... klasicna poslovna pratnja.

Sto se tice polivanja picem i samaranja, ne da nije cool nego je za svaku osudu, ali kad devojka poput Sanje ima "decka" koji je poznat u kriminalnim krugovima ne moze nista drugo ni da ocekuje. Neardentalac ako je vec hteo da se s nekim bije, sto nije isamarao bivseg decka nego je nasao da nalupava jadnu dronfulju - definitivno not cool.  Smile

Edit:

A sto se tice Cortanke ako je vec za Novi Sad kazala New Now, onda je i za Suboticu trebala da kaze: Littlesaturday  Smile

« Poslednja izmena: 17. Maj 2011, 20:22:40 od Shape-Shifter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Pun bre YouTube sas njojzu, a mi ne znamo ko je ... treba da nas je sramota ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
http://www.vestisrbija.com/pet-najpozeljnijih-devojaka-u-srbiji/1306922

rezultati velike ankete agencije "mark plus"
Jeca Virus, pevacica Beograda, uvrštena među pet najpoželjnijih devojaka u Srbiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Misica, nije previse pametna ali jeste prelepa.  Smile

Btw prosuti pice zeni i lupati joj samare- not cool.

Kako to mislis da misica nije bas pametna a zavrsila je Megatrend u rekordnom roku. Doduse ne znam da li je to uspela pomocu pameti ili ima neke veze s tim cinjenica da joj je deda Mica vlasnik Megatrend univerziteta bio "decko".

A bre, ja nemam pojma o kome vi pricate i da li smo se razumeli, ne pitam za voditeljku ni ovu drugu nego ovu plavusu sa pletenicama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Citat

Jbt... neko je bio dovoljno zaludan da ovo uradi... i on je zasluzio mestu u Stupid spoiled whore...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Jbt... neko je bio dovoljno zaludan da ovo uradi... i on je zasluzio mestu u Stupid spoiled whore...  Smile

Pa vidis da su se momci potpisali na dnu svog remek dela.  Smile  Smile

A bre, ja nemam pojma o kome vi pricate i da li smo se razumeli, ne pitam za voditeljku ni ovu drugu nego ovu plavusu sa pletenicama  Smile

Osma ne znam ko je devojka o kojoj ti pricas prvi put je vidim.

http://www.vestisrbija.com/pet-najpozeljnijih-devojaka-u-srbiji/1306922

rezultati velike ankete agencije "mark plus"
Jeca Virus, pevacica Beograda, uvrštena među pet najpoželjnijih devojaka u Srbiji

Jadna Ana Ivanovic u kakvo su je drustvo stavili: Tijana, Mia, Nikolicka i Jeca Virus  Smile

Aj ove 3 su bar poznate i za jednokratno otresanje su dobre, al Jeca Virus, pokusao sam da odgledam klip ali nisam uspeo da docekam da ona pocne da peva, vec me sama muzika toliko dotukla da sam morao da ga prekinem.  Smile  Smile

Kad smo vec kod estradnjakusa, mislio sam da je glupost Ane Nikolic sa onim klincem Japancem - Kinezom neprevazidjena, ali danas se Indi potrudila da je dostigne ili i prestigne. Naime ako je verovati Alo, Press-u i Skandalu, Indi je izjavila da se udala za ozenjenog kolegu (on je i dalje u braku) i da su se posle 3 meseca razveli i on se vratio svojoj supruzi.  Smile  Smile  Smile

Alo, Press i Skandal

Indi, dogovori se: Bila sam tri meseca u braku sa Šerifom Konjevićem?!?!

Pevačica Indira Aradinović Indi priznala da je bila udata za 29 godina starijeg kolegu, inače već oženjenog, Šerifa Konjevića. Naime, Indi je za magazin „Svet“ rekla da se udala za pevača, ali i da se razvela nakon tri meseca.

- Moram da budem potpuno iskrena jer biste svakako kad-tad saznali istinu. Tačno je da smo se venčali, ali ono što ne znate jeste to da smo se posle tri meseca razveli. Energija, strast i ljubav koja se bukvalno na prvi pogled rodila između nas bile su toliko jake da nisam ni sekund razmišljala kada me je zaprosio. To se dogodilo prilikom jednog našeg putovanja u Pariz. Proveli smo čarobnih 10 dana i tada sam mislila da je naša ljubav večna. Nažalost, ispostavilo se da nije tako. Nisam više mogla da podnesem pritisak i njegovu želju da dobijemo dete – rekla je mlada pevačica, ali tu nije priči kraj. Legenda narodne muzike Šerif Konjević demantovao je bilo kakvu vezu sa pevačicom.

- Užasno je šta dotična, kojoj ni ime ne želim da pomenem, pokušava. Dobar sam čovek i na molbu prijatelja iz Beograda sam hteo da joj pomognem u karijeri, a evo kako mi vraća, spletkama i lažima – rekao je Konjević, koji sa Arandinovićevom ima duet „Zaplakaće jutro“.

- Izlišno je da komentarišem moju suprugu Kanitu i naš fantastičan, skladan brak koji imamo. Ne znam šta je toj maloj cilj, ali ovo je veoma ružan postupak. Prekinuo sam svaku saradnju sa njom pa je ovo verovatno način da mi se osveti – šokirano je prokomentarisao pevač.

Zanimljivo je da je Aradinovićeva početkom marta demantovala da je u vezi sa Konjevićem, kada se o tome šuškalo u estradnim krugovima.

- To je čista glupost! Nikada nisam bila sa toliko starijim muškarcem, a svoje kolege izuzetno poštujem. Svašta se pričalo o meni i dovodili su me u vezu sa raznoraznim muškarcima, tako da me ni ovaj trač uopšte nije uznemirio - rekla je tada pevačica.
Izvor: Alo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Sta, pukla ljubav sa Miom? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 321 322 324 325 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.27 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.