Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1839602 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
WIN  Smile Smile

nemam ja zivaca da to gledam pojescu tastaturu  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ma ta fufi s'akcenat ima bar spot u fazonu Dejana Milicevica.

Ovo je talog turbo-dzihada, iliti turbo-dzihad spoiled hoz:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ali ali ali kadar sa KLINCEM-detetom za miksetom...Hahahahhaha vrh  Smile

Ma citav tekst je pun odvala, znam da sam se zgranula jedno 30 puta u toku pesme  Smile

Gledao sam taj spot Stefani - Mackice krajem prosle godine ili pocetkom ove na nekom portalu, naravno ne secam se na kom i bila je prica da je riba napravila to kao parodiju. Cilj je kao bio da se podsmehne kako nafuranim ribama koje su u tom fazonu, tako i muskarcima koji se loze na takve ribe, navodno zato je takav tekst.

Ako smo vec kod opicenih YouTube klipova meni je ovaj lik WIN:  Smile  Smile

« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 20:33:35 od Shape-Shifter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Izvor Svet

Karleuša: Psovali su me, a ja im nisam ostala dužna

Pevačica Jelena Karleuša izvređala je publiku na koncertu u Zaječaru, a osim što se poslužila psovkama pokazala je i dva srednja prsta i poručila kako je ona "žena sa mudima". Kako je to izgledalo, moglo je da se vidi na snimku postavljenom na "Jutjub", ali je na insistiranje Jelene Karleuše taj video snimak uklonjen s "Jutjuba" zbog zaštite autorskih prava. I prethodni snimci sa koncerta koji je održala povodom "Dana Zaječara", skinuti su sa Jutjub mreže. Razlog za ovakvu reakciju bilo je to što je u isto vreme dok je ona pevala grupa srednjoškolaca protestovala protiv nje. "Ne želim da pridajem značaj nekolicini nadrogiranih i pijanih huligana. Nije im pošlo za rukom da pokvare veče hiljadama ljudi koji su uživali u koncertu. Moram da kažem da nije reč o srednjoškolcima, kako se to tendencionalno plasira u javost, već o bahatoj i bezobraznoj grupici. Na njihove uvrede sam odgovorila rečnikom koji oni najbolje razumeju, uz odobravanje publike ,i nastavila sa koncertom", rekla je Jelena Karleuša u saopštenju povodom ovog slučaja.

Ali, da je ipak reč o srenjoškolcima a ne huliganima, svedoči i sledeća fotografija s lica mesta.

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ne možeš pesmu koju snimiš na koncertu da distribuiraš dalje bez dozvole autora. Ti si nešto, za šta su neki ljudi platili, učinio dostupno svima i to još besplatno. To jeste kršenje autorskih prava. Kao kad kupiš cd i skineš pesme i okačiš ih na net gde ljudi mogu da ih skinu džabe.
Za pesmu razumem, ali za govor i gestikulaciju? Na onom (bezuspešno) uklonjenom videu nije bilo nikakve pesme. Smile

Mačkicu sam pogledala ali samo do 00:14, dalje me bilo previše sramota.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2011, 22:52:14 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Gledao sam taj spot Stefani - Mackice krajem prosle godine ili pocetkom ove na nekom portalu, naravno ne secam se na kom i bila je prica da je riba napravila to kao parodiju. Cilj je kao bio da se podsmehne kako nafuranim ribama koje su u tom fazonu, tako i muskarcima koji se loze na takve ribe, navodno zato je takav tekst.

Ma to da se neko zajebavao i napravio parodiju se uvek potegne kad-tad, uglavnom kada krene da se baca hejt na odredjenu stvar...A i cim ljudi nisu sigurni da l je zajebancija ili nesto ozbiljno to znaci da parodija i nije uspela..No, za ovu mislim da je mrtva ozbiljna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
U principu, dobar deo autora zabole kurac za jutjub, pa i ne reaguju...  sem za one najgledanije klipove. Kontam da mnogi na to gledaju kao reklamu, jer mnogo ljudi i ne skida te kipove jer ih mrzi da se zamaraju sa jutjub daunloderom. Al imaju pravo da reklamiraju povredu autorskih prava. Ako si primetio na dobrom delu klipova ljudi i naznače "I dont own copyright to this video" i slično.

Al sad skoro su napravili neku foru, provali... Evo recimo Metalika i ovaj klip

http://www.youtube.com/watch?v=wR4UxNwbxoE

Primetićeš da je iznad klipa gde piše naziv pesme, ime izvođača, u ovom slučaju Metalika, linkovano. Ili ispod broja pregleda videa, piše Artist - Metallica, takođe linkovano.

Klik na link i prikazuje ti sve te najgledanije Metalikine klipove i zvaničnu biografiju benda. Tako je za sve te poznate izvođače.

E sad, to mi liči, a sasvim moguće je da lupetam  Smile, kao da su oni (izvođači) prisvojili te klipove i faktički postali njihovo vlasništvo, kao da su ih oni aplodovali na jutjub iako je to uradio neki Žikica iz Čibutkovice. Ili im je Žikica putem Jutjuba zatražio kopirajt.

Ako to neko bolje zna bilo bi dobro da objasni nego ja ovde da lupetam.  Smile

@bokee u principu...gresis.
Povreda autorskih prava je kada distribuiras ono sto je zasticeno i sto se distribuira legalnim distributerskim putem. Tu podlezu sve zvanicne audio-video-stampane publikacije i kao takve ne smes ih dalje distribuirati niti kopirati ukoliko nemas dozvolu za to.

Koncert... druga pravila vaze.
Zvanicna prava za snimanje koncerta se prodaju i onaj ko ih otkupi po ugovoru ima pravo za dalju distribuciju i prodaju.
Svi ostali koji telefonom ili fotoaparatom snimaju koncert pod to ne podpadaju posto je taj snimak licno njihov, oni imaju autorsko pravo na njega, posto nisu snimili samo jednu osobu, vec vise njih na koncertu kako se provode.
Slagacu te za brojku, ali ukoliko je na snimku, ili slici vise od deset ljudi, na njega niko ne polaze autorsko pravo osim snimatelja...
Jedino ko te u tom slucaju moze tuziti je onaj ko je otkupio prava za snimanje i distribuciju tog koncerta, ali kako to nikada nisu snimci koji kvalitetom ugrozavaju originalne snimke koncerta...sva ta prica pada u vodu...

Na pojedinim takvim desavanjima i nije dozvoljeno unosenje ni fotoaparata ni kamera, pa ko prokrijumcari...on je mudo  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 01:22:58 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Pa kako objašnjavaš što je dotični snimak uklonjen zbog povrede autorskih prava?

Da li vama pada glava, da li vam se spava?

Nekako mi nelogično ako jedino snimatelj ima pravo da reklamira tu povredu, da piše "this video is no longer available due to copyright claim by JK music. Jedino ako snimatelj nije napravio nalog pod tim imenom, što bi bilo krajnje... debilski  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 08:30:58 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ма Јутјуб неће да се јебава ... што се њих тиче, небитно им је да ли је ово део концерта или почетак порнића. Лакше га је скинути него проверавати да ли има елемената за жалбу.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
kacite opet  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.