Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1839574 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
da mi se ponudi jebo bi je... i onda naravno otero u pičku materinu.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple 15
Anea, mislim da ćeš posle ovoga promeniti svoju Profile Picture na FB.  Smile

Njak...

Nahuskacu Anonimuse protiv nje... jer:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
и ће добијеш одговор типа ...

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple 15
Pa, jbt... ako su se... pardon... ako smo se borili protiv Mubaraka, valjda ce moci i protiv nje...  Smile

De.. ne sej nejedinstvo...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Pustite zenu neka radi  Smile
Kad malo bolje razmislim...dosta je istitnitog rekla
Piksi i njegova zena: seljacko poljoprivredni par...tako nekako...pala sam od smejanja  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple 15
Luda Nasta... svakom selu je potebna jedna... cisto da znas koliko si ti normalan...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
uuu al moras da priznas...ala ih je ocetkala svaka joj cast  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Saga se nastavlja  Smile Smile

Nataša i Dača žrtve medija

Psiholozi i sociolozi smatraju da su pevačica i bivši vaterpolista pali na najvećem iskušenju. Natina izjava da se više neće udavati je svojevrsna poruka da na emocije prema Dači nije stavila tačku

PESMA, smeh i, na kraju, suze! Ovako se najkraće može opisati prvo televizijsko pojavljivanje Nataše Bekvalac, u utorak veče, otkako je advokatu predala papire za razvod braka sa Danilom Ikodinovićem. Pop pevačica je tom prilikom istakla da nije žena koja bi rasturila brak zbog prevare i da je neverstvo samo posledica onoga što se godinama taložilo i nagrizalo njihovu ljubav. Ostala je, kaže, u normalnim odnosima sa Dačom. Vidno uznemirena zbog agonije kroz koju prolazi, Nataša je rekla da više ne namerava da se udaje, objasnivši zašto još nije skinula burmu i tetovaže koje simbolizuju njenu i Dačinu ljubav:

- Skinula sam jednog dana burmu, ali sam imala osećaj kao da mi fali deo tela, baš kao što mi sada nedostaje deo duše. Nosiću je, jer je volim. Nikada se više neću udati, ne zbog toga što ne verujem u ljubav, jer ću u nju verovati dok sam živa, već zato što želim da se fokusiram samo na ćerkicu Hanu. Imam žensko dete i udaja više ne dolazi u obzir.

Dok su emitovani snimci sa njenog i Dačinog venčanja, Natašu su potpuno preplavile emocije, pa nije mogla da sakrije suze, a u jednom trenutku je ustala i nakratko napustila studio.

Psiholog Aleksandra Janković objašnjava da je Natašina potreba da se pojavi u jednoj od najgledanijih TV emisija, posledica velikog pritiska javnosti i pokušaj da objasni šta se stvarno dešava, a da je prilog o njihovoj ljubavi bio krajnje neumesan potez.

- Prikazati takve stvari nekome ko je u tom trenutku ranjiv, krajnje je degutantno - rekla nam je Aleksandra Janković. - Svom prijatelju ne bih oprostila da mi uradi takvu stvar. S druge strane, Nataša je mogla da predvidi tu situaciju i proceni da li može da se nosi sa njom. Njena reakcija je bila normalna za nekoga ko se nalazi u takvom emotivnom stanju. Bez obzira na sve, izgleda da tu još ima mesta za ljubav. Natina izjava da se više neće udavati je svojevrsna poruka da na emocije prema Dači nije stavila tačku. To nije bio lični marketing. Očekivanja koja su imali od sebe i od života, prosto su se srušila. Ulog je bio veliki, a njihova ljubav je "pala" na najvećem iskušenju. Od početka njihovog braka postoji ozbiljan medijski pristisak na Natašu i Daču, jer su oni bili oličenje ljubavne priče koja liči na one holivudske, sa srećnim krajem.

Aleksandra Janković ističe da su Nataša i Dača na neki način postali žrtve medija i da su upravo napisi i spekulacije o tome šta ona radi, gde je i sa kim viđena, doveli do ovoga. Kulturolog i sociolog profesor Ratko Božović kaže da je to priča o našoj stvarnosti, ali i poraz našeg životnog stila.

- To što je čitava stvar maltene dignuta na nivo nacionalnog pitanja, govori o tome da je došlo do potpune medijske zbrke i katastrofe - tvrdi Božović. - Njih dvoje su bezobzirno stavljeni na stub srama i apsolutne su žrtve medija. Mi nemamo meru kada pojedine osobe uzdižemo do Olimpa, ali ne postoji mera ni kada ih devalviramo i obezvređujemo. Mislim da je neprirodno da nekoga uvedete u javno polje da bi plakao i na taj način iskazao svoju intimu. To je previše intimna stvar da bi bila javna. Žao mi je što je Natašina intima probušena kao balon, a njena lepota instrumentalizovana na taj način. Sve je to dramatizacija u polju estrade, odnosno estradno rezonovanje onoga što se dešava ljudima. Nemojmo im pogoršavati situaciju i javno emocijalno ih ubijati.

Izvor

______________________________________________________________________________________

Emisija

skracena verzija

____________________________________________________________________________________

Kao Spanska serija  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Bolesno. Ljudi su bolesni i ništa im nije sveto. Bedno.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jbg, to se desava kada svoj zivot izneses u javnost u toj meri. Ako ces vec da patis, cuti i ne izlazi u javnost
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.